שמי איתי, ואני מאותם אלו שנכנסו לאתר הגיעו עם ידע כזה או אחר בסיסי יחסית, מה גם שבזמנו - הכל היה הרבה יותר פשוט. לאט לאט למדתי עוד ועוד, נהנתי כמו אחרים לעזור בפורום ממה שלמדתי, לייעץ וכו'.
מפה לשם מצאתי עצמי כותב כתבות, מסייע בניהול הפורומים ואף ניהלתי תקופה לא מבוטלת את בית הספר של האתר HT SCHOOL. לבסוף, עשיתי צעד ועברתי להיות עוסק בתחום (יש אומרים TO THE DARK SIDE).
האתר הזה מושתת הן על הוותיקים, בעלי הנסיון והידע, הן על אלה באמצע, בעלי הידע החלקי, וכמובן על אלו החדשים שמבקשים לקבל מידע. בלי כל החלקים בשרשרת - לא היה לנו אתר. מעבר לכך, מה שעוזר מאוד לקיים את האתר הוא גם אותם אנשים, שבכלל לא כותבים, לא שואלים, רק קוראים, מעניינים, בביקורות ובפורומים.
הכח באתר שלנו הוא השילוב בין ביקורות מקצועיות, לחוות דעת של המשתמשים, כאשר אני מאמין שלרוב האנשים שנכנסים יש את ההבנה שחבר פורום עם המון הודעות ועם וותק - יש כנראה יותר ידע ממישהו חדש (בד"כ זה גם יגובה בהסברים מפורטים יותר - אבל נשאיר את זה בצד - זה לא לשרשור הזה)
הן בשל אהבתי לאתר, והן בשל היותי עוסק בתחום, אני עובר על המון המון המון הודעות ושרשורים, מנסה לסייע איפה שאפשר. מן הסתם גם מנסה למצוא לקוחות פוטנציאלים.
לאחרונה יש כאן איזו הדרדרות לא ברורה, מעין שתי קבוצות של ותיקים יותר וותיקים פחות שמתנצחות על מותגים ושאר דברים. אם תפתחו לכם שרשור בוא תעשו את זה - זה באמת נפלא, כל וויכוח - שנשאר בגדר וויכוח אינלקטואלי, ולא ריב של ילדים עם כל מיני הערות הזויות.
מצחיק אותי כי אני מכיר ברמה זו או אחרת חלק נכבד מאותם וותיקים, ממפגשים כאלה ואחרים.
ואני אומר לא חבל? או שתסתדרו בינכם כמו מבוגרים, או תתעלמו אחד מהשני. חושבים שמישהו עושה עוול לפעילות האתר, יש דווח, תסבירו את עצמכם. אם לי זה עובד, גם לכם זה יעבוד.
חוץ מזה, אפשר לתעל את האנרגיות והידע הרב שיש לכם, לעזור לאנשים. אני רואה לא מעט אנשים שמחכים לעזרה, ובאותו הזמן נערכים ריבים, ירידות ושאר בזבוז זמן ובייטים.
המטרה שלנו היא להגדיל את הקהילה, להביא עוד אנשים למחלה הקשה (ע"ע השרשור של טלHD
מקווה שתלמדו לכל הפחות לחיות זה לצד זה אם לא באחדות.