הצעה מיס האם זה הכי טוב ללקוח של 7 שנים
ללא עזיבות , היום אני במבצע טוב 209 שח , מה שהציעו לי זה להוריד מהטופ את ערוצי הרוסית וחבילת הגברים ואז להוסף עוד 39 שח ליס מקס טוטל ל 4 חודשים ולאחר מכן 49 שח לחודש לטוטל + עוד זיכוי של 20 או 30 שח לצפייה ב vod , האמת שזה אחרי מאמצים מול קשרי לקוחות.
אני פשוט לא מבין מה המאמץ הגדול יכולתי להישאר עם יותר חבילות במבצע הקיים ובעוד 10 שח יותר לקבל את המקס טוטל , שאמרתי את זה לנציגה היא אמרה שכנראה אני כבר במבצע טוב ואין מה להוריד לי יותר.
השאלה האם זה באמת הכי טוב שאפשר לקבל מהם כי התחושה שלי היא שהם חושבים שאנחנו כלקוחות נאמנים כבולים אליהם , וההטבות שנותנים לנו זה 10 שח כפול 4 חודשים היינו 40 שח , ומזה ניהיה מרוצים ?
נרגיש וותיקים ?
אולי זאת רק התחושה שלי או שזה מבצע טוב , וואלה לא יודע , אשמח לשמוע את דעתכם לפני שאני מפרק את החבילה , קונה לילדים הרבה סרטי די וי די , ועובר ללויין.
אני פשוט לא מבין מה המאמץ הגדול יכולתי להישאר עם יותר חבילות במבצע הקיים ובעוד 10 שח יותר לקבל את המקס טוטל , שאמרתי את זה לנציגה היא אמרה שכנראה אני כבר במבצע טוב ואין מה להוריד לי יותר.
השאלה האם זה באמת הכי טוב שאפשר לקבל מהם כי התחושה שלי היא שהם חושבים שאנחנו כלקוחות נאמנים כבולים אליהם , וההטבות שנותנים לנו זה 10 שח כפול 4 חודשים היינו 40 שח , ומזה ניהיה מרוצים ?
נרגיש וותיקים ?
אולי זאת רק התחושה שלי או שזה מבצע טוב , וואלה לא יודע , אשמח לשמוע את דעתכם לפני שאני מפרק את החבילה , קונה לילדים הרבה סרטי די וי די , ועובר ללויין.
האופציה לעבור ללויין לא תיהיה קלה
גם בגלל השפה ובעיקר ערוצי הילדים , אבל אני מניח שלכל דבר יש פלוסים ומינוסים וניתן להסתדר.
בכל מקרה האם מישהו פה יכול להגיד לי האם החבילה שלי היום או מה שהציעו לי זה הכי טוב שאפשר לתת ללקוח קיים וותיק ביס.
בכל מקרה האם מישהו פה יכול להגיד לי האם החבילה שלי היום או מה שהציעו לי זה הכי טוב שאפשר לתת ללקוח קיים וותיק ביס.
- דרור3
- חבר במועדון HT

- תגובות: 786
- שם מלא: דרור יונתן
- נתן תודות: 84 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
מנסיון והרבה מחקר הציאו לך מחיר טוב (אולי לא מצוין ) אבל לא חושב שתצליך להוציא מהם מחיר נמוך ממה שכבר קיבלתה .
לגבי התנתקות טוב זה כבר הרבה יותר זול גם אם תקנה ממיר DDT +מזרימדיה.
לגבי התנתקות טוב זה כבר הרבה יותר זול גם אם תקנה ממיר DDT +מזרימדיה.
לא בטוח, לפני כשנתיים כשרציתי לעבור מהוט ליס, המחירים שהיו רשומים באתר האינטרנט שלהם זה מה שהציעו לי בטלפון ולא היו מוכנים לזוז מילימטר. אני זוכר שהמחיר היה 249 ש"ח עבור כל חבילות הערוצים עם יס מקס HD אחד. ניסיתי להוציא מהם יס מקס רגיל בנוסף או ספורט5 HD ללא תוספת תשלום אבל כלום! גם העובדה שבהוט מי שיש לו חבילת HD מקבל את הערוץ ללא תוספת תשלום לא עזרה. דיברתי עם 2 נציגים שונים שעמדו על שלהם: "ב-יס האיכות יותר טובה מהוט ולכן אנחנו יקרים יותר". ולדבר ההזוי ששמעתי מאחת הנציגות: "יס משדרים ב-FULL HD כאשר הוט משדרים ב-720p בלבד ושלהוט אין חיבור HDMI אלא מקסימום קומפוננט.pargit כתב:אין מבצעים... רבתי איתם הרבה שיורדיו לי מחיר ואין עם מי לדבר.
לקוחות חדשים מקבלים יותר!...
ושוב תשובת ה copy-paste המסורתית...Jonman כתב:לא בטוח, לפני כשנתיים כשרציתי לעבור מהוט ליס, המחירים שהיו רשומים באתר האינטרנט שלהם זה מה שהציעו לי בטלפון ולא היו מוכנים לזוז מילימטר. אני זוכר שהמחיר היה 249 ש"ח עבור כל חבילות הערוצים עם יס מקס HD אחד. ניסיתי להוציא מהם יס מקס רגיל בנוסף או ספורט5 HD ללא תוספת תשלום אבל כלום! גם העובדה שבהוט מי שיש לו חבילת HD מקבל את הערוץ ללא תוספת תשלום לא עזרה. דיברתי עם 2 נציגים שונים שעמדו על שלהם: "ב-יס האיכות יותר טובה מהוט ולכן אנחנו יקרים יותר". ולדבר ההזוי ששמעתי מאחת הנציגות: "יס משדרים ב-FULL HD כאשר הוט משדרים ב-720p בלבד ושלהוט אין חיבור HDMI אלא מקסימום קומפוננט.pargit כתב:אין מבצעים... רבתי איתם הרבה שיורדיו לי מחיר ואין עם מי לדבר.
לקוחות חדשים מקבלים יותר!......
ראה שרשור אחר שלי