סמסונג תשיק את ה-SGSII+ האם שווה להמתין לו, או כדאי לרכוש היום? דיעה אישית

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #1 

דיעה אישית:
זהו, 3.5 חודשים הגלקסי S-II החזיק את התואר הלא רשמי של מכשיר הסמארטפון החזק בעולם (ביחד עם ה-Sensation של HTC). אומנם פה ושם שמענו על איזה מכשיר סיני שמכיל חומרה חזקה יותר, אבל זה באמת לא משהו שרלוונטי לתחרות הזאת. אז נכון שסמסונג רק אתמול פירסמה מידע רשמי על היורש ותאריך ההשקה שלו עדיין לא ידוע. עדיין, זה מספיק בשבילי להגיד שחגורת התואר על המכשיר החזק ביותר בעולם הוסרה מה-SGSII שלי ויושבת כרגע על הגדר מספר שבועות עד השקתה של המפלצת הבאה.

לא יודע אם האלוף החדש יהיה הסמארטפון החדש של סמסונג שיקרא SGSII LTE ויכיל תמיכה בדור 4 מסוג LTE, שיכיל מסך ענק של 4.5 אינצ' וכנראה יכיל מעבד כפול ליבה בתדר 1.5MHz (שזה 20% יותר עוצמה מהתדר של מכשיר ה SGSII). לא יודע אם זה יהיה האייפון 5 שיושק כנראה בחודש אוקטובר, לא יודע אם זה יהיה המכשיר של HTC שיתמוך גם הוא בדור 4 שיקרא Holiday ויכיל כנראה מסך 4.5 אינצ' ברזולוציה qHD ויושק בהמשך השנה ואני לא יודע אם זה יהיה המכשיר החדש של גוגל ויקרא Nexus PRIME ושמעבר לחומרה שתגרום לכל אחד מאיתנו להזיל ריר, הוא יהיה המכשיר הראשון שיריץ את גירסת האנדרואיד הבאה שתקרא Ice Cream Sandwich.

באמת קשה לדעת מי יהיה היורש הלא רשמי שיחזיק בתואר של המכשיר החזק ביותר, אולי בכלל בתערוכה בברלין נגלה איזה מפלצת שאף אחד לא חשף עדיין, אבל אני כן יודע, שבשבילי ה SGSII יורד מהפודיום "לעם" והופך להיות עוד מכשיר מעולה שיש לו יחס עלות\תועלת מצויין, אבל לא האלוף....

זה עולמו של חובב סמארטפונים. 2-3 חודשים של הנאה להיות בפיסגה ואז עוד איזה 2-3 חודשים של הדחקה שם אתה אומר לכולם "עזבו אתכם, מי צריך מעבד 1.5MHz?!", "ומי צריך רזולוצייה של qHD?!", "ולמה לכל הרוחות צריך מכשיר ששוקל 5 גרם פחות הוא ב-2 מ"מ דק יותר מהמכשיר שלי?!". חבר'ה זה הכל הדחקה, האמת היא, שת'כלס אחת הסיבות החשובות שרכשתי את המכשיר שלי היא כדי להחזיק בפצצת חומרה שאין טוב ממנה, להחזיק במכשיר שעדיין אין אותו לכולם. רק בינינו, גם המכשיר שלי הוא Overkill מטורף לשוק היום. מי באמת צריך היום מעבד כפול ליבה בתדר 1.2MHz?! לא באמת צריך.

אבל זה עולמו של חובב סמארטפונים, אתה מוציא 2.5K-4K שקלים וזה רק כדי להרגיש בפיסגה למשך 3 חודשים (שגם זה המון בעולם המטורף הזה)......האמת היא, שאם רק הייתי יכול, הייתי מת להחליף את המכשיר שלי באחת המפלצות החדשות שתחזיק בתואר הלא רשמי של המכשיר החזק בעולם......

מעניין כמה אפשר למכור היום מכשיר גלקסי IIS משומש בשוק החופשי :(

הפרסום הרשמי על מכשיר ה GALAXY S II LTE מהבלוג של סמסונג:
[left] “Wi th the introduction of GALAXY S II LTE and GALAXY Tab 8.9 LTE, we will take the capabilities of these devices to a whole new level. LTE redefines the user experience made possible by these devices and opens entirely new possibilities in terms of content viewing, sharing, quality and connectivity”

“This is a milestone in our commitment to lead the charge in 4G mobile telephony around the world, both in terms of back-end network solutions for service providers and the development of powerful consumer handsets ,”
-JK Shin, President and Head of Mobile Communications Business[/left]
...

sushay
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1259
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #2 

לא הבנתי ממך, אז שווה להמתין או לא ? :)

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #3 

מזל שעברתי לאייפון - במקרה הגרוע אתה מחליף מכשיר פעם בשנה, כשבדר"כ אפשר "למשוך" שנתיים בלי להרגיש באמת מיושן.

בתקופת WM, הייתי מחליף מכשיר כל חצי שנה, ועדין מרגיש מיושן כל פעם מחדש....

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #4 

אריה,
חכה איתי ביחד לנקסוס פריים, אפילו אם זה רק בשביל ה"קסטה" שתרוץ עליו.

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2444
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #5 

ועכשיו באמת, מה הצורך במעבד ברמה כזו? אם נחשוב מה השימושים של המכשיר אני חושב ש SGII הוא מעל ומעבר...
לצורך העניין אני עם האייפון 3GS מטעם העבודה והשדרוג הבא שלי יהיה מבחינתי מכשיר עם Android - באמת שלא חסר לי כלום מבחינת כוח
גם כאשר יצא מכשיר יותר חזק מ SGII השאלה היא האם באמת יש צורך אמיתי למכשיר עם חומרה ברמה הזאת... אלה אם כן המכשיר משמש כסוג של PSP... :wink:

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4030
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 266 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #6 

אף פעם אין באמת צורך, זה רק בשביל האגו.
ההרגשה הזו שיש לך משהו שאין לאף אחד אחר בארץ זה דבר אדיר ! ולא רק זה - לדעת שהמכשיר הזה הוא הtop of the line. חוויתי את זה גם עם הSGS2 שקניתי שלושה ימים אחרי שיצא באנגליה והיה אצלי לאחר שבוע וחצי ויותר מזה עם הXOOM שקניתי יום אחרי שיצא בארה"ב ויומיים אח"כ כבר היה אצלי ביד לסקירה ראשונה !
Don't Let The Facts Ruin a Good Story !
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה #7 

harari כתב:אף פעם אין באמת צורך, זה רק בשביל האגו.
ההרגשה הזו שיש לך משהו שאין לאף אחד אחר בארץ זה דבר אדיר ! ולא רק זה - לדעת שהמכשיר הזה הוא הtop of the line. חוויתי את זה גם עם הSGS2 שקניתי שלושה ימים אחרי שיצא באנגליה והיה אצלי לאחר שבוע וחצי ויותר מזה עם הXOOM שקניתי יום אחרי שיצא בארה"ב ויומיים אח"כ כבר היה אצלי ביד לסקירה ראשונה !
...
אני גם מאלה שמכורים לתופעה, תופעה יקרה לצערי...
אני מנסה לשכנע את עצמי כל פעם מחדש שאין צורך להחליף לדגם החזק יותר... אני לא ממש מצליח למען האמת.
ההגיון הבריא כמובן אומר לא להחליף כי באמת שאני באופן אישי לא זקוק לו עם אופי העבודה שלי אבל שוב...

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #8 

Almogc כתב:ועכשיו באמת, מה הצורך במעבד ברמה כזו? אם נחשוב מה השימושים של המכשיר אני חושב ש SGII הוא מעל ומעבר...
לצורך העניין אני עם האייפון 3GS מטעם העבודה והשדרוג הבא שלי יהיה מבחינתי מכשיר עם Android - באמת שלא חסר לי כלום מבחינת כוח
גם כאשר יצא מכשיר יותר חזק מ SGII השאלה היא האם באמת יש צורך אמיתי למכשיר עם חומרה ברמה הזאת... אלה אם כן המכשיר משמש כסוג של PSP... :wink:
...
האם זו הדחקה ? :lol: :lol: :lol:

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה #9 

truejoker כתב:
Almogc כתב:ועכשיו באמת, מה הצורך במעבד ברמה כזו? אם נחשוב מה השימושים של המכשיר אני חושב ש SGII הוא מעל ומעבר...
...
האם זו הדחקה ? :lol: :lol: :lol:
...
אני מנסה לעבוד על עצמי ואתה מפריע לי :wink:

אגב, באמת שמבחינת כוח עיבוד ה- 3gs נותן לי מענה מספק ביותר...

skyline
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #10 

אריה, לרגע חשבתי שנעלמת מהפורום זה הדאיג אותי יותר מסמרטפון חזק יותר .... :lol:
יום יבוא, וגם אני אהיה Guru Android כמו אריה! :)

sYn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1043
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #11 

יש גם מכשיר בשם HTC Vigor בדרך. מסך 4.3 אינצ' ברזולוציה 720P, כפול ליבה וכו'.

http://hwzone.co.il/news/135773

לא משעמם לרגע.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #12 

skyline,
אני כל הזמן פה, פשוט רוב בעלי ה SGSII בפורום, התבגרו והתמקצעו מאוד ולכן אין לכם כמעט צורך בעזרה שלי, עדיין אני פוזל לשרשור הגדול שם

sYn,
על פי הפירסומים ה Vigor מיועד לרשת CDMA של Verizon לכן לא רלוונטי לישראל

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #13 

קרמריקה,
כל מי שמגיע מהאג'נדה של אפל והאייפון ולא מוכן לפזול ולעבור למגרש השני, אז באמת "הבעייה" שלו חמורה פחות. הוא באמת יכול להליף מכשיר, במקרה הטוב, רק פעם אחת בשנה. אבל, "למרבה הצער", בעיני ואני מניח בעיני כל חובב חדשנות וטכנולוגייה, פעם בשנה זה חיסרון ולא יתרון. אומנם חסרון שחוסך לך הרבה מאוד כסף, אבל "ראבאק" איך אפשר להגיד לא ל....מסך 4.5 אינצ' מסוג Super Amoled Plus, בעל מעבד כפול ליבה 1.5MHz, עם רזולוצית מסך HD, מצלמה 8MP, עם יכולת לפענח 1080p בכל פורמט אפשרי ויכולת להקליט 1080p, עם גירסת האנדרואיד החדישה ביותר ה Ice Cream Sandwich שתדע לנצל טוב הרבה יותר את יכולת ה Dual Core של המכשיר עם עוד אין ספור יכולות בגירסה הזאת שעדיין לא שמענו עליהם. איך אפשר להגיד לא ל-להיות בין הראשונים שמחזיק את המכשיר החדש הזה, זה שכולם יזילו ריר כאשר הם יראו איך ב quadrant המכשיר מוציא תוצאה של 5500.....זה לא שווה עוד 2.5K?! :(

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה #14 

osherov כתב:קרמריקה,
כל מי שמגיע מהאג'נדה של אפל והאייפון ולא מוכן לפזול ולעבור למגרש השני, אז באמת "הבעייה" שלו חמורה פחות. הוא באמת יכול להליף מכשיר, במקרה הטוב, רק פעם אחת בשנה. אבל, "למרבה הצער", בעיני ואני מניח בעיני כל חובב חדשנות וטכנולוגייה, פעם בשנה זה חיסרון ולא יתרון. אומנם חסרון שחוסך לך הרבה מאוד כסף, אבל "ראבאק" איך אפשר להגיד לא ל....מסך 4.5 אינצ' מסוג Super Amoled Plus, בעל מעבד כפול ליבה 1.5MHz, עם רזולוצית מסך HD, מצלמה 8MP, עם יכולת לפענח 1080p בכל פורמט אפשרי ויכולת להקליט 1080p, עם גירסת האנדרואיד החדישה ביותר ה Ice Cream Sandwich שתדע לנצל טוב הרבה יותר את יכולת ה Dual Core של המכשיר עם עוד אין ספור יכולות בגירסה הזאת שעדיין לא שמענו עליהם. איך אפשר להגיד לא ל-להיות בין הראשונים שמחזיק את המכשיר החדש הזה, זה שכולם יזילו ריר כאשר הם יראו איך ב quadrant המכשיר מוציא תוצאה של 5500.....זה לא שווה עוד 2.5K?! :(
...
התפקיד שלך בפורום זה להיות היצר הרע? פחות מידע יעשה לנו רק טוב :D

sYn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1043
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #15 

osherov כתב:skyline,
אני כל הזמן פה, פשוט רוב בעלי ה SGSII בפורום, התבגרו והתמקצעו מאוד ולכן אין לכם כמעט צורך בעזרה שלי, עדיין אני פוזל לשרשור הגדול שם

sYn,
על פי הפירסומים ה Vigor מיועד לרשת CDMA של Verizon לכן לא רלוונטי לישראל
...
מפתיע, כאן מפורטים תדרי ה GSM במכשיר...

http://www.gsmarena.com/htc_vigor-4099.php

אם כן, מאכזב... נחכה ל HOLIDAY או ה RUBY.

gover
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 837
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #16 

רק כדי להבין עד הסוף. כל הרומים המקוסמטים האלו לא אומרים שאת גרסת ה android החדשה אפשר יהיה במוקדם או מאוחר להתקין גם על מכשיר חלושס עם מעבד 1.2Ghz?
כל יום לומדים משהו חדש

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #17 

osherov כתב:קרמריקה,
...
לשם גילוי נאות אני מציע שתחליף את החתימה שלך למשהו כמו " אני מתנצל בפניך על הארנק שלך , אם תשמע אותי הוא לא יהיה לך " :lol:
אתה גם יכול להוסיף משהו יצירתי על מנהל הבנק :lol:

ובנימה פחות מבודחת , מה תגיד כעבור עוד חצי שנה כשהמעבד יהיה 1.8 כפול ליבה ?
ומה יקרה כשהוא יהיה מרובע ליבות ? תתעלף ?

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #18 

gover,
אל חשש, זה יגיע לכל המכשירים החדשים שרק יצאו. מכשירים חדשים כגון ה SGSII אבל, הגירסה תגיע קודם מכיוון הקהילה ורק אחרי זמן ארוך יותר, זה יגיע באופן רשמי מכיוון יצרנית המכשיר. זה יעבוד יפה ויהיה חוויתי מאוד אבל שוב זה מחזיר אותנו לנקודת ההתחלה....כדי להיות ה-ר-א-ש-ו-ן ולקבל את הגירסה באופן רשמי על מכשיר חדש מפלצתי, צריך יהיה לרכוש את המכשיר הזה :(

truejoker,
עוד חצי שנה אני בטח ארשום פוסט דומה, כאשר בראשותי כבר יהיה מכשיר נקסוס פריים (או משהו בסגנון) וחשבון הבנק שלי יהיה מרושש בעוד איזה 3000 ש"ח. אלה הם חיינו :(

l33cher
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1895
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #19 

הודעה פורסמה בטעות פעמיים - מנהלים,נא למחוק בבקשה :)
נערך לאחרונה על ידי l33cher ב 30/08/2011 8:44, נערך פעם 1 בסך הכל.

l33cher
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1895
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #20 

osherov כתב:
מעניין כמה אפשר למכור היום מכשיר גלקסי IIS משומש בשוק החופשי :(
...
2500? 2700?

חדש בחנויות פרטיות מתחיל מ2800 (כל חנות והשגעונות שלה,ואם יש במלאי,ואם זה לא מחודש,ואיך הם יתנהגו בשעת הצורך,וכו' וכו')

לקנות מהסלולר זה כמו שתסכים שיבואו אליך שודדים וירוקנו אותך,כל זה בהסכמה מלאה עם חיוך מפה לאוזן (מתחיל ב3500)

נ.ב - אי אפשר להוסיף 1גיגה זכרון לSGS2,לעשות OC למעבד,ולהתקין (לכשתצא) את המ"ה החדשה של אנדרואיד? :D

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”