שרשור תגובות: שרת בתחפושת: QNAP TS-659 Pro+ TurboNAS
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אפשר גם לקנות איביזה קופרה, לשדרג לה תצורה, והיא תיסע מהר כמו פורשה.
אבל זו עדיין איביזה, אני אצטרך להתעסק המון עם השיפורים, ובטח גם עם התחזוקה.
(בהנחה וזה היה חוקי הכל)
אבל מי שיכול - פשוט קונה פורשה.
אבל זו עדיין איביזה, אני אצטרך להתעסק המון עם השיפורים, ובטח גם עם התחזוקה.
(בהנחה וזה היה חוקי הכל)
אבל מי שיכול - פשוט קונה פורשה.
-
shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
אם אתה מעביר ביקורת, לפחות תהיה מעודכן לגבי מה שאתה מבקר ולא ישר לרוץ ולהגיד שסקירה היא מיותרת.dhead2009 כתב:תודה על הסיקור.![]()
אך לדעתי הוא קצת מיותר מאחר וכבר נסקר בעבר דגם של QNAP שדיי זהה לו בביצועים.
הרבה חבר'ה נרתעים מהמחיר הגבוה של המוצרים הנ"ל, יש לשקול ביצוע סקירה של דגמים זולים יותר (לדוגמא QNAP 412 או 410), כאשר הדגש בסקירה יהיה האם ביצועי המכשיר מספקים להזרמת תוכן HD, ועד איזה עומס.
היופי של מוצרי QNAP וSYNOLOGY שמבחינת תוכנה כל המוצרים זהים זה לזה.
אמנם ניתן להגיע לביצועים גבוהים בעלות נמוכה עם בניית NAS עצמאית, אך לדעתי לא חסרים כאלה שיעדיפו NAS מוכן, זול, קומפקטי ושקט שמצריך קנפוג מינימלי תמורת פשרה מסויימת בביצועים, כל עוד הפשרה סבילה.
כן, יש חברות אחרות שמייצרות NAS-ים (וזולים יותר ומהירים יותר), אבל לרוב מדובר רק בNAS (אכסון רשת בלבד) ללא תכונות נוספות (וגם אם קיימות הן דיי מוגבלות), לעומת זאת QNAP וSYNOLOGY מציעים קצת מעבר בפן התוכנתי....
כל סקירה מתמקדת בפן אחר, פה סקרנו יותר את הפיצ'רים ומן הסתם ביצועים
הסקירה הראשונה התמקדה יותר בהתקנה וביצועים.
-
shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
אני לא מכיר את המוצר שציינת (IOMEGA) בשביל לבצע סקירה השוואתית.Almogc כתב:כמו כן, גם אם היו סקירות בעבר "דומות" תמיד כיף לקרוא עוד סקירה ואולי לגלות שבסקירה החדשה חשפו עוד יתרונות\חסרונות וכד'
shlomiassaf,
מתי אתה עושה סקירה השוואתית על פי התגובות הקודמות שלי?...
אם אתה רוצה לקבל תמונה על שני המוצרים מבחינת ביצועים תמיד תוכל לבצע בדיקות כפי שביצעתי בסקירה, הן לא גוזלות יותר מדי זמן.
בלי קשר ישיר אליך ובאופן יותר כללי, הרבה אנשים ציינו בפוסטים שלהם שיש להם מוצר X או Y בעל מפרט זהה/יותר טוב שנותן ביצועים זהים או יותר טובים במחיר זול יותר.
אני חייב לציין שזו השוואה פסולה ושטחית.
זה כמו לומר שיש לי סקודה אוקטביה עם מנוע של זהה לפאסאט במחיר זול יותר.
הדוגמא הבסיסית ביותר היא בקר ה-SATA שסופק עם החומרה... מספיק שהוא זול וכבר כל הביצועים נפגעים בעשרות אחוזים. יש עוד דוגמאות כמו מהירות זכרון, לוח אם ועוד...
כל מי שטוען שיש מוצר במחיר זול יותר וביצועים זהים - מקובל עלי, אבל עליו להוכיח זאת עם עובדות מוצקות. כל עוד לא ראינו נתונים כאלה הרי שאלו תגובות שלא ניתן להתבסס עליהן.
- plonter
- עוסק בתחום

- תגובות: 83
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
שימו לב רק שזה הדגם הישן 
החדש נקרא 659 פרו 2
ולו יש :
DDR3
SATA 6GB
USB 3.0
והוא עולה גם קצת פחות מ 7000. בעצם 6900 וקצת
ולמי ששאל על לבנות מחשב עם רייד.... זכרו שכרטיס רייד טוב לשישה דיסקים עם בטרייה וכו' ותמיכה ב SATA 6GB עולה בעצמו מעל ל 4000 ש"ח
החדש נקרא 659 פרו 2
ולו יש :
DDR3
SATA 6GB
USB 3.0
והוא עולה גם קצת פחות מ 7000. בעצם 6900 וקצת
ולמי ששאל על לבנות מחשב עם רייד.... זכרו שכרטיס רייד טוב לשישה דיסקים עם בטרייה וכו' ותמיכה ב SATA 6GB עולה בעצמו מעל ל 4000 ש"ח
המקום לאנשים שאוהבים מחשבים