במקום עידן פלוס נקבל עידן הקרח

חדשות ועדכונים של HT Magazine
shaked81 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

ושוב אנחנו מפסידים...
מתוך "ישראל היום" 26/10/2011. היום.
 מתוך "ישראל היום" 26/10/2011. היום.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78922
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #2 

ועכשיו לשאלה המתבקשת, מי היזם החכם שיסכים לשלם 4 מיליון ש"ח בשנה בשביל לשדר ל-200 אלף צופים (נניח...) במקום להשקיע סכום דומה בכדי להקים מערך שידור בסגנון של אורלנדו שיש לו קהל פוטנציאלי של 2 מיליון לקוחות ואין עליו כל מגבלות רגולטוריות כגון האם הוא יכול או לא יכול לשדר פרסומות.

זה מזכיר לי את הדיונים האינטנסיביים על איך צריך לוודא שסוסים שמושכים עגלות צריכים להיות מטופלים טוב, בעוד שבלי ששמו לב נכנסו מכוניות למשחק.

Nissim
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673
נתן תודות: 116 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #3 

oferlaor כתב: מזכיר לי את הדיונים האינטנסיביים על איך צריך לוודא שסוסים שמושכים עגלות צריכים להיות מטופלים טוב, בעוד שבלי ששמו לב נכנסו מכוניות למשחק.
...
עופר, פה לא מדובר בסוסים, מדובר בחיה דומה אחרת....

tomerbron
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 60
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

DDT? חשבתי שקרואים לזה DTT
DDT זה לא החומר ריסוס? :)

amirchen
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 850
שם מלא: אמיר חן
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #5 

שלא יתפלאו אחר כך למה אנשים מורידים תוכן באופן לא חוקי.
כאשר מתאמצים כל כך לא לאפשר תוכן נגיש וזול לקהל הגדול , במקום להתאמץ כן לאפשר תוכן נגיש וזול, אז הולכים 10 צעדים אחורה במקום צעד אחד קדימה.
מי שירוויח אלו חברות האינטרנט שיתחילו לגבות לפי כמות מידע ולא מהירות.

arnold
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 908
נתן תודות: 180 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #6 

:roll: לא מבין מה הבעייה, עידן הקרח הוא אחלה סרט, אחד הבודדים של הבת שלי שאני גם נהנה לראות כל פעם.

shaked81 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

DDT זה לא החומר ריסוס?
...
(Y)
חבר שרק התחיל - אהבתי...
רק 9 שנים פה באתר...

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #8 

חוץ מאיתנו, מי שמפסיד זה בעלי הזכויות יוצרים. קחו לדוגמא את עיריית ת"א:
בשנים האחרונות עירייה דיווחה על עליה בהכנסות מחניה. למה זה קרה? כי הוכנס לשימוש שירות תשלום באמצעות הסלולר, שהוא הרבה יותר נוח ונגיש ללקוחות, ואנשים אכן מעדיפים לשלם בקלות עבור החניה מאשר לקחת סיכון של קבלת דו"ח.
ובמקרה שלנו, אין לנו שום דרך לתוכן נגיש. המטרה היא גם לרכוש לא את כל התוכן במכה, אלא רק תוכן שצריכים באמת. בדיוק כמו בתשלום על חניה באמצעות הסלולר - משלמים רק על הזמן שחונים, ולא קונים כרטיס למשעות שלמות.

מה שנראה לי שבשנים הקרובות אנחנו נמשיך לצפות בערוצים 2 ו-10 באמצעות ה-DTT וכל שאר תכנים פשוט נמשיך לגנוב, כי אין דרך הגיןנית לרכוש את התוכן...

Brendan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 613
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

נו אז.... פקיד אוצר - מכיר חוק ההסדרים?

שליחה #9 

...

Brendan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 613
קיבל תודות: 47 פעמים

הודעה מטעם ועדת הכנסת...

שליחה #10 

יו"ר ועדת הכלכלה ח"כ שאמה-הכהן: לא נאפשר גביית תשלום על ערוצים נושאיים שיעלו ל- DTT

הוועדה אישרה את הצעת היו"ר כרמל שאמה-הכהן לפיה הערוצים שירצו לעלות למערך לא יצטרכו לשלם על החלק הלא מנוצל - ערוץ שירצה לעלות לשידור במסגרת הרחבת עידן פלוס יצטרך לשלם כ-4 מיליון שקל בשנה

ועדת הכלכלה של הכנסת, בראשות ח"כ כרמל שאמה-הכהן, המשיכה היום את דיוניה במסגרת הכנה לקריאה שנייה ושלישית של הצעת החוק להפצת שידורים באמצעות תחנות שידור ספרתיות. בפתח הישיבה דנה הוועדה בסעיף שנועד להסדיר את התשלום שיצטרכו לשלם הגופים שירצו להפיץ את שידוריהם באמצעות המערך.

לפי ההצעה, גוף שירצה להפיץ את שידוריו באמצעות מערך עידן פלוס יצטרך לשלם סכום שייקבעו שרי התקשורת והאוצר, בהתייעצות עם הגורם שיפעיל את המערך. מנכ"ל הרשות השנייה לטלוויזיה ולרדיו, מנשה סמירה, הסביר כי העלות השוטפת לתחזוקה של משדר שיכול להפיץ שידור של 6 ערוצים נעה בין 20 ל-24 מיליון שקל בשנה. כלומר במקרה שבו המערכת מלאה ומשדרת 6 ערוצים כל ערוץ יצטרך לשלם כ-4 מיליון שקל בשנה.

לפי הצעת משרד התקשורת, במקרה שבו יוקם משדר נוסף ורק מספר מצומצם של ערוצים יעלו לשידור, אזי הערוצים שעלו לשידור יתחלקו בעלות ההפצה הכוללת של כלל המערך. סמירה הסביר כי במקרה כזה, הערוצים המשדרים יצטרכו לשאת בעלות של שמירת המקום לערוצים שעדיין לא עלו למערך. סמירה הציע לאוצר לשקול לממן את העלות של שמירת המקום.

נציגי האוצר התנגדו וטענו כי הקמת המערך כבר מומנה מכספי הציבור וכי אין סיבה שהציבור ימשיך לממן גם את הפעלת המערך . באוצר הסבירו כי המדינה ממינה את הקמת המערך במקביל למימון של הקמת תשתיות כמו כבישים, אולם מרגע ההקמה עלות האחזקה צריכה להיות מוטלת על הגופים המשתמשים בתשתית ולא על כלל הציבור.

ח"כ יוליה שמאלוב ברקוביץ' התייחסה לעלויות ואמרה כי היא חוששת שהמשמעות היא שיאפשר לערוצים לממן אותה מפרסומות. לדבריה, שוק הפרסום בישראל אינו גדול מספיק לשם כך והדבר עלול לפגוע בערוצים קיימים. לעומתה, מיטל בשארי מהמועצה לצרכנות אמרה כי המועצה תברך על האפשרות לשדר פרסומות, מאחר והדבר יאפשר לעוד ערוצים לעלות לפלטפורמה.

היו"ר שאמה-הכהן אימץ את דברי סמירה והציע לקבוע כי הערוצים שיעלו למערך לא יצטרכו לשלם גם עבור המקום הפנוי, אם יהיה כזה, אלא רק עבור רוחב הפס שיוקצה להם לשידור והוועדה קיבלה את הצעתו.

במהלך הדיון העלה ח"כ רוברט אילטוב הצעה חדשה הנוגעת לחברת החדשות של ערוץ 2. אילטוב הציע לאפשר לרשת וקשת להמשיך להחזיק במשותף בחברת החדשות עד שנת 2015, גם אם רק זכיינית אחת תבקש לעבור לרישיון. היועצת המשפטית של משרד התקשורת, נגה רובינשטיין, הסבירה כי במצב הקיים כיום יש שתי סיטואציות שיאפשרו לזכייניות אחזקה משותפת בחברת החדשות עד 2015: במידה ששתיהן עוברות לשדר ברישיון או ששתיהן נשארות לשדר בזיכיון עד תום תקופתו.

עו"ד רובינשטיין הוסיפה כי משרד התקשורת תומך בהצעה של אילטוב, לאפשר לרשת וקשת אחזקה משותפת בחברת החדשות עד 2015, גם אם רק זכיינית אחת תעבור לרישיון. היועצת המשפטית של הוועדה, עו"ד אתי בנדלר, ציינה כי הצעתו של ח"כ אילטוב לא עוסקת בנושא של הצעת החוק שבה דנה הוועדה כעת. ח"כ אילטוב הודיע כי בכל זאת בכוונתו להעביר לוועדה נוסח של ההצעה שלו לדיון בישיבה הבאה.

כמו כן דנה הוועדה באפשרות להעלות למערך שידורי עידן פלוס גם ערוצים שיעבירו שידורים בנושא מסוים. לפי ההצעה, את רשימת הנושאים יקבעו שרי התקשורת והאוצר לאחר התייעצות עם מועצת הרשות השנייה והמועצה לשידורי כבלים ולוויין. לאחר מכן ייבחר הגוף המשדר במכרז והוא יוכל לממן את עלייתו למערך באמצעות פרסומות. באוצר אף הציעו לאפשר לערוץ הנושאי לממן את עלייתו למערך גם באמצעות גביית דמי מנוי ממי שירצה לצפות בו.

חברי הכנסת מילר ושמאלוב ברקוביץ התנגד לסעיף וטענו כי הדבר יביא לפגיעה קשה בערוצים המשדרים, שכן עוגת הפרסום לא תגדל והכנסותיהם יפחתו. מנכ"ל איגוד העובדים בקולנוע ובטלוויזיה, עידן אור, אמר כי "ההצעה הזו היא סוף הטלוויזיה, זה להרוג את היצירה המקומית". סמנכ"ל התוכן והרגולציה של הוט, יורם מוקדי, אמר כי המשמעות של ההצעה היא שהמדינה מקימה מכספי הציבור פלטפורמה רב ערוצית שלישית – שהיא כבר לא חינמית. לדבריו, תהיה גם בעיה טכנית לגבות תשלום, מאחר ואנשים כבר קנו ממיר פתוח. מנגד, נציגת המועצה לצרכנות בירכה על הכוונה להעלות לפלטפורמה כמה שיותר ערוצים, אך התנגדה להצעה לגבות דמי מנוי.

היועצת המשפטית של הוועדה עו"ד בנדלר התייחסה להצעת האוצר להעלות למערך ערוצים בתשלום וכינתה אותה "שערורייה". לדבריה, ההצעה מנוגדת לדברי ההסבר לחוק, לפיהם ה-DTT אמורה להיות מערכת חינמית. יו"ר הוועדה שאמה-הכהן הבהיר כי לוועדה אין כל כוונה לאשר את ההצעה לגבות תשלום עבור ערוצים שיעלו למערך עידן פלוס. בתום הדיון בנושא דחתה הוועדה את הסעיף, כאשר חברי הכנסת שמאלוב-ברקוביץ' ואילטוב הצביעו נגד הצעות הממשלה והיו"ר בחר שלא להצביע.

wallalon
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1925
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 147 פעמים

שליחה #11 

"תפגע ברייטינג של הוט ויס"

שיטת השקשוקה
פקידים לטובת חברות פרטיות

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5224
שם מלא: יוסי ביטון
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 93 פעמים

שליחה #12 

shaked81 כתב:
DDT זה לא החומר ריסוס?
...
(Y)
...
זה לא מהלך ב WWF ?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #13 

wallalon

אתה טועה, יש למדינה מחוייבות כלפי מי שחתום על חוזה איתה.

נניח וכמה שנים אחרי שהיא נתנה זכיון לדרך ארץ לפתוח את כביש 6 היא מקימה כביש מקביל בחצי מחיר לזכיין אחר. חוקי או לא חוקי?

הרי יס והוט משלמות סכומים יפים כל שנה למדינה (והרבה מאוד כסף בעת הקמתן) בשביל הזכות לעבוד. המדינה לא יכול לשבור אותן, מה גם שבמידה והיא תשבור אותן מי הטמבל שיבוא ויתחרה בהן כי מחר בבוקר המדינה תשבור גם אותו...

silver_poison
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 521
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #14 

אני לא גונב , אני משאיל סדרות/סרטים/משחקים... :lol:
אחרי שאני מסיים לראות/לשחק אני מוחק :)

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #15 

silver_poison כתב:אני לא גונב , אני משאיל סדרות/סרטים/משחקים... :lol:
אחרי שאני מסיים לראות/לשחק אני מוחק :)
...
אם כבר אתה משאיל, אז אחרי השימוש אל תמחוק, ותחזיר למקום מאיפה שלקחת :))))

ואני דווקא כן עושה את זה, כדי שאחרים גם יוכלו לראות :)

ddp
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 186
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #16 

taoyossi כתב:
shaked81 כתב:
DDT זה לא החומר ריסוס?
...
(Y)
...
זה לא מהלך ב WWF ?
...
אכן,יש מהלך כזה למרות שכיום וכמעט ש-WWE לא משתמשים בתרגיל הזה.

נו.וכרגיל המדינה דופקת את האזרחים (הפתעה ממש :? :x )

sathack
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 979
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #17 

אל תורידו, תשתפו :lol:

shaked81 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #18 

ddp כתב:
taoyossi כתב:
shaked81 כתב:
DDT זה לא החומר ריסוס?
...
(Y)
...
זה לא מהלך ב WWF ?
...
אכן,יש מהלך כזה למרות שכיום וכמעט ש-WWE לא משתמשים בתרגיל הזה.

נו.וכרגיל המדינה דופקת את האזרחים (הפתעה ממש :? :x )
...
מה פתאום? DDT זה סוג של ממיר בכלל.
http://www.dealextreme.com/p/airbox-ddt ... iver-94868

יש עליו אפילו שרשור שלם פה באתר
http://tinyurl.com/5trxygy

כמה פעמים אפשר לחזור על זה?
חבר שרק התחיל - אהבתי...
רק 9 שנים פה באתר...

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7042
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1462 פעמים

שליחה #19 

oferlaor כתב:wallalon

אתה טועה, יש למדינה מחוייבות כלפי מי שחתום על חוזה איתה.

נניח וכמה שנים אחרי שהיא נתנה זכיון לדרך ארץ לפתוח את כביש 6 היא מקימה כביש מקביל בחצי מחיר לזכיין אחר. חוקי או לא חוקי?

הרי יס והוט משלמות סכומים יפים כל שנה למדינה (והרבה מאוד כסף בעת הקמתן) בשביל הזכות לעבוד. המדינה לא יכול לשבור אותן, מה גם שבמידה והיא תשבור אותן מי הטמבל שיבוא ויתחרה בהן כי מחר בבוקר המדינה תשבור גם אותו...
...
כמה שקשה לי להודות יש מידה של צדק בדברים של עופר. מה שאני לא מבין זה איך לא שמו מגבלת זמן על שמירת האמונים הזו האם הוכרזה פה חתונה קתולית בין הוט/יס לבין המדינה?

חושבתני שהשידורים הדיגיטליים הם סוג של משב רוח מרענן במונופול של הוט ויס וכשאין תחרות צריכים ליצור תחרות.

היום התחרות היא מדומה כי זה סוג של קרטל כאשר שתי המתמודדות נותנות מחירים די דומים לצרכנים ואין תחרות של ממש. ה DTT יתן פוש לתחרות ואולי באמת מתח הרווחים של הזכייניות הללו ירד מעט אבל הן בוודאי לא תתחלנה להפסיד כסף

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #20 

Dtt מעולם לא תוכננה כתחליף או מתחרה ליס/הוט אלא כהליך למטרת הוזלה של עלויות השידור של ערוצים 1+2

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”