חופשה בארה"ב - זווית הקפה...
חלקכם שם לב שנעלמתי בשבועות האחרונים.. זאת עקב חופשה מדהימה וארוכה בארה"ב.
אני שם פעם בשנתיים, ונדמה שכל פעם הם מתקדמים בתחום ונהיה קל יותר למצוא קפה סביר, ואפשר אפילו למצוא קפה מצויין.
במהלך הטיול קצת התאהבתי ב-drip coffee כשהוא מוכן כמו שצריך כמובן. עם קפה טחון טרי מתערובת טובה, מתקבל קפה מעולה שעדיף בעיניי לאין שיעור על פני הנס-קפה, בוץ ואפילו קפה מבושל.
על אספרסו אין ממש על מה לדבר ברוב המקומות, רק מקומות מעטים מגישים אספרסו שניתן לשתות.
עם זאת, מצאתי אספרסו פשוט מצויין, אולי הטוב ביותר שטעמתי במקום מסחרי, דווקא במקום הכי פחות צפוי.
באמצע ה-HIGH LINE המפורסם בניו-יורק, יש עגלת קפה עם אנשים שנראו לי שהם יודעים מה הם עושים. ביקשתי אספרסו כפול וקיבלתי תגובה מפתיעה מאוד: "אתה מעדיף ריסטרטו?" ברור שכן, והוא היה פשוט מעולה.
טוב לחזור לארץ לחדשות טובות על שליט ולקפה הביתי שעדין אין לו מתחרים....
אני שם פעם בשנתיים, ונדמה שכל פעם הם מתקדמים בתחום ונהיה קל יותר למצוא קפה סביר, ואפשר אפילו למצוא קפה מצויין.
במהלך הטיול קצת התאהבתי ב-drip coffee כשהוא מוכן כמו שצריך כמובן. עם קפה טחון טרי מתערובת טובה, מתקבל קפה מעולה שעדיף בעיניי לאין שיעור על פני הנס-קפה, בוץ ואפילו קפה מבושל.
על אספרסו אין ממש על מה לדבר ברוב המקומות, רק מקומות מעטים מגישים אספרסו שניתן לשתות.
עם זאת, מצאתי אספרסו פשוט מצויין, אולי הטוב ביותר שטעמתי במקום מסחרי, דווקא במקום הכי פחות צפוי.
באמצע ה-HIGH LINE המפורסם בניו-יורק, יש עגלת קפה עם אנשים שנראו לי שהם יודעים מה הם עושים. ביקשתי אספרסו כפול וקיבלתי תגובה מפתיעה מאוד: "אתה מעדיף ריסטרטו?" ברור שכן, והוא היה פשוט מעולה.
טוב לחזור לארץ לחדשות טובות על שליט ולקפה הביתי שעדין אין לו מתחרים....
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
יפה - קנית קפה ירוק נוסף?
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
לבורים שביננו, מה זה drip coffee ? עם מה עושים את זה?קרמריקה כתב:במהלך הטיול קצת התאהבתי ב-drip coffee כשהוא מוכן כמו שצריך כמובן. עם קפה טחון טרי מתערובת טובה, מתקבל קפה מעולה שעדיף בעיניי לאין שיעור על פני הנס-קפה, בוץ ואפילו קפה מבושל.
...
טיילתי בניו-יורק ואזור בוסטון והייתי בנוסף בדאלאס (שם אחי גר)
לא קניתי קפה ירוק נוסף, פשוט לא נשאר מקום במזוודה.. טסתי עם 8 ק״ג מהארץ וחזרתי עם 22.8 ק״ג...
:drip coffee
http://en.wikipedia.org/wiki/Drip_brew
לא קניתי קפה ירוק נוסף, פשוט לא נשאר מקום במזוודה.. טסתי עם 8 ק״ג מהארץ וחזרתי עם 22.8 ק״ג...
:drip coffee
http://en.wikipedia.org/wiki/Drip_brew
- ronensha28
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היה לי בית קפה כשגרתי בקרסון סיטי, נוואדה שהיה להם מאחורי הבית קפה שדה של כמה דונמים של קפה והם היו אשכרה עושים הכל מאפס, קוטפים קולים וטוחנים. אני לא כזה מעריץ נלהב ולא מבין אבל שם פשוט התאהבתי בכל הדבר הזה.
והם עושים כל כך הרבה סוגים שונים של קפה ויש להם שם קפה מעושן שאשכרה אתה מרגיש את האדמה שהעץ גדל בא בתוך הספל קפה שלך...