מבקש המלצה לרסיבר "משתלם".

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
ronensud
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 634
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #41 

zionc כתב:
uriler כתב:אוקיי, 2700 ולא 2300 כמו שכתבת בתחילה.
הבדל של בערך 30% במחיר זה לא מעט אבל זה גם לא הבדל של מאות אחוזים כפי שיש אחרים שמציגים.
נכון שיש תוספת, אבל בארץ אתה מרויח את האחריות, השירות בארץ והכי חשוב - האפשרות לנסות ולראות את המוצר מתאים לך (אלא אם אתה נוקט בגישה של "לך לחנות מתמחה, תראה אם זה טוב ואם כן - תזמין מחו"ל", שבזויה לטעמי).
לטעמי, בתקציבים האלה - המרדף אחר ההפרש קצת מוגזם (ולא דיברתי על החודש+ שצריך להמתין למוצר).
אני מסכים איתך שככל שעולים ברמות המחיר, הייבוא האישי הופך למשתלם.
...
מה שבזוי לדעתי זה מחירים בארץ !
לי אין שום בעיה (וגם עשיתי את זה ואמשיך לעשות גם בעתיד') ללכת לחנות בארץ לשמוע ולהתרשם ואז להזמין בחו"ל !

גם המחיר אחרי ממיר ב 2700 ש"ח זול משמעותית מהחירים בארץ.
מעבר לזה, השקעה בממיר היא חד פעמית ואחרי זה אתה תמיד יכול להשתדרג בחצי מהמחיר בארץ.

ציון
...
ציון שלום,

כאחד שתומך מאוד ברכישות מחו"ל, במקרים בהם הפער במחירים גדול, אני מצטרף לדעתו של אורי.
ניצול חנויות מקומיות לקבלת החלטה מה לרכוש בחו"ל, כאשר אתה יודע מראש שלא תרכוש אצלן, הוא בזוי ולא הוגן.
אם כבר אתה רוצה למצוא אשמים הרי שאלו היבואנים- שם נמצא עיקר נתח הרווחים שמשאיר לחנויות פירורים.

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4218
נתן תודות: 1659 פעמים
קיבל תודות: 558 פעמים

שליחה #42 

אני לא חושב שיש כאן ניצול בכלל.המחיר הראשוני שחנויות נותנות הוא בדרך כלל שערורייתי וכאשר משהו מתרשם מהמוצר,מראה נכונות לרכוש ,מראה שהוא מכיר את השוק ואת המחירים אז המחיר בחנות יורד פלאים.
כאשר המחיר יורד לפעמים הוא מגיע למחיר ראלי ואז אני בטוח שזה מאוד ישמח אותי או כל מי שמזמין מחול.
כאשר מגיעים להתרשמות בחנות בארץ תמיד יש את התקווה שהמוכר בסוף יתר מחיר ראלי ולכן אין ניצול.
הרצון לקנות בארץ הוא מאוד גדול.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #43 

claudia5,
zionc אמר מפורשות שהוא יקנה בארץ אם ישוו את המחיר, וזה לא ריאלי - גם בגלל המיסים וכו' (וכל הידיים שהמכשיר עובר), אבל גם בגלל שאתה מקבל את השירות והאחריות בארץ.

אם היית אומר מראש לבעל החנות שכנראה תקנה מחו"ל, והיית מוכן לשלם עבור הבדיקה - לא הייתה לי בעיה עם הקניה בחו"ל, להפך.

בנוסף, שים לב שציינתי שאני מדבר פה על טווח המחירים הנמוך יותר - כשההבדל הוא כ"כ גדול, אני בהחלט מבין אותך.

zionc
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 555
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #44 

ronensud כתב: ציון שלום,

כאחד שתומך מאוד ברכישות מחו"ל, במקרים בהם הפער במחירים גדול, אני מצטרף לדעתו של אורי.
ניצול חנויות מקומיות לקבלת החלטה מה לרכוש בחו"ל, כאשר אתה יודע מראש שלא תרכוש אצלן, הוא בזוי ולא הוגן.
אם כבר אתה רוצה למצוא אשמים הרי שאלו היבואנים- שם נמצא עיקר נתח הרווחים שמשאיר לחנויות פירורים.
...
כתבתי את זה אבל אני אכתוב שוב...
בעלי החנויות הם לא כאלה מסכנים, לעניות דעתי הם משת"פים של היבואנים ומבחינתי הם אשמים בדיוק כמו היבואינים...
מה שבאמת בזוי זה המחירים בארץ ולא הדרך שלי להתגונן מפני גזילה של כספי !

לגבי נושא האחריות ושילוח לתיקון, אני בן אדם מאוד פרקטי, כאשר אני מחליט לקנות בחו"ל אני משלים מראש עם העובדה שלמעשה אין לי אחריות....זה סיכון שאני לוקח על עצמי אבל בהתחשב בחיסכון העצום גם לא תהיה לי בעיה לשלם על תיקון בארץ.

אם אתה קונה לאורך זמן בחו"ל אתה יכול ליצור לעצמך קופת ביטוח שבעצם כוללת את כל הכסף שחסכת בקניה בחו"ל. הקופה הזאת אמורה לכסות את כל ההוצאות של תיקונים....מניסיוני העשיר אני לא השתמשתי בקופה הזאת עד היום !

ציון

zionc
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #45 

uriler כתב:claudia5,
zionc אמר מפורשות שהוא יקנה בארץ אם ישוו את המחיר, וזה לא ריאלי - גם בגלל המיסים וכו' (וכל הידיים שהמכשיר עובר), אבל גם בגלל שאתה מקבל את השירות והאחריות בארץ.

אם היית אומר מראש לבעל החנות שכנראה תקנה מחו"ל, והיית מוכן לשלם עבור הבדיקה - לא הייתה לי בעיה עם הקניה בחו"ל, להפך.

בנוסף, שים לב שציינתי שאני מדבר פה על טווח המחירים הנמוך יותר - כשההבדל הוא כ"כ גדול, אני בהחלט מבין אותך.
...
למה לא ראלי?
מה אני לא משלם מיסים עך היבוא?
אני לא משלם הובלה?
אני לא משלם על השירות והאחריות בחול?

התשובה לכול שאלותי היא כן, אני משלם מיסים, הובלה וגם על שירות ואחריות....
אין דבר כזה טווח מיחירים נמוך או גבוהה... דין פרוטה כדין מאה ! במיוחד שההפרש מגיע תמיד לעשרות אחוזים !

ציון

המתופף
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 365
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

ציון

שליחה #46 

למה לא ראלי?
אני לא משלם הובלה?

אין דבר כזה טווח מיחירים נמוך או גבוהה... דין פרוטה כדין מאה ! במיוחד שההפרש מגיע תמיד לעשרות אחוזים !

ציון
.............................................................................................................................................................................
רבותיי-קראתי בעיון רב את הדיון שהיה פה- ואישית אני אוחז כדעת "ציון".מכל הסיבות שהוא מנה אחת לאחת!!
(נ.ב-לעת עתה עדיין לא יצא לי לרכוש שום דבר מחו"ל-אך בעוד כשבועיים אני טס לארה"ב לטיול.בדעתי לרכוש שם מערכת תופים אלקטרונית הכי מתקדמת שיש בעולם- של חברת roland- בארץ עולה כ-40.000 ש"ח-אך בחו"ל הוא עולה 5.000 דולר.=18.000 ש"ח-האמת שאין לי מושג איך טכנית עלי לעשות? האם לרכוש שם ולתת להם את הכתובת שלי בארץ? וזהו?)
בברכה (b)

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #47 

zionc כתב:
למה לא ראלי?
אני לא משלם הובלה?

ציון
...
ומה עם שכירות? מיסים? עיצוב (צריך למשוך איכשהוא לקוחות)? אקוסטיקה? חשמל? משכורות לעובדים? ביטוח (אם ייפול משהו על לקוח)...
גם את זה אתה משלם?

zionc
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #48 

uriler כתב:
zionc כתב:
למה לא ראלי?
אני לא משלם הובלה?

ציון
...
ומה עם שכירות? מיסים? עיצוב (צריך למשוך איכשהוא לקוחות)? אקוסטיקה? חשמל? משכורות לעובדים? ביטוח (אם ייפול משהו על לקוח)...
גם את זה אתה משלם?
...
בו נניח על רסיבר כגון אונקיו 609 הוא מרוויח 1000 ש"ח כי באמת יש הוצאות נלוות אבל למה לעזאזל הוא צריך להרוויח מעל 5000 ש"ח על אונקיו 5009 ?

הייתי יכול לקבל את הטיעון הזה אם הרסיברים היקרים באמת לא היו מגיעים גם למחיר של פי שניים מיבוא אישי...אם היבואן היה מסתפק ברווח של כמה מאות שקלים לרסיבר אז הרסיברים היקרים לא היו מגיעים לכמה עשרות אלפי שקלים .

אל תשכח גם כאשר אני קונה בארה"ב יש לפחות שתי חוליות בשרשרת שהרוויחו עלי.... היבואן והחנות ועדיין זה יוצא חצי מחיר מהארץ !

ותחשוב על זה.

ציון

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #49 

ציון, שים לב שחשבתי על זה - ואמרתי לך שאני לא מתייחס פה לטווח הגבוה בסקאלת המחירים (שאתה בחרת להתייחס אליו באותו היחס).

לגבי חנויות בארה"ב - אתה באמת משווה את סדר הגודל של B&H ודומיו ליבואן (או יותר מזה, לחנות) ישראלית?
נכון שהעלויות התפעוליות של B&H גבוהות בהרבה, אבל אין פרופורציה ביחס לכמות המכירות.

zionc
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #50 

uriler כתב:ציון, שים לב שחשבתי על זה - ואמרתי לך שאני לא מתייחס פה לטווח הגבוה בסקאלת המחירים (שאתה בחרת להתייחס אליו באותו היחס).

לגבי חנויות בארה"ב - אתה באמת משווה את סדר הגודל של B&H ודומיו ליבואן (או יותר מזה, לחנות) ישראלית?
נכון שהעלויות התפעוליות של B&H גבוהות בהרבה, אבל אין פרופורציה ביחס לכמות המכירות.
...
תאמין לי שאם היבואנים בארץ היו מסתפקים בנתח הרווחים ש B&H מסתפקים בהם לכל מוצר ומוצר אז הם היו מוכרים פי כמה וכמה מוצרים ובכך מגדילים משמעותית את הרווחים שלהם.... אבל הם בוחרים בדרך של ה"עצלנים", למה לעבוד קשה, אם אפשר לגזול את הצרכן הישראלי...

בשורה התחתונה, ממש לא שכנעת אותי שהם מסכנים ואני צריך לשלם להם עבור ה"יעוץ" שהם נותנים לי בכך שאני בוחן מוצרים בחנויות בארץ ומזמין מחו"ל.

בו נסכים שאנחנו לא מסכימים.

ציון

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”