זהו, 3.5 חודשים הגלקסי S-II החזיק את התואר הלא רשמי של מכשיר הסמארטפון החזק בעולם (ביחד עם ה-Sensation של HTC). אומנם פה ושם שמענו על איזה מכשיר סיני שמכיל חומרה חזקה יותר, אבל זה באמת לא משהו שרלוונטי לתחרות הזאת. אז נכון שסמסונג רק אתמול פירסמה מידע רשמי על היורש ותאריך ההשקה שלו עדיין לא ידוע. עדיין, זה מספיק בשבילי להגיד שחגורת התואר על המכשיר החזק ביותר בעולם הוסרה מה-SGSII שלי ויושבת כרגע על הגדר מספר שבועות עד השקתה של המפלצת הבאה.
לא יודע אם האלוף החדש יהיה הסמארטפון החדש של סמסונג שיקרא SGSII LTE ויכיל תמיכה בדור 4 מסוג LTE, שיכיל מסך ענק של 4.5 אינצ' וכנראה יכיל מעבד כפול ליבה בתדר 1.5MHz (שזה 20% יותר עוצמה מהתדר של מכשיר ה SGSII). לא יודע אם זה יהיה האייפון 5 שיושק כנראה בחודש אוקטובר, לא יודע אם זה יהיה המכשיר של HTC שיתמוך גם הוא בדור 4 שיקרא Holiday ויכיל כנראה מסך 4.5 אינצ' ברזולוציה qHD ויושק בהמשך השנה ואני לא יודע אם זה יהיה המכשיר החדש של גוגל ויקרא Nexus PRIME ושמעבר לחומרה שתגרום לכל אחד מאיתנו להזיל ריר, הוא יהיה המכשיר הראשון שיריץ את גירסת האנדרואיד הבאה שתקרא Ice Cream Sandwich.
באמת קשה לדעת מי יהיה היורש הלא רשמי שיחזיק בתואר של המכשיר החזק ביותר, אולי בכלל בתערוכה בברלין נגלה איזה מפלצת שאף אחד לא חשף עדיין, אבל אני כן יודע, שבשבילי ה SGSII יורד מהפודיום "לעם" והופך להיות עוד מכשיר מעולה שיש לו יחס עלות\תועלת מצויין, אבל לא האלוף....
זה עולמו של חובב סמארטפונים. 2-3 חודשים של הנאה להיות בפיסגה ואז עוד איזה 2-3 חודשים של הדחקה שם אתה אומר לכולם "עזבו אתכם, מי צריך מעבד 1.5MHz?!", "ומי צריך רזולוצייה של qHD?!", "ולמה לכל הרוחות צריך מכשיר ששוקל 5 גרם פחות הוא ב-2 מ"מ דק יותר מהמכשיר שלי?!". חבר'ה זה הכל הדחקה, האמת היא, שת'כלס אחת הסיבות החשובות שרכשתי את המכשיר שלי היא כדי להחזיק בפצצת חומרה שאין טוב ממנה, להחזיק במכשיר שעדיין אין אותו לכולם. רק בינינו, גם המכשיר שלי הוא Overkill מטורף לשוק היום. מי באמת צריך היום מעבד כפול ליבה בתדר 1.2MHz?! לא באמת צריך.
אבל זה עולמו של חובב סמארטפונים, אתה מוציא 2.5K-4K שקלים וזה רק כדי להרגיש בפיסגה למשך 3 חודשים (שגם זה המון בעולם המטורף הזה)......האמת היא, שאם רק הייתי יכול, הייתי מת להחליף את המכשיר שלי באחת המפלצות החדשות שתחזיק בתואר הלא רשמי של המכשיר החזק בעולם......
מעניין כמה אפשר למכור היום מכשיר גלקסי IIS משומש בשוק החופשי
הפרסום הרשמי על מכשיר ה GALAXY S II LTE מהבלוג של סמסונג:
[left] “Wi th the introduction of GALAXY S II LTE and GALAXY Tab 8.9 LTE, we will take the capabilities of these devices to a whole new level. LTE redefines the user experience made possible by these devices and opens entirely new possibilities in terms of content viewing, sharing, quality and connectivity”
“This is a milestone in our commitment to lead the charge in 4G mobile telephony around the world, both in terms of back-end network solutions for service providers and the development of powerful consumer handsets ,”
-JK Shin, President and Head of Mobile Communications Business[/left]...