פס מדאיג לרוחב המסך בפלאזמה חדש
היי!
ברשותי פלאזמה טושיבה W56, היא אצלי כחודשיים, ולאחרונה שמתי לב למשהוא מאוד מוזר, בחלקו העליון של המסך ניתן להבחין רק מרחוק בפס דקיק לכל רוחב המסך, הפס מאוד מזכיר את מסכי הטרינטרון הישנים שהיו מכילים שנים כאלו.
אז אצלי זה רק אחד, בחלק העליון, לא ניתן להבחין בו מקרוב, לפי הגובה שלו אפשר לדעת שהוא לא תוצר של צפיה ביותר מידי די וי די או דברים בסגנון מאחר והוא לא בגובה של איזה שהוא גבול של יחס צפיה.
השאלה מה זה?? זה מופיע בכל המקורות, אם זה VGA COMPONENT או S VIDEO.
האים להפעיל את האחריות שלי? אני מפחד מזה מאחר ואני מניח שזה אומר שלא תיהיה לי טלויזיה לשבועיים...
תודה!!!
ברשותי פלאזמה טושיבה W56, היא אצלי כחודשיים, ולאחרונה שמתי לב למשהוא מאוד מוזר, בחלקו העליון של המסך ניתן להבחין רק מרחוק בפס דקיק לכל רוחב המסך, הפס מאוד מזכיר את מסכי הטרינטרון הישנים שהיו מכילים שנים כאלו.
אז אצלי זה רק אחד, בחלק העליון, לא ניתן להבחין בו מקרוב, לפי הגובה שלו אפשר לדעת שהוא לא תוצר של צפיה ביותר מידי די וי די או דברים בסגנון מאחר והוא לא בגובה של איזה שהוא גבול של יחס צפיה.
השאלה מה זה?? זה מופיע בכל המקורות, אם זה VGA COMPONENT או S VIDEO.
האים להפעיל את האחריות שלי? אני מפחד מזה מאחר ואני מניח שזה אומר שלא תיהיה לי טלויזיה לשבועיים...
תודה!!!
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
יכול להיות שהפס הוא תוצר של הפרעת GROUND LOOP מסויימת שמגיעה מאחד המכשירים שמחוברים למסך.
תנסה לנתק את כל מה שמחובר לך למסך ולראות האם הפס עדיין מופיע, במידה והוא עדיין מופיע זה הזמן להפעיל את האחריות.
במידה ולא תבחין בפס כאשר לא מחובר למסך אף מכשיר תתחיל לחבר בכל פעם מכשיר אחד ולבדוק האם הפס מופיע באיזשהו שלב, כך תוכל לדעת דרך איזה מכשיר מגיעה ההפרעה והאם הבעיה במסך עצמו או מגורם חיצוני.
תנסה לנתק את כל מה שמחובר לך למסך ולראות האם הפס עדיין מופיע, במידה והוא עדיין מופיע זה הזמן להפעיל את האחריות.
במידה ולא תבחין בפס כאשר לא מחובר למסך אף מכשיר תתחיל לחבר בכל פעם מכשיר אחד ולבדוק האם הפס מופיע באיזשהו שלב, כך תוכל לדעת דרך איזה מכשיר מגיעה ההפרעה והאם הבעיה במסך עצמו או מגורם חיצוני.
-golan-
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אין הרבה מה לתאר, אם אתה מכיר את הקוים של טריניטרון במסכי CRT הישנים, אז הוא בול כמו זה, הוא לא זז, מאוד דקיק, אי אפשר לראות אותו מקרוב ממש, רק במרחק 1.5~ מטר.
רואים אותו כשהתמונה אחידה יותר או כשהוא מציג גוון אפור, כמו למשל כאשר מעברים לערוץ טלויזיה שאין בו שידורים אז הטלויזיה עצמה מקרינה במקום רקע אפור.
בבוקר אני אנסה את מה שהוצע כאן לגבי בדיקה הארכה
רואים אותו כשהתמונה אחידה יותר או כשהוא מציג גוון אפור, כמו למשל כאשר מעברים לערוץ טלויזיה שאין בו שידורים אז הטלויזיה עצמה מקרינה במקום רקע אפור.
בבוקר אני אנסה את מה שהוצע כאן לגבי בדיקה הארכה
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

הסיפור הוא כזה פתאום אחרי מספר חודשים הפלסמה הפסיקה לעבוד ניופאן לקחו אותה למעבדה לתיקון. כשהחזירו אותה היה לה פס בחלק העליון של המסך לקחו אותה שוב ואז דרשתי מכשיר חדש והם החליפו לי אותה לחדשה
מקווה שעזרתי
ירון
מקווה שעזרתי
ירון
נהוג שאם מוצר תצוגה מתקלקל בחודש הראשון לעבודתו, מחליפים אותו לחדש בלי לתקן.
קל וחומר שעם מוצר יקר ורגיש כמו טלויזיית פלאזמה..
קבעתי תור ליום שלישי, מה שעצבן אותי זה שהיא נתנה לי שעה "בין 12 ל17" , החוק פרוש אוסר לתת טווח כזה של שעות ומחייב אותם לתת טווח של שעתיים.
אבל לא רציתי להיות נודניק והציק לה עם זה מאחר וזה טווח נוח עבורי.
אני פשוט חושב שעבור חברה שחורטת על השם שלה לתת שירות מוביל זה המינימום שיכלו זה לעקוב אחרי החוק..
קל וחומר שעם מוצר יקר ורגיש כמו טלויזיית פלאזמה..
קבעתי תור ליום שלישי, מה שעצבן אותי זה שהיא נתנה לי שעה "בין 12 ל17" , החוק פרוש אוסר לתת טווח כזה של שעות ומחייב אותם לתת טווח של שעתיים.
אבל לא רציתי להיות נודניק והציק לה עם זה מאחר וזה טווח נוח עבורי.
אני פשוט חושב שעבור חברה שחורטת על השם שלה לתת שירות מוביל זה המינימום שיכלו זה לעקוב אחרי החוק..
פשוט חשבתי שהם מעדיפים לא לתקן מוצרים רגישים בארץ.oferlaor כתב:shaked,
למה לא? אם הם יכולים לתקן, שיתקנו. לא יכולים, יחליפו לו....
Omeckron, ניופאן כותבים בפרסומים שלהם לשרות VIP "זמן המתנה בין שעתיים לשלוש", מוזר שהם לא עומדים בזה.
פחות איכפת לי מה רשום להם באתר יותר מה החוק בפרוש קובע, וזה טווח של שעתיים, לא יותר.
לא נורא, היום היה פה הטכנאי, לאחר שניסה במשך שעה למחוק עם היד את הפס מהסך החליט שזו תקלה מאוד מוזרה, ושמחר תתקשר אלי ראש אגף שלהם כנראה לתאם החלפה.
איך אני מוודא שאני מקבל טלויזיה חדשה ולא מחודשת?
לא נורא, היום היה פה הטכנאי, לאחר שניסה במשך שעה למחוק עם היד את הפס מהסך החליט שזו תקלה מאוד מוזרה, ושמחר תתקשר אלי ראש אגף שלהם כנראה לתאם החלפה.
איך אני מוודא שאני מקבל טלויזיה חדשה ולא מחודשת?
- oferlaor
- מנהל

עדכון 2:
אז בא טכנאי אחר, רצה לראות את התקלה, החליט שזוהיא צריבה, הסברתי לו שזו לא יכולה להיות צריבה מאחר ורואים את הפס כאשר הטלויזיה כבויה, הפס לא בגובה של משהוא שיכל להצרב וזה פס, צריבה לא יכולה להיות על שורה ספציפית של פיקסלים, היא על חלק מסויים של המסך , זה לא שלפלזמה מתחשק לצרוב שורה ספציפית סתם ככה.
אמר שהוא צריך לקחת את הטלויזיה לבדיקה ולהחליט.
עדכון 3:
דיברתי שוב עם אחראית תחום, ביום ראשון יבואו להחליף את הטלויזיה, בתקווה שהסאגא תסתיים.
עדכון אחרון:
זהו, החליפו לי אותה היום, מקווה שלא יהיו יותר בעיות כאלו, והכל בא על מקומו.
עכשיוו אני רק צריך להריץ אותה מחדש
אז בא טכנאי אחר, רצה לראות את התקלה, החליט שזוהיא צריבה, הסברתי לו שזו לא יכולה להיות צריבה מאחר ורואים את הפס כאשר הטלויזיה כבויה, הפס לא בגובה של משהוא שיכל להצרב וזה פס, צריבה לא יכולה להיות על שורה ספציפית של פיקסלים, היא על חלק מסויים של המסך , זה לא שלפלזמה מתחשק לצרוב שורה ספציפית סתם ככה.
אמר שהוא צריך לקחת את הטלויזיה לבדיקה ולהחליט.
עדכון 3:
דיברתי שוב עם אחראית תחום, ביום ראשון יבואו להחליף את הטלויזיה, בתקווה שהסאגא תסתיים.
עדכון אחרון:
זהו, החליפו לי אותה היום, מקווה שלא יהיו יותר בעיות כאלו, והכל בא על מקומו.
עכשיוו אני רק צריך להריץ אותה מחדש