החל ממחר ניתן לרכוש את האייפון 4S בישראל
-
zviwr
- עורך משנה HTmobile

- תגובות: 1647
- שם מלא: צבי וורובל
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 194 פעמים
החל ממחר, ניתן יהיה לרכוש ברשת hMobile, מבית הום סנטר את הסמארטפון מבית אפל, מדגם אייפון 4S, על ידי כך היא הופכת להיות הרשת הסלולר הקמעונאית הראשונה שמוכרת את מכשיר האייפון 4S בישראל
רכישת המכשיר הינה ללא התחייבות הלקוח וללא תלות במפעיל הסלולר,
מחיר השקה של אייפון 4S הוא 4,500 ₪ בלבד
חברת hMobile מעניקה לרוכשי האייפון אחריות יצרן לשנה
רכישת המכשיר הינה ללא התחייבות הלקוח וללא תלות במפעיל הסלולר,
מחיר השקה של אייפון 4S הוא 4,500 ₪ בלבד
חברת hMobile מעניקה לרוכשי האייפון אחריות יצרן לשנה
-
- iPhone 4S
צבי וורובל
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
היום התחדשתי בגלקסי 2, בדיוק בגלל ה 4500 "בלבד" האלה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אני אחרוג ממנהגי והגן קצת על האייפון
ראשית...זה בדר"כ טווח המחירים לכל מכשיר סמארטפון חדש שנמצא בחזית הטכנולוגייה שמגיע לארץ הקודש (טוב, מכשיר כמעט בחזית
)
ולכן אל תשוו אותו ל SGSII שנמצא כבר בארץ מעל חצי שנה (רק להזכיר שבזמנו, גם מחירו בארץ היה מעל 4000 ש"ח)
שנית, אני לא אוהב את העליהום שעושים לתקלות במכשיר האייפון 4S. לא בעיית הסוללה, לא בעיית נפילת שרתי SiRi ובטח לא בעיית האוזנייה הקווית הלא רשמית שמייצרת הד מוזר בשימושה, באמת מחזיקים מיים. אין פה שום תקלה רצינית אמיתית שחורגת מכל מיני בעייות רגילות שצצות וקיימות בכל מכשיר סמארטפון אחר בעולם. קראתי לא מעט על הבעיות האלה ברשת (כדי לחפש תחמושת כנגד ה 4S) וחייב להגיד את האמת, שזה הכל חארטה. זה ממש לא בעיות בסדרי גודל של האנטנה בגירסת ה 4 הקודמת. כל מי שרוצה ללכת על אפל, על האייפון 4S ומוכן לשלם את הכסף...שלא יפחד או ייבהל מכל הבעיות שמדברים עליהן כרגע ברשת
ראשית...זה בדר"כ טווח המחירים לכל מכשיר סמארטפון חדש שנמצא בחזית הטכנולוגייה שמגיע לארץ הקודש (טוב, מכשיר כמעט בחזית
ולכן אל תשוו אותו ל SGSII שנמצא כבר בארץ מעל חצי שנה (רק להזכיר שבזמנו, גם מחירו בארץ היה מעל 4000 ש"ח)
שנית, אני לא אוהב את העליהום שעושים לתקלות במכשיר האייפון 4S. לא בעיית הסוללה, לא בעיית נפילת שרתי SiRi ובטח לא בעיית האוזנייה הקווית הלא רשמית שמייצרת הד מוזר בשימושה, באמת מחזיקים מיים. אין פה שום תקלה רצינית אמיתית שחורגת מכל מיני בעייות רגילות שצצות וקיימות בכל מכשיר סמארטפון אחר בעולם. קראתי לא מעט על הבעיות האלה ברשת (כדי לחפש תחמושת כנגד ה 4S) וחייב להגיד את האמת, שזה הכל חארטה. זה ממש לא בעיות בסדרי גודל של האנטנה בגירסת ה 4 הקודמת. כל מי שרוצה ללכת על אפל, על האייפון 4S ומוכן לשלם את הכסף...שלא יפחד או ייבהל מכל הבעיות שמדברים עליהן כרגע ברשת
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 06/11/2011 19:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
הגלקסי S2 מעולם לא עלה 4000 שקל(אולי רק מעט פראיירים קנו אותו במחיר המופקע הזה)
אני שקניתי אותו בראשית חודש יוני שילמתי 2900 שקל וזה עוד היה יקר כי הייתי זקוק לחשבונית.
אני שקניתי אותו בראשית חודש יוני שילמתי 2900 שקל וזה עוד היה יקר כי הייתי זקוק לחשבונית.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

לא אמרתי שזה יקר בארץ, אלא שזה יקר לטלפון.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אתה באמת לא זוכר את המחיר של המכשיר בהתחלה ?shraga007 כתב:הגלקסי S2 מעולם לא עלה 4000 שקל(אולי רק מעט פראיירים קנו אותו במחיר המופקע הזה)
אני שקניתי אותו בראשית חודש יוני שילמתי 2900 שקל וזה עוד היה יקר כי הייתי זקוק לחשבונית....
חוץ מזה שכל הבעיות של המכשיר קשורות לתוכנה , גם ככה כבר יש עידכון בדרך לפתור חלק מהבעיות .
osherov כתב:אני אחרוג ממנהגי ואגן קצת על האייפון![]()
ראשית...זה בדר"כ טווח המחירים לכל מכשיר סמארטפון חדש שנמצא בחזית הטכנולוגייה שמגיע לארץ הקודש (טוב, מכשיר כמעט בחזית)
שנית, אני לא אוהב את העליהום שעושים לתקלות במכשיר האייפון 4S. לא בעיית הסוללה, לא בעיית נפילת שרתי SiRi ובטח לא בעיית האוזנייה הקווית הלא רשמית שמייצרת הד מוזר בשימושה, באמת מחזיקים מיים. אין פה שום תקלה רצינית אמיתית שחורגת מכל מיני בעייות רגילות שצצות וקיימות בכל מכשיר סמארטפון אחר בעולם. קראתי לא מעט על הבעיות האלה ברשת (כדי לחפש תחמושת כנגד ה 4S) וחייב להגיד את האמת, שזה הכל חארטה. זה ממש לא בעיות בסדרי גודל של האנטנה בגירסת ה 4 הקודמת. כל מי שרוצה ללכת על אפל, על האייפון 4S ומוכן לשלם את הכסף...שלא יפחד או ייבהל מכל הבעיות שמדברים עליהן כרגע ברשת...
לגזור ולשמור, ועוד מפי גורו אנדרואיד... כיף לדעת שיש מעריצי אנדרואיד רציונליים
אני רכשתי את המכשיר בארה״ב ובקשר עם רוכש ישראלי נוסף, והאמינו לי, כולם יכולים לקשקש עד מחר, אנחנו לא חווינו שום בעיה מהמוזכרות ואפילו להיפך, ביצועי הסוללה טובים בהרבה ממה שקיוויתי.
אני לרגע לא טוען שאין לאף אחד בעיה. למיעוט מסויים כנראה יש בעיות והן כולן יפתרו מהר מאוד.
לגבי המחיר, מן הסתם כדאי לחכות או לרכוש בחו״ל, אבל צריך לזכור שמקבלים החזר מהמפעילות כשהוא יגיע אליהן.
יקר להיות חסר סבלנות...
ה SGSII עלה בהשקתו ב CLOVE כ 440 ליש"ט. עם המשלוח לארץ זה הגיע ל 464 ליש"ט. עם 33% מס, הגענו ל 617 ליש"ט. בשקלים זה יצא באזור ה 3600 ש"ח. בחנויות בארץ (הפרטיות) ממש אחרי ההשקה, המכשיר עלה קצת מעל 4000 ש"ח. אחרי מספר שבועות זה ירד ל 3.6K ומאוחר יותר זה כבר ירד מתחת ל 3K.
האייפון 4S (גירסת 16GB) כאמור עולה היום כ-499 ליש"ט (ב UK), שזה סה"כ שזה באזור ה 340 ש"ח מעל מחירו של ה SGSII ביום השקתו. לא פער משמעותי מידי....זה מחירהם של הסמארטפונים מובילים בשוק ביום השקתם....זה לא השתנה מידי ולטעמי זה גם לא ישתנה יותר מידי בעתיד. לדוגמא הגלקסי נקסוס עולה כ 429 ליש"ט (400 ש"ח פחות מהאייפון 4S) והגלקסי NOTE, עולה 494 ליש"ט (כמעט זהה למחירו של האייפון 4S)
אגב, מרוב הקושי לייצר הודעה חיובית על האייפון 4S "יצאה" לי המילה ו-אגן ולא ו-הגן
האייפון 4S (גירסת 16GB) כאמור עולה היום כ-499 ליש"ט (ב UK), שזה סה"כ שזה באזור ה 340 ש"ח מעל מחירו של ה SGSII ביום השקתו. לא פער משמעותי מידי....זה מחירהם של הסמארטפונים מובילים בשוק ביום השקתם....זה לא השתנה מידי ולטעמי זה גם לא ישתנה יותר מידי בעתיד. לדוגמא הגלקסי נקסוס עולה כ 429 ליש"ט (400 ש"ח פחות מהאייפון 4S) והגלקסי NOTE, עולה 494 ליש"ט (כמעט זהה למחירו של האייפון 4S)
אגב, מרוב הקושי לייצר הודעה חיובית על האייפון 4S "יצאה" לי המילה ו-אגן ולא ו-הגן
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

האייפון מכשיר מעולה, אין עוררין.
אני אחזור אליו כשיצא ה 5, עם עיצוב עגלגל חזרה, כמו בדגם 3 שהיה לי.
(והתקלקל סופית אחרי שנה וחצי ובזאת הפסדתי 3400 שקל...).
אני אחזור אליו כשיצא ה 5, עם עיצוב עגלגל חזרה, כמו בדגם 3 שהיה לי.
(והתקלקל סופית אחרי שנה וחצי ובזאת הפסדתי 3400 שקל...).
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
נערך
...