בעיה ברסיבר פיוניר vsx-515

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
yossy_l פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5

שליחה

שלום לכולם,
יש לי בעיה ברסיבר של פיוניר מדגם VSX-515, הייתה לי הפסקת חשמל בבית והוא הפסיק לעבוד - לא נידלק.
היה לי בעבר משהו דומה ושהלכתי למעבדת החברה אמר לי הטכנאי שיש לרסיבר מערכת הגנה מפני קפיצת מתח ומחזירים אותו לעבודה (במידה ולא נשרף איזה משהו בפנים) ע"י לחיצה על רצף מקשים שמחזיר אותו לעבודה.
האם מישהו זוכר/יודע מה רצף המקשים שצריך ללחוץ כדי להחזירו לעבודה ?

תודה מראש
יוסי

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17940

שליחה

גש למניואל באנגלית עמוד 51

http://www.pioneerelectronics.com/pio/p ... ctions.pdf

yossy_l פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

תודה על התגובה אך זה לא עזר

שליחה

מה שמצוין שם זה לעשות ריסט להגדרות המערכת, אצלי המערכת בכלל לא עובדת.
כמו כן ניראה לי שהם לא יפרסמו את זה בחוברת הוראות שמחולקות עם המכשיר משום שזה מיועד רק לטכנאים במעבדה.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574

שליחה

אזהרה
למרות שהשיטה להלן הוכחה כאפקטיבית עבור רסיברים של פיוניר שיצאו מכלל שימוש אחרי הפסקת חשמל, יש סיבה שההגנה מפני הדלקה חוזרת קיימת מלכתחילה, ושדי קשה למצוא את הדרך לעקוף אותה - הסיבה היא שמומלץ בחום לקחת את הרסיבר לבדיקה מקצועית (אפילו אם זה עולה כסף...) כדי לוודא שלא נגרם לא נזק, ולא פחות חשוב שלא ייגרם לו נזק אם וכאשר הוא יחובר מחדש לחשמל וההגנה שנכנסה לפעולה תבוטל!!

בקיצור, אני אישית ממליץ לקחת את המכשירלטכנאי מוסמך אם אתה יכול להרשות את זה לעצמך, או אם בכל מקרה כבר מעקצץ לך להשתדרג לרסיבר חדש, אז לא אכפת לך מה קורה לישן כל עוד זה לא יוצא מהתקציב לרסיבר חדש ;)

עכשיו כשקראת את האזהרה, הנה השיטה: יש ללחוץ בו-זמנית על המקשים "ENTER" + "ADVANCED SURROUND" במשך כ-3 שניות.

yossy_l פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

תודה רבה, זה עבד

שליחה

תודה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”