קיבלנו לבדיקה את ה-NAS המיועד לשוק העסקי והפרטי, ורק מקריאת המפרט והפיצ'רים התחלנו להזיע. איך בדיוק החליטו לקטלג את זה כ-NAS? אבל מי אנחנו שנגיד לא לדבר כזה, יאללה להפשיל שרוולים...

גם לי יש qnap ts-212, עם transmission, אבל rss reader התקנתי אחר, כיוון שהמובנה לא עובד עם הטרקר בו אני משתמש. עובד כמו שעון. אפילו הגעתי למצב שהכטיס מסך של המחשב הנייח היה בתיקון שבועיים, והמחשב לא עבד. ועדיין הסתדרתי די בסדר, נעזרתי בלפטופ מדי פעםmoti_r כתב:תודה רבה על הביקורת המקיפה. כיף לקרוא
יש לי את ה-TS-212 בבית כבר כמה חודשים, ואני מאוד מרוצה ממנו.
הפסקתי להוריד טורנטים עם המחשב וה-desktop כבוי כמעט תמיד. ה-QNAP עושה את כל העבודה.
עד היום לא התעסקתי עם QPKG, הביקורת הזו עשתה לי חשק ונראה לי שאשדרג מאוד את חווית המשתמש בעזרת הפלאגינים האלו. תודה!
ה-download station מאוד מוגבל ב-RSS. למעשה, הוא כמעט ולא עובד לי שם. זו הסיבה שאני רוצה להחליף אותו למשהו אחר.
מבין החבילות שציינת, מי הכי מומלצת? transmission? (ראיתי שבחרת בה ל-screen shot)...

דימה, תוכל בבקשה להסביר לי איך עושים את זה?dima_vy כתב:גם לי יש qnap ts-212, עם transmission, אבל rss reader התקנתי אחר, כיוון שהמובנה לא עובד עם הטרקר בו אני משתמש. עובד כמו שעון. אפילו הגעתי למצב שהכטיס מסך של המחשב הנייח היה בתיקון שבועיים, והמחשב לא עבד. ועדיין הסתדרתי די בסדר, נעזרתי בלפטופ מדי פעם...
אני מסכים שהמחיר מטורף ואולי גם לא מוצדק.molvy כתב:הייתי שמח לשמוע על היתרונות של ה NAS על פני הסרוור....

יש הרבה מיקרים שכל הסטרימרים בפעולה ואין לי בעיות בקצבים.Itay_Pollak כתב:אחלה ביקורת, אחלה מוצר.
פינוק לבית.
molvy - ניסית פעם למשוך קבצים כבדים לארבעתם ביחד?...
שלום חברAlmogc כתב:שאפו על סקירה מעולה![]()
לא רואה שום הצדקה למחיר ההזוי הזה, יש לא מעט מוצרים מתחרים וטובים בשוק בחצי מחיר כולל דיסקים ובעלי ביצועים מרשימים מאוד!
עופר,
אומנם התחום הזה תופס תאוצה, אבל גם המחיר שלו תופס תאוצה ולדעתי אין שום הצדקה למחיר מופרך שכזה....
שלום שלוםErez8e כתב:שלום חברAlmogc כתב:שאפו על סקירה מעולה![]()
לא רואה שום הצדקה למחיר ההזוי הזה, יש לא מעט מוצרים מתחרים וטובים בשוק בחצי מחיר כולל דיסקים ובעלי ביצועים מרשימים מאוד!
עופר,
אומנם התחום הזה תופס תאוצה, אבל גם המחיר שלו תופס תאוצה ולדעתי אין שום הצדקה למחיר מופרך שכזה....
מאיפה ושל איזה חברה אפשר להשיג שרתים כלל דיסקים וביצועים מרשימים?
תודה רבה...

בקובץ settings.json שתי שורות אחרונות:moti_r כתב:דימה, תוכל בבקשה להסביר לי איך עושים את זה?dima_vy כתב:גם לי יש qnap ts-212, עם transmission, אבל rss reader התקנתי אחר, כיוון שהמובנה לא עובד עם הטרקר בו אני משתמש. עובד כמו שעון. אפילו הגעתי למצב שהכטיס מסך של המחשב הנייח היה בתיקון שבועיים, והמחשב לא עבד. ועדיין הסתדרתי די בסדר, נעזרתי בלפטופ מדי פעם...
איזה RSS? איך מקנפגים את transmission להקשיב על ספריה? לא מצאתי שום דבר כזה...
...
קוד: בחירת הכל
"watch-dir": "/share/Download/transmission/watch",
"watch-dir-enabled": true