מבקש המלצה לרסיבר "משתלם".
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המערכת שלי.
כרגע: מחשב עם כרטיס מסך HD6870 מחובר לרסיבר (ישן) דנון AVR1602 ולמסך LCD 46, הרסיבר מחובר למערכת 5 רמקולים של B&W סדרה 600... הכל מחובר בכבלים מאוד איכותיים.
אני רוצה לשדרג את הרסיבר למשהו חדש שתומך בכל אפשרויות הסאונד החדשות, HDMI 1.4 התומך ב3D שיהיה מספיק חזק ואיכותי, שיתן סאונד נקי ויתאים לרמקולים שלי.
לגבי התקציב, האמת שאני לא יודע מה הולך כל כך היום ומה המחירים היום, אבל אני מאמין שכמו בכל עולם האלקטרוניקה, תמיד יש את הדגם או שניים שמתאימים לשוק הבינוני גבוהה (ולא לאודיופילים) שנותנים הכי הרבה במחיר הכי משתלם...
אני מקווה שזה מספיק ואם לא אז אני אנסה לכתוב תקציב.
תודה רבה.
כרגע: מחשב עם כרטיס מסך HD6870 מחובר לרסיבר (ישן) דנון AVR1602 ולמסך LCD 46, הרסיבר מחובר למערכת 5 רמקולים של B&W סדרה 600... הכל מחובר בכבלים מאוד איכותיים.
אני רוצה לשדרג את הרסיבר למשהו חדש שתומך בכל אפשרויות הסאונד החדשות, HDMI 1.4 התומך ב3D שיהיה מספיק חזק ואיכותי, שיתן סאונד נקי ויתאים לרמקולים שלי.
לגבי התקציב, האמת שאני לא יודע מה הולך כל כך היום ומה המחירים היום, אבל אני מאמין שכמו בכל עולם האלקטרוניקה, תמיד יש את הדגם או שניים שמתאימים לשוק הבינוני גבוהה (ולא לאודיופילים) שנותנים הכי הרבה במחיר הכי משתלם...
תודה רבה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
״המלצות מחברי הפורום שלא מוכרים בתחום.״Ghost כתב:תודה על התגובה, אני אקח את הצעתך בחשבון, אבל לפני זה אני ארצה לקבל המלצות מחברי הפורום שלא מוכרים בתחום....
למה מתכוון המשורר?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
יואב, לא ידעת שציון הוא הבעלים של USHOPS?

- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

epony כתב:יואב, לא ידעת שציון הוא הבעלים של USHOPS?![]()
...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

תגדיר מה זה טיפ -טיפ יותר?SHLOMIS1Z כתב:שאלה ,
רסיבר רוכשים לכמה שנים טובות.
לא עדיף להשקיע טיפ-טיפ יותר , ויש לך שקט שמלווה עם טכנולוגיה מתקדמת יותר?...
כשמגדירים מסגרת תקציב (אצלי בכל אופן) אז תמיד תהיה חריגה כלפי מעלה.istarmini כתב:תגדיר מה זה טיפ -טיפ יותר?SHLOMIS1Z כתב:שאלה ,
לא עדיף להשקיע טיפ-טיפ יותר , ויש לך שקט שמלווה עם טכנולוגיה מתקדמת יותר?......
אם לצורך העיניין התקציב עומד על 2,300 ש"ח.
עדיף לחסוך עוד קצת ולמתוח בעוד נאמר 3,500.
יש לו סבלנות לחכות עוד , שימשיך לחסוך וימתך עוד את התקציב.
אבל זה הבחור , והכיס שלו.
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת
- epony
- חבר במועדון 10K

רק כדי לסבר את האוזן, יש טיפה יותר "דרגות" בתחום הרסיברים מאשר נמוך, בינוני-נמוך, בינוני-גבוה וגבוה...Ghost כתב:לגבי התקציב, האמת שאני לא יודע מה הולך כל כך היום ומה המחירים היום, אבל אני מאמין שכמו בכל עולם האלקטרוניקה, תמיד יש את הדגם או שניים שמתאימים לשוק הבינוני גבוהה (ולא לאודיופילים) שנותנים הכי הרבה במחיר הכי משתלם...
תודה רבה....
אם ניקח לדוגמה את אונקיו, הנה רשימת הדגמים הנוכחית שלהם: 309, 509, 579, 609, 709, 809, 1009, 3009, 5009.
כפי שאתה רואה, יש קצת יותר מארבע "דרגות", למרות שאפשר לנסות ולהכליל - הייתי אומר שטווח הכניסה של אונקיו כולל את הדגמים שבין ה-309 ל-609, טווח הביניים כולל את הדגמים שבין ה-709 ל-1009, והטווח העליון כולל את ה-3009 וה-5009.
זה אולי מסביר את ההמלצה של ציון על ה-609 - הוא הדגם הכי טוב/יקר מקבוצת ה-"בסיסיים" של אונקיו...
נקודה אחרונה לגבי מחירים - ציון לא סתם שולח אותך לארה"ב ומציין מחיר נמוך מ-2,500 ש"ח ליבוא אישי של ה-609.
אם תחליט לרכוש את ה-609 בארץ, סביר להניח שתיפרד מכ-4,000-4,500 ש"ח!
- epony
- חבר במועדון 10K

שלומי,SHLOMIS1Z כתב:כשמגדירים מסגרת תקציב (אצלי בכל אופן) אז תמיד תהיה חריגה כלפי מעלה.istarmini כתב:תגדיר מה זה טיפ -טיפ יותר?SHLOMIS1Z כתב:שאלה ,
לא עדיף להשקיע טיפ-טיפ יותר , ויש לך שקט שמלווה עם טכנולוגיה מתקדמת יותר?......
אם לצורך העיניין התקציב עומד על 2,300 ש"ח.
עדיף לחסוך עוד קצת ולמתוח בעוד נאמר 3,500.
יש לו סבלנות לחכות עוד , שימשיך לחסוך וימתך עוד את התקציב.
אבל זה הבחור , והכיס שלו....
אתה מגדיר "חריגה" ו-"מתיחת תקציב" ביחס למושג "טיפ-טיפה יותר", ואז אתה תוקע מספר שגבוה בכ-50% (ויותר מ-1,000 ש"ח) מהמספר המקורי... זה חתיכת פער!!
לעניות דעתי חריגה קלה בתקציב היא של כמה מאות ש"ח בודדים (ובטח לא יותר מ-1,000 ש"ח).
מן הסתם זה תלוי בתקציב, כי אם מישהו תיקצב השקעה בק"ב ב-20,000 ש"ח ובסוף הוא מחליט על "מתיחה קלה" של 10%, אז אנחנו כבר מדברים על 2,000 ש"ח, אבל כנראה שלא מדובר כאן על הסכומים האלה...
מה שכן, וזה נכון עבור כל מוצר חשמלי שהוא, ככל שממתינים יותר עם השדרוג, ככה מקבלים יותר תמורה למחיר!
מאוד פשוט: נמכר ב B&H ב 391$uriler כתב:zionc,
אתה יכול לפרט איך הגעת למחיר של 2300 סופי, כולל הכל?...
תוסיף 145$ מיסים ובסביבות 80$-90$ שילוח מוזל דרך USHOPS
סה"כ: 620$ שזה 2325 ש"ח.
ציון
נערך לאחרונה על ידי zionc ב 09/10/2011 0:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא משלמים מס על עלות שמשלוח של USHOPS.uriler כתב:מס הוא לא גם על עלות המשלוח (או שבגלל שזה דרך USHOPS הם כוללים את הכל בעלות המשלוח)?
ומה עם שנאי?...
שנאי למי שאין יכול לקנות ב 100$ עד הבית.
גם אם כוללים שנאי זה עדיין יוצא 2700 ש"ח וזה מאוד משתלם.
ציון
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אוקיי, 2700 ולא 2300 כמו שכתבת בתחילה.
הבדל של בערך 30% במחיר זה לא מעט אבל זה גם לא הבדל של מאות אחוזים כפי שיש אחרים שמציגים.
נכון שיש תוספת, אבל בארץ אתה מרויח את האחריות, השירות בארץ והכי חשוב - האפשרות לנסות ולראות את המוצר מתאים לך (אלא אם אתה נוקט בגישה של "לך לחנות מתמחה, תראה אם זה טוב ואם כן - תזמין מחו"ל", שבזויה לטעמי).
לטעמי, בתקציבים האלה - המרדף אחר ההפרש קצת מוגזם (ולא דיברתי על החודש+ שצריך להמתין למוצר).
אני מסכים איתך שככל שעולים ברמות המחיר, הייבוא האישי הופך למשתלם.
הבדל של בערך 30% במחיר זה לא מעט אבל זה גם לא הבדל של מאות אחוזים כפי שיש אחרים שמציגים.
נכון שיש תוספת, אבל בארץ אתה מרויח את האחריות, השירות בארץ והכי חשוב - האפשרות לנסות ולראות את המוצר מתאים לך (אלא אם אתה נוקט בגישה של "לך לחנות מתמחה, תראה אם זה טוב ואם כן - תזמין מחו"ל", שבזויה לטעמי).
לטעמי, בתקציבים האלה - המרדף אחר ההפרש קצת מוגזם (ולא דיברתי על החודש+ שצריך להמתין למוצר).
אני מסכים איתך שככל שעולים ברמות המחיר, הייבוא האישי הופך למשתלם.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
- נתן תודות: 1587 פעמים
- קיבל תודות: 1355 פעמים
הי, לא הבנתי מדוע לא משלמים מס על משלוח של USHOPS ?zionc כתב:לא משלמים מס על עלות שמשלוח של USHOPS.uriler כתב:מס הוא לא גם על עלות המשלוח (או שבגלל שזה דרך USHOPS הם כוללים את הכל בעלות המשלוח)?
ומה עם שנאי?...
שנאי למי שאין יכול לקנות ב 100$ עד הבית.
גם אם כוללים שנאי זה עדיין יוצא 2700 ש"ח וזה מאוד משתלם.
ציון...
תודה לכולם על התגובות, היתי בטוח שzionc הוא מוכר בחנות ומנסה למכור דגם ספציפי, בלבול שלי ואני מתנצל ומודה לך על התגובה.
האמת שיש לי חברים טובים בארה"ב שיכולים לשלוח לי כל מה שאני רוצה משם, אבל רסיבר זה דבר כבד מאוד, ואין לי מושג כמה משלוח יהיה על דבר כזה.
אתם ממליצים לי ללכת על הרסיברים של אונקיו? או שיש חברות שנותנות יותר באותו המחיר?
האמת שיש לי חברים טובים בארה"ב שיכולים לשלוח לי כל מה שאני רוצה משם, אבל רסיבר זה דבר כבד מאוד, ואין לי מושג כמה משלוח יהיה על דבר כזה.
אתם ממליצים לי ללכת על הרסיברים של אונקיו? או שיש חברות שנותנות יותר באותו המחיר?