דעה אישית - פנייה לוותיקי האתר

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
Itay_Pollak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #1 

תחילה אציג עצמי כי אני משער שגם קוראים לא וותיקים יקראו. במיוחד בגלל שיש לי סטטוס חביב בצד וזה ייראה קצת מוזר מה שאני אכתוב בהמשך.
שמי איתי, ואני מאותם אלו שנכנסו לאתר הגיעו עם ידע כזה או אחר בסיסי יחסית, מה גם שבזמנו - הכל היה הרבה יותר פשוט. לאט לאט למדתי עוד ועוד, נהנתי כמו אחרים לעזור בפורום ממה שלמדתי, לייעץ וכו'.
מפה לשם מצאתי עצמי כותב כתבות, מסייע בניהול הפורומים ואף ניהלתי תקופה לא מבוטלת את בית הספר של האתר HT SCHOOL. לבסוף, עשיתי צעד ועברתי להיות עוסק בתחום (יש אומרים TO THE DARK SIDE).

האתר הזה מושתת הן על הוותיקים, בעלי הנסיון והידע, הן על אלה באמצע, בעלי הידע החלקי, וכמובן על אלו החדשים שמבקשים לקבל מידע. בלי כל החלקים בשרשרת - לא היה לנו אתר. מעבר לכך, מה שעוזר מאוד לקיים את האתר הוא גם אותם אנשים, שבכלל לא כותבים, לא שואלים, רק קוראים, מעניינים, בביקורות ובפורומים.

הכח באתר שלנו הוא השילוב בין ביקורות מקצועיות, לחוות דעת של המשתמשים, כאשר אני מאמין שלרוב האנשים שנכנסים יש את ההבנה שחבר פורום עם המון הודעות ועם וותק - יש כנראה יותר ידע ממישהו חדש (בד"כ זה גם יגובה בהסברים מפורטים יותר - אבל נשאיר את זה בצד - זה לא לשרשור הזה)

הן בשל אהבתי לאתר, והן בשל היותי עוסק בתחום, אני עובר על המון המון המון הודעות ושרשורים, מנסה לסייע איפה שאפשר. מן הסתם גם מנסה למצוא לקוחות פוטנציאלים.

לאחרונה יש כאן איזו הדרדרות לא ברורה, מעין שתי קבוצות של ותיקים יותר וותיקים פחות שמתנצחות על מותגים ושאר דברים. אם תפתחו לכם שרשור בוא תעשו את זה - זה באמת נפלא, כל וויכוח - שנשאר בגדר וויכוח אינלקטואלי, ולא ריב של ילדים עם כל מיני הערות הזויות.
מצחיק אותי כי אני מכיר ברמה זו או אחרת חלק נכבד מאותם וותיקים, ממפגשים כאלה ואחרים.

ואני אומר לא חבל? או שתסתדרו בינכם כמו מבוגרים, או תתעלמו אחד מהשני. חושבים שמישהו עושה עוול לפעילות האתר, יש דווח, תסבירו את עצמכם. אם לי זה עובד, גם לכם זה יעבוד.
חוץ מזה, אפשר לתעל את האנרגיות והידע הרב שיש לכם, לעזור לאנשים. אני רואה לא מעט אנשים שמחכים לעזרה, ובאותו הזמן נערכים ריבים, ירידות ושאר בזבוז זמן ובייטים.

המטרה שלנו היא להגדיל את הקהילה, להביא עוד אנשים למחלה הקשה (ע"ע השרשור של טלHD ;)). אבל בן אדם, שנכנס לשרשור ורואה במקום דיון על רסיבר שמחירו בחמש ספרות, ויכוח מטופש בין ילדים, לא ייכנס לא לדיון, ובטח לא לקהילה. יחשוב שכל מה שנכתב כאן, נרשם ע"י פנאטים בלבלני שכל. ואנשים שנכנסים לשאול שאלות רציניות, לא עונים להם כמעט, אבל יש דיונים שרצים בקצב ונסובים על ויכוחים מטופשים, ציטוטים מלפני ארבעים שנה וכו' מה אותו משתמש חדש חושב?

מקווה שתלמדו לכל הפחות לחיות זה לצד זה אם לא באחדות.

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3436
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 220 פעמים

שליחה #2 

צודק (Y)
....

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 439 פעמים

שליחה #3 

צודק ב-100%.
אלעד

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 370 פעמים

הי איתי

שליחה #4 

ראשית אני חושב שהבחנתך נכונה ויש מעין תופעה כזו.
גם אני עובר כל ערב על השרשורים בהשתתפותי והודעות חדשות ומנסה לעזור וגם ללמוד.

אחד הדברים המרגיזים הוא החוסר בכלים הנדרשים לאנשים לקבל החלטה פשוטה כגון איזו טלויזיה לרכוש או איזה סטרימר והשאלות הללו חוזרות על עצמן בקטע מרגיז ומתיש. הנ"ל גורם לעיתים לתשובות חסרות סבלנות או מקוצרות כמו תשובה עם דגם מסויים שכן אין כח לרשום כל פעם את הסיפור המלא של איך בוחרים טלויזיה.

היתי ממליץ על הוספת כלים כאלו כמו שאחד מהחברים התחיל לדוגמא שרשור בנושא טלויזיות מומלצות מתוך כוונה לסייע עפ סכום כסף מהי התמורה הטובה ביותר. אבל הדרך היחידה באתר היא על ידי שרשור וזה לא נותן מענה טוב.

קובי

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #5 

אני קודם כל מסכים עם הרעיון הכללי, לצערי יש לי פחות זמן להסתובב לאחרונה באתר ולא ממש שמתי לב לוויכוחים כאלה ואחרים או להווצרות של קבוצות אך אני מכיר את התופעה וזה קורה לפעמים ובהרבה מקומות.

לגבי מה שנכתב מעליי, אני חושב שצריכה להיות טבלה שמתעדכנת כל הזמן, היא צריכה להיות דינמית ולהכיל את כל הפרמטרים הרלוונטים לגבי כל אחד מדגמי הטלוויזיה אך לא רק פרמטרים טכנים, אלה פרמטרים שמעניינים אנשים כשהם מנסים לקבל החלטה, למשל:
1) שימוש ב- USB תומך ב- MKV, כתוביות בעברית, JPEG, MP3
2) הטלוויזיה תומכת DLNA וכוללת חיבור רשת לממשק עם מערכות מחשב דרך הרשת הביתית
3) 100 הרץ קיים וניתן לביטול ומאפשר החלקה של התמונה
4) לטלוויזיה התמודדות טובה עם שידורים רגילים בזכות מנגון מתיחה
5) לטלוויזיה דפדפן מובנה התומך עברית
6) לטלוויזיה ממיר דיגיטלי פנימי התומך עידן+
7) עלותה הממוצעת ביבוא מקביל / עלותה הממוצעת ביבוא רשמי
8 ) אחריות ביבוא מקביל / אחריות ביבוא רשמי (כולל תוספות כמו אחריות VIP)
9) בעייתית להתקנה על הקיר / מומלצת להתקנה על הקיר
10) בעיה מוכרת בפנלים מהדגמים הבאים: XXXX, XXXXX וכן הלאה
11) לטלוויזיה דגם מקביל שאינו אירופאי

מהטבלה הזו ניתן לייצר גם שאלונים חכמים שמאפשרים לאנשים לבחור את הטלוויזיה לפי הצרכים.

בקיצור זה הרעיון שעלה לי לראש (i)

Itay_Pollak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #6 

קובי - זה לא כ"כ קשור לשרשור - אבל בעיקרון - אם לא ייכנסו אנשים לשאול - לא יהיה אתר. אבל מעבר לזה, לא נוח לך לחזור על התשובות סבבה.
מצד אחד זה באמת מרגיז, מצד שני אפשר גם לעזור לאנשים למצוא את התשובות (תן להם קישור ללינק עם שרשור דומה)
אף אתר לא יעשה שרשור של מסכים מומלצים - כי גם אין דבר כזה. זה גם בדיוק מה שאני מנסה לומר למעלה - אין תשובה אחידה. למקרה X זה יתאים, למקרה Y זה יתאים. לא חושב שיש מוצר מושלם לגמריי, בטח לא לכל הצרכנים.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #7 

איתי!
אתה צודק, אבל ככל שהאוכלוסיית המשתמשים תגדל כך נראה את זה יותר, ולא נראה לי שיש ממש מה לעשות נגד זה, חוץ מלגרום למשתמשים לשאוף להתנהגות טובה יותר, לתרבות דיון...

קובי - יש באתר לא מעט שירשורים דביקים, אבל אנשים או שלא קוראים אותם בכלל, או שלא עדיין חושבים שבדיון הם יקבלו תשובה שונה... זה מה שנראה לי לפחות... אני לא מאמין שיצירת כלי להתאמת טלויזיה עם כל הפרמטרים ימנע את השירשור הבא עם אותה שאלה - "איך לבחור?"

Itay_Pollak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #8 

חברים - הצעות לשדרוג - תפתחו שרשור משלכם :)
נ.ב. למי שהציע להכין טבלה - אתה מתנדב לעדכן אותה?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78902
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #9 

איתי,

דבר ראשון צודק, ואני חושב שאחד היסודות החשובים ביותר שתמיד העמדנו אל מול עיננו הוא הנושא של תרבות דיון. לצערי חלק מהותיקים, כולל כאלה שהיו כאן ממש מההתחלה, הם אלה שמתקשים לאחרונה להזכר כמה רע היה לחלק מאיתנו בפורומים שקדמו לאתר HT, בעיקר בכל הנוגע לתרבות הדיון.

ללא ספק יש כאן סדק בנושא הזה שאני תמיד הדגשתי שיותר חשוב לי מאשר רמה טכנית כמות האנשים. לא מעט אנשים נפלטו מהאתר לא על בסיס חוסר ידע שלהם אלא ההיפך - בגלל שהם האמינו שרמת הידע הגבוהה שלהם היא כזו שמאפשרת להם לרדת על אחרים ולהתנהג בגסות רוח. היה לנו קשה מאוד לעשות את ההחלטה לוותר עליהם, ועד היום קשה לי עם העובדה שאנשים נחמדים מאוד שאני מחבב מאוד בתור בני אדם אינם חלק מהחיים שלי ומהאתר הזה בזכות/בגלל הפרסונה האינטרנטית שהם עטו על עצמם.

לצערי התפרצויות מהסוג הזה קורות מדי פעם וזו לא הפעם הראשונה או האחרונה. מה שייחודי הפעם הוא שיש כאן כמה התפרצויות מסוגים חדשים במקביל לירידה הזו בתרבות הדיון. יש כאן נטיה לרדד כל נושא לתמחור, או לנסות ולהטות אנשים לטובת חנויות, מותגים או אפילו בתחום היבוא האישי.

לא מדובר כאן בהמלצות עדינות כפי שהיה תמיד אלא בנסיונות לדחוף אג'נדות שלמות בדמות "מותג XXX או לא כלום" כאילו כל שאר המותגים לא שווים כלום...

זו לא דרכנו. אנחנו לא ניתן יד לדבר כזה ולצערי נאלץ לקחת החלטות קשות ויתכן שגם לוותר על חלק מהחופשים שאנשים לוקחים לעצמם באתר בכדי לוודא שנתמקד ביסודות שהאתר הזה קם עליהם:

1. עיסוק במוצרים עצמם ולא בנושא המסחרי כגון התמחור שלהם
2. תרבות דיון תקינה גם במחיר שבתחומים מסויימים שבהם אי אפשר לקיים דיון תרבותי אז לא יתקיים דיון כלל
3. מקצועיות ואובייקטיביות - לא נאפשר חוסר איזון בצד אחד על פני הצדדים האחרים

אין ספק שזה יעלה במחיר, אנחנו נרגיז חלק מהאנשים שמאמינים שאפשר להגיד הכל, ובדרך שלהם, ולעזאזל חוקי האתר או דעותיהם של בעליו.

כבר הוכחנו לא פעם שאין אנשים חסינים, וגם ותיקים מאוד באתר יצטרכו ליישר קו.

אני גם בטוח שחלק מהעוסקים בתחום לא יאהבו את הגישה הקשוחה יותר, אבל אני חושב שאין מנוס מפעולה בכדי להחזיר את הפורומים לתלם.

לבסוף, יש קורא אחד שמאוד חשוב לי באתר וזה אני. אני לא מנסה לרצות את כל הקוראים של האתר אבל אם אני לא מרוצה מהדרך שאנשים מתנהגים באתר שלי, אז מחובתי לשנות את התרבות הזו וכך גם ייעשה.

ולכל השאר,

נראה לי שפספסתם את מטרת השרשור. הבעיה שאיתי מדבר עליה נוגעת לדרך ארץ ולתרבותיות, לכבוד הדדי ולהתייחסות לאחר. הוא מדבר על דיאלוג, ולא על המון אנשים עם המון מונולוגים שהם מדקלמים בלי סוף לעצמם.

אם יש לכם המלצות על שיפור האתר ברמה טכנית, אתם מוזמנים לפתוח שרשור יעודי, אבל הקשר בין מה שאיתי מדבר עליו לבין מה שאתם מדברים עליו הוא קלוש עד לא קיים... ולכן גם לא אתייחס לנקודות שלכם מכיוון שזה דיון חשוב מדי בכדי להלאים לטובת שיפורים מהסוג שאתם מציעים.

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2444
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #10 

איתי,

אתה כל כך צודק, היום יצא לי לשוחח עם חבר מהפורום והנושא המרכזי היה שבזמן האחרון אין חשק להגיב בפורום עקב ״הרעש״ המיותר שנוצר כאן. קוטלים כאן אנשים ברמות מעליבות ומבישות ועל כל תגובה צריך לחשוב טוב טוב על מנת שלא יקטלו.

דוגמא קטנה, היום התחדשתי בזוג רמקולים MA RX8 וכמה אנשים שידעו שאלו למה אני לא פותח שרשור ״התחדשתי״, לצערי אין חשק לפתוח כי בסוף זה מוביל למחוזות לא נעימים וראינו את זה לא פעם...

דוגמא נוספת, בעבר איתי פולק פתח שרשור לגבי מחשב שהוא רוצה לקנות לגיסתו, ישר הצעתי לו את הכרטיס מסך שיש לי בבית שהוא לא בשימוש, נפגשתי עם איתי ומסרתי לו ללא עלות את הכרטיס, לאחר כמה ימים ציפור קטנה לחשה לי שחושבים שעשיתי את זה בשביל אינטרס, איתי יכול להיות עד שעד היום אפילו כבל לא קניתי ממנו, ישר המחשבות הולכות לכיוון רע וזה מה שרואים בפורום.

בואו כולנו נשנה את התפיסה הפגומה הזאת ונתרכז במה שעושה לנו כיף וזה האתר הזה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #11 

נתחיל מזה שאף אחד לא צריך לחשוש.

אם אתם מרגישים שיורדים עליכם או שמתנהגים אליכם לא יפה, תדווחו. זו הדרך שלנו המנהלים לעקוב. יש הרבה עבודה באתר ובכלל אנחנו לא תמיד מול המסך ולכן מסתמכים עליכם, הגולשים לזיהוי הבעיות.

אם מישהו מגיב בחוצפה או גועל נפש, נא לא לצטט או להגיב. דווחו ותנו להנהלה לטפל בנושא. אם מביאים לכם את הסעיף נשמו עד 10 ותתעלמו בכ״ז, כלומר אל תגיבו אבל דווחו לנו!

בנוגע לרעש. ככה זה תמיד. כשהפורום היה קטן ואינטימי אז לא היו שאלות לא לעניין וכולם ידעו שכולם ברמה, אלא שזה לא החזון שלנו. אנחנו רוצים להכיר את התחביב הזה לרבים ככל הניתן ולכן צפויים חדשים לשאול את אותן שאלות בדיוק ששאלו כאן כשהאתר הוקם.

אם זה מטריד אתכם תהיו יותר סלקטיביים בנוגע לשרשורים שאתם נכנסים בהם. לא תמיד אתם צריכים לענות אם זה מפריע לכם או מציק.

אבל מה שלמדנו לפני שנים רבות הוא שלא המציאו עדיין את התרופה לשאלה שחוזרת על עצמה... אנשים לא יחפשו, לא יקראו מאמרים, לא ישתמשו בטבלאות, אשפים או מנגנוני סינון או חיפוש מקדימים. אנשים אוהבים לשאול שאלות בפורום וזה חלק מהקסם. אני כמעט ולא נכנס לשרשורים של ״איזה טלויזיה לקנות? דחוףףףף״. זה לא מעניין אותי ולכן משאיר לאחרים לענות להם.

Itay_Pollak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #12 

אלמוג, אני יודע מידיעה אישית על אנשים שעוזרים בטלפון ואפילו מגיעים לבתים של אנשים. כולל מנהלים.
גם אליי מתקשרים בגלל שיש לי הודעות בכל מיני נוסעים לא קשורים - התקשרו אליי בנוגע לרדיו דיסקים, מצלמות וכד'. גם אז עזרתי. זה הכיף כאן.

ובאמת עפר העלה נקודה חשובה מאוד, לא טוב לך השרשור, דווח או ברח אל תעיק. אל תהרוס לבן אדם את השרשור.
ד"א - האם השרשור כזה חוזר על עצמו וכזה לא מעניין - אז הוא ייעלם מעצמו. אם תעירו, תציקו וכד' - הוא גם יגדל וגם יופיע ללא סוף.
רק מי שירצה לקבל מידע (ויעשה חיפוש) לא ימצא את המידע.

בשרשור שננעל יש מישהו ששאל איזה 3 פעמים שאלה ולא ענו לו. נחשו למה.

Itay_Pollak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #13 

ד"א - אם המצב נמשך - אולי אפשר לתת קנס כתנאי לחזרה, זה או יפסיק את ההתנהגויות המביכות, או שיהיה כסף לגננת... ;)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #14 

אם מישהו קשה הבנה ולא יכול לעמוד בעול של חוקי האתר אני לא מעוניין להחזירו, יהא המחיר אשר יהא.

Itay_Pollak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #15 

ועוד בקשה - אנשים מצחיקים/ציניים/סקראסטיים - במיוחד הותיקים, אתם מכירים כמוני את האתר, יש מקומות שהבדיחות, רק מלבות או מחזירות את תשומת הלב לריב, אז אפשר לוותר.

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #16 

(Y) מצויין ,
אני כבר מזמן לא קורא את השרשורים (נו טוב מציץ קצת קצת...) עם כל הויכוחים ה so call מקצועיים שמנסים לפאר דגם/חברה כזו או אחרת ולספר כמה שלו הכי גדול !.....עייפתי מכך והכי מגעיל זה נסיון לקדם משהו מסחרי באמתלה מקצועית ...אז כבר בא לי להקיא רק מהשקר , מי שרוצה לקדם מוצר/חברה שיפתח לו אתר משלו .
שיש לי כח ורצון אני עוזר לאנשים בעיקר אם זה תחום שבו אני שולט מצויין ,לא פעם גם בהודעות פרטיות, קורא כאן כל יום ולפעמים פותח שרשורים .
מכאן נובעת בעיקר ההנאה שלי מהאתר ,יש פה כמה חברים (חברי אינטרנט בעיקר ) שאני מכיר דרך הרשת (ודרך הפייסבוק) ומעריך אותם מאוד.
כשאני צריך עצה לרוב אני פונה קודם כל לכאן ! , כמעט תמיד ימצא מי שידע ליעץ ועם השנים למדתי גם מי יודע על מה הוא מדבר ומי פחות.
נערך לאחרונה על ידי uris ב 03/11/2011 8:07, נערך 3 פעמים בסך הכל.

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7041
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1461 פעמים

שליחה #17 

מסכים שהוויכוחים פה תופסים כוון של דרך ללא מוצא וכל אחד כותב מה שהוא חושב בלי לשמוע את האחר אלא רק את עצמו.

כתבתי את זה יותר מפעם אחת שבסופו של דבר כל דיון נהפך לויכוח פוליטי על תפיסות עולם. כמו שאני לא מכיר וויכוח פוליטי שאחד הצדדים השתכנע שהשני צודק כך גם פה צריך להסכים שלא מסכימים ולהמשיך הלאה.

מה שאיתי אומר זה שהויכוח אינו אידאולוגי אלא מכיל אינטרסים כאלה או אחרים כלכליים ולא רק אגוצטריים. כל שיש לי לומר הוא שהויכוחים שהובילו לעימותים פה בפורומים ננטשו על ידי ואני, אם קראתי אותם היה זה לצרכי בידור גרידא ולא לצרכי לימוד ו או העשרה בתחום.

כך שיצא שכרו בהפסדו ולא רק שהמתנגחים לא הצליחו לשכנע הם גם לא הצליחו להעביר מסר.

לדעתי כל עימות כזה צריך להפסק באיבו ולעיתים המנהלים צריכים להחליט שדיון חדל להיות פורה ולקטוע אותו באיבו וכך להוציא את האויר מהבלון לפני שהוא מתנפח ולעיתים מתפוצץ.

ולכם המתנגחים לעיתים יש דיונים שהנושא מאוד טעון והדיון הופך להיות התנגחות ממניעים אידאולוגיים. במקרה כזה אפשר להבין את ההתלהמות למרות שאי אפשר להסכים איתה. אבל ששיקולים מסחריים הופכים להיות הסיבה לעימות ולהתלהמות זה מזיק לכם יותר מאשר מועיל.

Itay_Pollak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #18 

Molvy
אני דווקא חושב שהבעייה היא שהויכוחים הפסיקו להיות על מניע הגיוני ומתמקדים בעיקר במלחמות אישיות. אין שום בעייה לקיים ויכוחים על תפיסות עולם. צריך לעשות אותם במקום הנכון וחשוב מזה בצורה תרבותית.

לא יכול להיות שמישהו שרוצה לקבל מידע על מוצר זה או אחר, צריך לנבור בשחת בכדי למצוא מחט.

yaacubo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 131
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #19 

עם כל הכבוד,ויש כבוד,אם תעברו על שרשורי המלחמות בחודשים האחרונים-תוכלו להבחין מייד ב:
1.מעל 95 אחוז מהשרשורים האלו עוסקים במותג 'פיוניר' בקטגוריות רסיברים או מסכים.
2.שימו לב שתמיד(!) יש גורם מסויים שמצית את האש,מייד עולים מולו המקטרגים,ומייד צצים הסניגורים(בד'כ חברים אישיים שלו)ואז מתחילה ה'חגיגה' שבסופה של דבר גורמת לנעילת השרשור.
3.אם תעשו חתך של השרשורים שננעלו-תיווכחו לדעת שאני צודק בדבריי.
4.כבר ממזמן היה ניתן לפתור את הנושא,אבל התעקשות תמוהה מצד הגורם מצד אחד,וגיבוי אינטנסיבי מצד מנהל אתר שמנע את הרחקתו-מצד שני גרם למצב להימשך כמו שהוא עד היום.
5.אינני משתתף פעיל ביומיום באתר(תיכף בטח יגיבו הוותיקים כאן שאין לי זכות למתוח ביקורת..וגם זה צפוי),אבל עיניים יש לי ברוך השם,וגם פה להביע דיעה.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #20 

והנה דוגמא קלאסית ב-LIVE !
ואם תסתכל על 80% מההודעות שלך, תראה שהן כולן אישיות נגד דמות ספציפית (בין אם צריך לטפל בה או שלא) ולזה בדיוק התכוון המשורר.

לא יודע בזכות מי יש לך פה, אבל פה, אין חופש ביטוי וכשזה אישית נגד מישהו, אתה תמצא את הפה שלך מביע דיעה במקום אחר.
כמו שאמרו כבר לפני. יש לך בעיה עם פוסט מסויים או מישהו מסויים, לחץ דווח ואל תלבה ותגיב.
אנחנו מסתדרים מצויין ולא צריכים עזרה. תודה.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

שלח תגובה

חזור אל “כללי”