כתבה : מכשירי אנדרואיד מתקלקלים יותר מאייפון ובלקברי

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
ddp פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 186

שליחה

מחקר חדש שבדק מעל 600 אלף שיחות תמיכה חושף כי מכשירי טלפון מבוססי אנדרואיד מתקלקלים יותר מאייפון של אפל ובלקברי של RIM

לקריאת הכתבה במלואה:
http://www.mako.co.il/digital-cellular/ ... 1879992884

Neter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 376
שם מלא: neter

Re: מכשירי אנדרואיד מתקלקלים יותר מאייפון ובלקברי

שליחה

ddp כתב:מחקר חדש שבדק מעל 600 אלף שיחות תמיכה חושף כי מכשירי טלפון מבוססי אנדרואיד מתקלקלים יותר מאייפון של אפל ובלקברי של RIM

לקריאת הכתבה במלואה:
...
נכון. זאת מחלה של הפלטפומות הפתוחות. לשם השוואה, ווינדוס תמיד היתה בעייתית יותר מבחינת היציבות והאמינות לעומת מקינטוש. ההבדל - ווינדוס פתוחה לכל החומרה שיש ומקינטוש סגורה רק לחומרה המיוצרת על ידה וכמעט לא ניתן לשנותה. רק עכשיו, בווינדוס 7, מיקרוסופט "למדה" לעשות אמינות (כל מי שהתקנתי לו ווינדוס 7 כבר לא קורא לי לשירות :lol: )
הפלטפורמה הפתוחה היא תמיד זולה יותר ופופולרית יותר (מכשירי האנדרואיד עברו מזמן את האייפון).
אני מאמין שאנדרואיד 4 הממשש ובא יהיה יותר יציב.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax

שליחה

Neter כתב:
ddp כתב:מחקר חדש שבדק מעל 600 אלף שיחות תמיכה חושף כי מכשירי טלפון מבוססי אנדרואיד מתקלקלים יותר מאייפון של אפל ובלקברי של RIM

לקריאת הכתבה במלואה:
...
נכון. זאת מחלה של הפלטפומות הפתוחות. לשם השוואה, ווינדוס תמיד היתה בעייתית יותר מבחינת היציבות והאמינות לעומת מקינטוש. ההבדל - ווינדוס פתוחה לכל החומרה שיש ומקינטוש סגורה רק לחומרה המיוצרת על ידה וכמעט לא ניתן לשנותה. רק עכשיו, בווינדוס 7, מיקרוסופט "למדה" לעשות אמינות (כל מי שהתקנתי לו ווינדוס 7 כבר לא קורא לי לשירות :lol: )
הפלטפורמה הפתוחה היא תמיד זולה יותר ופופולרית יותר (מכשירי האנדרואיד עברו מזמן את האייפון).
...
על מה אתה מדבר? מה הקשר בין איכות התוכנה לאיכות החומרה.

זה-הכינוי
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 620

שליחה

כתבה פשוט מטומטמת... אבל לא ציפיתי ליותר מזה מ"מאקו"

(אגב, הכותרת הראשונה שלהם הייתה "הגלקסי מתקלקל יותר מהאייפון")

יש טונות של מכשירי אנדרואיד של יצרנים סינים עלומי שם (מספיק להסתכל ב DX בשביל להבין) במחירים מגוחכים. מן הסתם ביקורת האיכות שלהם ואיכות החומרים שלהם הם לא מהמשובחים.

ברגע שקונים אנדרואיד של חברה נורמלית ( HTC , סמסונג , LG , מוטורולה וכו...) מקבלים גם מוצר יותר איכותי שנוטה פחות להתקלקל מאשר טלפון אנדרואיד שיוצר ע"י מינג גינג

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4030

שליחה

זה-הכינוי כתב:כתבה פשוט מטומטמת... אבל לא ציפיתי ליותר מזה מ"מאקו"

(אגב, הכותרת הראשונה שלהם הייתה "הגלקסי מתקלקל יותר מהאייפון")

יש טונות של מכשירי אנדרואיד של יצרנים סינים עלומי שם (מספיק להסתכל ב DX בשביל להבין) במחירים מגוחכים. מן הסתם ביקורת האיכות שלהם ואיכות החומרים שלהם הם לא מהמשובחים.

ברגע שקונים אנדרואיד של חברה נורמלית ( HTC , סמסונג , LG , מוטורולה וכו...) מקבלים גם מוצר יותר איכותי שנוטה פחות להתקלקל מאשר טלפון אנדרואיד שיוצר ע"י מינג גינג
...
+1

הכתבה מדברת במפורש על אותם מכשירים סיניים בעלות 100 דולר ומטה, אין כאן כל חידוש, הכותרת היתה צריכה להיות "קנה בזול - שלם ביוקר"
משווים כאן מוצר סיני זול עם מוצר יוקרתי בעל סטנדרטים גבוהים, מיותר ולא מועיל.

Neter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 376
שם מלא: neter

שליחה

zovirax כתב:
Neter כתב:

לקריאת הכתבה במלואה:
...
...
על מה אתה מדבר? מה הקשר בין איכות התוכנה לאיכות החומרה.
...
יש קשר הדוק. תלמד ותדע.

חזור אל “Android - אנדרויד”