החל ממחר ניתן לרכוש את האייפון 4S בישראל
חברים אני מציע לחכות חודש לערך, תהיה הצפה של המכשיר פה ואז יהיה אפשר לרכוש אותו ביותר זול..
תראו מה היה עם אייפון 4 בהתחלה מכרו אותו במחירים מופרזים כמו פה- ואחרי חודש חודשיים הוא הגיע לרשתות, והשוק הוצף במכשירים- המחירים ירדו..
תראו מה היה עם אייפון 4 בהתחלה מכרו אותו במחירים מופרזים כמו פה- ואחרי חודש חודשיים הוא הגיע לרשתות, והשוק הוצף במכשירים- המחירים ירדו..
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אחלה מכשיר, לגבי הבטריה, אצל אישתי הוא מחזיק יום שלם, אני משער שהכל שאלה של כמה מעמיסים עליו.
המחיר שעלה לי, אחרי הזדכות מס, ובהתחשב בעמלות המרה ממטבעות הלוך חזור הוא 850$ לערך - 3150 ש"ח.
עכשיו נשאר מכשול פלאפון, שמבלבלים את השכל לגבי הגבלות - צריך שהקבלה תהיה על שמי. ואללה, איפה זה כתוב ברשיון שקבלתם ממשרד התקשורת?
המחיר שעלה לי, אחרי הזדכות מס, ובהתחשב בעמלות המרה ממטבעות הלוך חזור הוא 850$ לערך - 3150 ש"ח.
עכשיו נשאר מכשול פלאפון, שמבלבלים את השכל לגבי הגבלות - צריך שהקבלה תהיה על שמי. ואללה, איפה זה כתוב ברשיון שקבלתם ממשרד התקשורת?
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
נו? בשביל מה שלחתי אותך ללמוד משפטים?Itay_Pollak כתב:עכשיו נשאר מכשול פלאפון, שמבלבלים את השכל לגבי הגבלות - צריך שהקבלה תהיה על שמי. ואללה, איפה זה כתוב ברשיון שקבלתם ממשרד התקשורת?...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
רק שתדעו שגם אחרי שמקבלים מהם OK הם מוציאים לך את המיץ.
אני היום 5 חודשים אחרי רכישת הגלקסי S2 ועוד לא קיבלתי החזר אחד עקב חוק ניתוק הזיקה.
לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח להגיע לסף הזיכוי על המכשיר שהוא 99 שקלים.
פתאום הם נהיים נדיבים ונותנים "הטבות להנאתי" העיקר שלא אגיע לסף זיכוי.
אני היום 5 חודשים אחרי רכישת הגלקסי S2 ועוד לא קיבלתי החזר אחד עקב חוק ניתוק הזיקה.
לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח להגיע לסף הזיכוי על המכשיר שהוא 99 שקלים.
פתאום הם נהיים נדיבים ונותנים "הטבות להנאתי" העיקר שלא אגיע לסף זיכוי.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
היית צריך לשלוח אותו לקורס פוטושופAviBiton כתב:נו? בשביל מה שלחתי אותך ללמוד משפטים?Itay_Pollak כתב:עכשיו נשאר מכשול פלאפון, שמבלבלים את השכל לגבי הגבלות - צריך שהקבלה תהיה על שמי. ואללה, איפה זה כתוב ברשיון שקבלתם ממשרד התקשורת?......
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

לא נתכתב על הרעיון הזה מעל גלי האתר. רק תחשוב שאתה לא רוצה להגיע לביהמ"ש לא נקי כפיים. זו המחשבה שלי.
ברשיון המוענק למפעילות מצוין שיש צורך להביא קבלה שכוללת את הסכום ששולם והתאריך. לא מעבר לזה.
רוצים באנגלית... רוצים חומוס, רוצים צ'יפס.
יש היום גוגל TRANSLATE, יש היום ממירי כספים. מספיק לשערורייה.
ברשיון המוענק למפעילות מצוין שיש צורך להביא קבלה שכוללת את הסכום ששולם והתאריך. לא מעבר לזה.
רוצים באנגלית... רוצים חומוס, רוצים צ'יפס.
יש היום גוגל TRANSLATE, יש היום ממירי כספים. מספיק לשערורייה.