כפי שנחשף ב"גלובס": ערוץ 33 הופך לערוץ חדשות
אמיר גילת אמר שעדיף שכל החדשות והתרבות יידחף לערוץ 33 והתכנים האטרקטיביים יותר כמו סדרות בידור וכ'ו יהיו בערוץ הראשון. הוא גם ציין מצב בו אם יהיו אירועי חדשות חריגים, השידור הרציף יהיה בערוץ 33 ובערוץ 1 יוכלו לשדר עסקים כרגיל. ולמה בדיוק לערוץ הראשון מותר יהיה לעשות את זה? כי החל מהכיבוי האנלוגי, ערוץ 33 נכלל בחבילה הבסיסית של צופי הטלוויזיה בישראל.asaf23 כתב:זה צריך להיות ערוץ עם סרטים וסדרות לקהל הצעיר. זו דעתי....
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
זה מצוין
רק שישכילו להביא / לשדר את מיטב הכתבים והפרשנים
אהוד יערי , צביקה יחזקאלי , קרן נוייבך , איילה חסון ,עודד שחר ועוד ועוד ....(את יונית לוי שישאירו בבית...)
ערוץ חדשות אמיתי חייב להביא סקופים ,שידורים מהירים חיים ובלעדיים מהשטח ומהארועים המתרחשים , צוות מקצועי , הרבה טכנולוגיה וכסף!
רק שישכילו להביא / לשדר את מיטב הכתבים והפרשנים
אהוד יערי , צביקה יחזקאלי , קרן נוייבך , איילה חסון ,עודד שחר ועוד ועוד ....(את יונית לוי שישאירו בבית...)
ערוץ חדשות אמיתי חייב להביא סקופים ,שידורים מהירים חיים ובלעדיים מהשטח ומהארועים המתרחשים , צוות מקצועי , הרבה טכנולוגיה וכסף!
ערוץ אחד משדר היום רוב הזמן חדשות . אין להם כסף או מוטיבציה להשקיע במשהו אחר. במה ימלאו את הזמן? בשידורים חוזרים של שעשועונים בהנחיית עמנואל הלפרין?
לרשות השידור אין כסף להחזיק ערוץ אחד ברמה סבירה אז עכשיו הוא יפעיל שניים באופן מלא? אני לא אתפלא אם חלק מהעניין הוא משיקולים ניהוליים , כלומר לבטל הסכמי שכר עם חלק מהעובדים. הם מפוטרים מערוץ 1 ועוברים למקום "חדש" - ערוץ 33, משמע שכאן אפשר להעסיק בתנאים אחרים , או אפילו יותר "טוב" - באמצעות מיקור חוץ...
לרשות השידור אין כסף להחזיק ערוץ אחד ברמה סבירה אז עכשיו הוא יפעיל שניים באופן מלא? אני לא אתפלא אם חלק מהעניין הוא משיקולים ניהוליים , כלומר לבטל הסכמי שכר עם חלק מהעובדים. הם מפוטרים מערוץ 1 ועוברים למקום "חדש" - ערוץ 33, משמע שכאן אפשר להעסיק בתנאים אחרים , או אפילו יותר "טוב" - באמצעות מיקור חוץ...
ערוץ 1 לא משדר יותר חדשות מערוצים 2 ו-10. לדעתי, חבל שהוא לא משדר פחות חדשות ויוצר חלופות למתחרים במקום לחקות אותם. אם זאת הכוונה, טוב שנפל להם האסימון.amiti כתב:ערוץ אחד משדר היום רוב הזמן חדשות...
באירועים מיוחדים, משדרי החדשות האין-סופיים לא מבריחים את הצופים, להיפך. אם ערוצים 2 ו-10 משדרים בגל פתוח, נאמני הערוצים האלה לא יעברו לערוץ 33 עבור שידור דומה. כלומר, כל עוד יימשך המצב הזה, קהל היעד של ערוץ 33 יתבסס בעיקר על צופי ערוץ 1. אם ערוץ 1 ישנה את פניו לטובה, אלה לא חדשות רעות עבור ערוץ 33.הערוץ הראשון יהפוך לערוץ ברודקאסט שאינו תלוי בשינויים הנובעים מאירועי השעה...
uris,
כמו שכתבת, כבר היום יש שם כתבים ופרשנים מצויינים שלא נופלים ממתחריהם ואף עולים עליהם. לגבי גיוס מבחוץ, עיתונאים בכירים (גם מערוץ 1) לא ימהרו להצטרף לערוץ אם לא יראו לו תקומה.
- guyyg
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 585
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
לידיעתכם!!!
אין לכם מושג מה הולך ברשות השידור תקציב עתק של 780 מיליון שח!! שמתוכם רק 10 מיליון שח להפקות כולל חדשות, לאן הולך שאר הכסף?? ניחשתם נכון לכיס שלהם!!!
אנחנו שואלים מאיפה להביא את הכסף למחאת הדיור, הגיע הזמן לסגור את הרשות הזאת בזבוז כסף
אין לכם מושג מה הולך ברשות השידור תקציב עתק של 780 מיליון שח!! שמתוכם רק 10 מיליון שח להפקות כולל חדשות, לאן הולך שאר הכסף?? ניחשתם נכון לכיס שלהם!!!
אנחנו שואלים מאיפה להביא את הכסף למחאת הדיור, הגיע הזמן לסגור את הרשות הזאת בזבוז כסף
אם אני לא טועה יקראו לערוץ 33, בשם חדש: ישראל 1 או ישראל 2 וכל זה בהשראת ערוצי אנגליה הממלכתיים.
לפני יותר משנה פורסמה כתבה על זה אז סביר להניח שכך יקראו הערוצים.
ודעתי האישית היא שאני מעדיף לשמוע חדשות באמהרית ורוסית מאשר שיהיה איזה לופ של תוכניות מוזרות משנות ה-70.
לפני יותר משנה פורסמה כתבה על זה אז סביר להניח שכך יקראו הערוצים.
ודעתי האישית היא שאני מעדיף לשמוע חדשות באמהרית ורוסית מאשר שיהיה איזה לופ של תוכניות מוזרות משנות ה-70.
עדיין קולטים את הערוצים האנלוגיים...אין מה לראות שם מלבד פרמייר ליג בטלוויזיה המצרית.benny123 כתב:שמעו כשחמש ערוצים רק באוויר זה באסה שלא קולטים מפה את הערוצים של ירדן/טורקיה/מצרים כמו בתקופת האנלוגי......