יס - חדשים נהנים יותר. ותיקים משלמים יותר.
סתם להוציא קצת קיטור -
החברות תמיד מספרות לנו כמה הן משקיעות בלקוחות קיימים מאחר ולגייס לקוח חדש עולה יותר מלשמר לקוח קיים. כנראה שביס לא שמעו על זה.
בקשתי לשדרג מנוי ל YESMAXTOTAL. אני אצטרך לשלם 170 ש"ח התקנה ותשלום חודשי של 255 ש"ח.
התפלאתי מאחר ובאינטרנט YES מפרסמים את ה YESMAXTOTAL במחיר 229 ש"ח בלבדוהתקנה ב- 290 ש"ח.
חישוב מהיר הראה שכלקוח וותיק, למשך 18 חודשים, אני עדיין אשלם 350 ש"ח יותר מאשר לקוח חדש (כולל קיזוזי ההתקנה).
אני כמובן חושב שללקוח של מספר שנים שכבר יש אצלו תשתית, בהחלט אפשר לתת את החבילה במחיר של 229 ש"ח כמו לקוח חדש ובהתקנה של 170.
הנציגה לא הסכימה.
אז אמרתי להם שלום ואני מחכה לשיחה לתאום איסוף ממירים.
החברות תמיד מספרות לנו כמה הן משקיעות בלקוחות קיימים מאחר ולגייס לקוח חדש עולה יותר מלשמר לקוח קיים. כנראה שביס לא שמעו על זה.
בקשתי לשדרג מנוי ל YESMAXTOTAL. אני אצטרך לשלם 170 ש"ח התקנה ותשלום חודשי של 255 ש"ח.
התפלאתי מאחר ובאינטרנט YES מפרסמים את ה YESMAXTOTAL במחיר 229 ש"ח בלבדוהתקנה ב- 290 ש"ח.
חישוב מהיר הראה שכלקוח וותיק, למשך 18 חודשים, אני עדיין אשלם 350 ש"ח יותר מאשר לקוח חדש (כולל קיזוזי ההתקנה).
אני כמובן חושב שללקוח של מספר שנים שכבר יש אצלו תשתית, בהחלט אפשר לתת את החבילה במחיר של 229 ש"ח כמו לקוח חדש ובהתקנה של 170.
הנציגה לא הסכימה.
אז אמרתי להם שלום ואני מחכה לשיחה לתאום איסוף ממירים.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
נשאר להם עוד שבוע לעשות עלינו "דאווינים".
לשמחתי אישתי ואני הגענו למסקנה משותפת שאנחנו משלמים להם הרבה כסף על כלום.
אני לדוגמא אוהב ספורט ואם אני רוצה להנות ממנו אני צריך לשלם מעל 300 שקלים לחודש.
לא סביר ולא הגיוני בעיני. תירוצים כמו זה לא ערוץ שלנו לא מקובלים עליי.
עוד שבוע, יש לי טבלת יאוש
לשמחתי אישתי ואני הגענו למסקנה משותפת שאנחנו משלמים להם הרבה כסף על כלום.
אני לדוגמא אוהב ספורט ואם אני רוצה להנות ממנו אני צריך לשלם מעל 300 שקלים לחודש.
לא סביר ולא הגיוני בעיני. תירוצים כמו זה לא ערוץ שלנו לא מקובלים עליי.
עוד שבוע, יש לי טבלת יאוש
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם