shaked81 כתב:ושוב אנחנו מפסידים......
why like this ? why ?

לא אמרתי שעידן פלוס תוכננה להיות מתחרה אמרתי שצריך שתהייה מתחרה ובקונסטלציה החדשה יש מצב שעידן פלוס תגרום למימד מסויים של תחרות. דבר טוב לכל הדעות.oferlaor כתב:Dtt מעולם לא תוכננה כתחליף או מתחרה ליס/הוט אלא כהליך למטרת הוזלה של עלויות השידור של ערוצים 1+2...

עופרoferlaor כתב:ועכשיו לשאלה המתבקשת, מי היזם החכם שיסכים לשלם 4 מיליון ש"ח בשנה בשביל לשדר ל-200 אלף צופים (נניח...) במקום להשקיע סכום דומה בכדי להקים מערך שידור בסגנון של אורלנדו שיש לו קהל פוטנציאלי של 2 מיליון לקוחות ואין עליו כל מגבלות רגולטוריות כגון האם הוא יכול או לא יכול לשדר פרסומות.
זה מזכיר לי את הדיונים האינטנסיביים על איך צריך לוודא שסוסים שמושכים עגלות צריכים להיות מטופלים טוב, בעוד שבלי ששמו לב נכנסו מכוניות למשחק....
amirchen כתב:שלא יתפלאו אחר כך למה אנשים מורידים תוכן באופן לא חוקי.
כאשר מתאמצים כל כך לא לאפשר תוכן נגיש וזול לקהל הגדול , במקום להתאמץ כן לאפשר תוכן נגיש וזול, אז הולכים 10 צעדים אחורה במקום צעד אחד קדימה.
מי שירוויח אלו חברות האינטרנט שיתחילו לגבות לפי כמות מידע ולא מהירות....
dany75 כתב:אתה משלם אגרה בכל זאת, גם אם אין לך טלוויזיה כבלים ומחשב.amirchen כתב:
היום אני בלי טלויזיה כי אני יודע שערוץ 1 וערוץ 2 זה שווה לת*ת
כי
פרסומות
תוכניות *** אבל ברמות
אין אבל אין מה לראות (כן האח הגדול בסססססססססדדדדדדרר)
אגררעע
אני לא מתכוון לשלם את הפנסיה של ערוץ 1.
אז שיחפשו פראירים....
אבל אתה לא פרייאר זה פשוט מס גולגולת בשם אחר ועד שלא תעבור מהארץ לא יפסיקו לחייב אותך על זה....