בעיה ברסיבר פיוניר vsx-515

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
yossy_l פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
יש לי בעיה ברסיבר של פיוניר מדגם VSX-515, הייתה לי הפסקת חשמל בבית והוא הפסיק לעבוד - לא נידלק.
היה לי בעבר משהו דומה ושהלכתי למעבדת החברה אמר לי הטכנאי שיש לרסיבר מערכת הגנה מפני קפיצת מתח ומחזירים אותו לעבודה (במידה ולא נשרף איזה משהו בפנים) ע"י לחיצה על רצף מקשים שמחזיר אותו לעבודה.
האם מישהו זוכר/יודע מה רצף המקשים שצריך ללחוץ כדי להחזירו לעבודה ?

תודה מראש
יוסי

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17930
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #2 

גש למניואל באנגלית עמוד 51

http://www.pioneerelectronics.com/pio/p ... ctions.pdf

yossy_l פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

תודה על התגובה אך זה לא עזר

שליחה #3 

מה שמצוין שם זה לעשות ריסט להגדרות המערכת, אצלי המערכת בכלל לא עובדת.
כמו כן ניראה לי שהם לא יפרסמו את זה בחוברת הוראות שמחולקות עם המכשיר משום שזה מיועד רק לטכנאים במעבדה.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #4 

אזהרה
למרות שהשיטה להלן הוכחה כאפקטיבית עבור רסיברים של פיוניר שיצאו מכלל שימוש אחרי הפסקת חשמל, יש סיבה שההגנה מפני הדלקה חוזרת קיימת מלכתחילה, ושדי קשה למצוא את הדרך לעקוף אותה - הסיבה היא שמומלץ בחום לקחת את הרסיבר לבדיקה מקצועית (אפילו אם זה עולה כסף...) כדי לוודא שלא נגרם לא נזק, ולא פחות חשוב שלא ייגרם לו נזק אם וכאשר הוא יחובר מחדש לחשמל וההגנה שנכנסה לפעולה תבוטל!!

בקיצור, אני אישית ממליץ לקחת את המכשירלטכנאי מוסמך אם אתה יכול להרשות את זה לעצמך, או אם בכל מקרה כבר מעקצץ לך להשתדרג לרסיבר חדש, אז לא אכפת לך מה קורה לישן כל עוד זה לא יוצא מהתקציב לרסיבר חדש ;)

עכשיו כשקראת את האזהרה, הנה השיטה: יש ללחוץ בו-זמנית על המקשים "ENTER" + "ADVANCED SURROUND" במשך כ-3 שניות.

yossy_l פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

תודה רבה, זה עבד

שליחה #5 

תודה

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”