האמת, זה מאוד פשוט להגיד לא.. פשוט נזכרים שעם כל החומרה המפוארת הזו בסופו של דבר זה עדין אנדרואיד..osherov כתב:קרמריקה,
כל מי שמגיע מהאג'נדה של אפל והאייפון ולא מוכן לפזול ולעבור למגרש השני, אז באמת "הבעייה" שלו חמורה פחות. הוא באמת יכול להליף מכשיר, במקרה הטוב, רק פעם אחת בשנה. אבל, "למרבה הצער", בעיני ואני מניח בעיני כל חובב חדשנות וטכנולוגייה, פעם בשנה זה חיסרון ולא יתרון. אומנם חסרון שחוסך לך הרבה מאוד כסף, אבל "ראבאק" איך אפשר להגיד לא ל....מסך 4.5 אינצ' מסוג Super Amoled Plus, בעל מעבד כפול ליבה 1.5MHz, עם רזולוצית מסך HD, מצלמה 8MP, עם יכולת לפענח 1080p בכל פורמט אפשרי ויכולת להקליט 1080p, עם גירסת האנדרואיד החדישה ביותר ה Ice Cream Sandwich שתדע לנצל טוב הרבה יותר את יכולת ה Dual Core של המכשיר עם עוד אין ספור יכולות בגירסה הזאת שעדיין לא שמענו עליהם. איך אפשר להגיד לא ל-להיות בין הראשונים שמחזיק את המכשיר החדש הזה, זה שכולם יזילו ריר כאשר הם יראו איך ב quadrant המכשיר מוציא תוצאה של 5500.....זה לא שווה עוד 2.5K?!...
סמסונג תשיק את ה-SGSII+ האם שווה להמתין לו, או כדאי לרכוש היום? דיעה אישית
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
מה חדש בזה? ככה עולם האנדראויד נע בניגוד לאיפון
איפון יש מכשיר פעם בשנה+, אנדרואיד יש לך מכשיר חדש כל X חודשים... כל פעם יש דגם חדש, אני משדג (מסתבר שאני משדרג מהר) בערך פעם בשנה
מהנקסוס, לקפטיבייט לגלקסי 2 הנוכחי, שנה הבאה נראה מה יהיה. אין טעם לקפוץ בין מכשירים כל פעם שמשחררים אותם, פשוט לא כלכלי
איפון יש מכשיר פעם בשנה+, אנדרואיד יש לך מכשיר חדש כל X חודשים... כל פעם יש דגם חדש, אני משדג (מסתבר שאני משדרג מהר) בערך פעם בשנה
מהנקסוס, לקפטיבייט לגלקסי 2 הנוכחי, שנה הבאה נראה מה יהיה. אין טעם לקפוץ בין מכשירים כל פעם שמשחררים אותם, פשוט לא כלכלי
iakovl,
מה לעשות שזאת בדיוק הבעייה. השיקול הכלכלי לאוהבי חדשנות נמצא בדר"כ בעדיפות נמוכה יותר לעומת הצורך להחזיק את פסגת הטכנולוגייה ביד
מה לעשות שזאת בדיוק הבעייה. השיקול הכלכלי לאוהבי חדשנות נמצא בדר"כ בעדיפות נמוכה יותר לעומת הצורך להחזיק את פסגת הטכנולוגייה ביד
2500 לא נראה לי מחיר ריאלי. למה שמישהו ישלם 2500 על מכשיר משומש כאשר בעוד 300 ש"ח הוא מקבל חדש?l33cher כתב:2500? 2700?osherov כתב:
מעניין כמה אפשר למכור היום מכשיר גלקסי IIS משומש בשוק החופשי
...
חדש בחנויות פרטיות מתחיל מ2800 (כל חנות והשגעונות שלה,ואם יש במלאי,ואם זה לא מחודש,ואיך הם יתנהגו בשעת הצורך,וכו' וכו')
לקנות מהסלולר זה כמו שתסכים שיבואו אליך שודדים וירוקנו אותך,כל זה בהסכמה מלאה עם חיוך מפה לאוזן (מתחיל ב3500)
נ.ב - אי אפשר להוסיף 1גיגה זכרון לSGS2,לעשות OC למעבד,ולהתקין (לכשתצא) את המ"ה החדשה של אנדרואיד?...
לדעתי משומשים יורדים לאיזור ה-50%.. גם כשהם יחסית חדשים. ( אלא אם אי אפשר להשיג אותם בחנויות)
ת'אמת בלי לבדוק, גם אני מניח שהסכום יסתובב סביב ה 2000 (מינוס 100-200 ש"ח). העניין אגב הוא שאם אני אשדרג את המכשיר שלי אני כמעט בודאות לא ימכור את ה SGSII מכיוון שההנהלה כבר שמה עין על המכשיר שלי ואין לי ספק שהיא תדרוש אותו במידה והיא תראה שאני הולך להחליף אותו. מה שיישאר לי למכור זה את מכשיר הנקסוס 1 הישן והטוב שכרגע נמצא ברשותה. לדעתי בסכום שאני אשיג על הנקסוס 1, אני לא אצליח לכסות את המיסים שאני אצטרך לשלם על המכשיר החדש
אגב, כמו שניתן להבין יש לי אליבי להחליף את ה SGSII בחודשים הקרובים בטוענה שהסיבה להחלפה זה לחץ ההנהלה למכשיר חדש ולא לחץ שלי להשתדרג. הבעייה תהיה איך אני אצליח להחליף את המכשיר החדש עוד 7-8 חודשים כאשר יגיע לשוק מכשיר ה SGS-IV או הנקסוס אופטימוס פריים או מכשיר HTC Super Sensation
אגב, כמו שניתן להבין יש לי אליבי להחליף את ה SGSII בחודשים הקרובים בטוענה שהסיבה להחלפה זה לחץ ההנהלה למכשיר חדש ולא לחץ שלי להשתדרג. הבעייה תהיה איך אני אצליח להחליף את המכשיר החדש עוד 7-8 חודשים כאשר יגיע לשוק מכשיר ה SGS-IV או הנקסוס אופטימוס פריים או מכשיר HTC Super Sensation
קשה לי להאמין שאפשר יהיה למכור אותו אפילו ב 2000
אתם שוכחים שמי שקונה מכשיר משומש לא יכול לקבל ניתוק זיקה,..
ולגבי נושא השרשור עצמו,אני אישית לא מתכוון להחליף את ה SGS2 לפחות לא בשנתיים הקרובות.
מעבד 1.5 לעומת 1.2?לא משמעותי בכלל.ההבדל במסך יהיה משמעותי כי מסך באיכות 720P זו באמת קפיצת מדרגה.
יותר מעניין כמה זמן הסוללה תחזיק עם מעבד 1.5 ומסך 720P...
אתם שוכחים שמי שקונה מכשיר משומש לא יכול לקבל ניתוק זיקה,..
ולגבי נושא השרשור עצמו,אני אישית לא מתכוון להחליף את ה SGS2 לפחות לא בשנתיים הקרובות.
מעבד 1.5 לעומת 1.2?לא משמעותי בכלל.ההבדל במסך יהיה משמעותי כי מסך באיכות 720P זו באמת קפיצת מדרגה.
יותר מעניין כמה זמן הסוללה תחזיק עם מעבד 1.5 ומסך 720P...
הררי
לא יודע מה עם האגו והפרסום שלכם,אבל בשבילי ה SGS2 הוא יותר ממספק.כאמור,לפחות לשנתיים-שלוש הקרובות..
לגבי הסוללה.כמובן שהיא תשודרג ( יחסית) אבל אני די פסימי ביכולת שלה להתמודד עם זמן מסך באיכות 720P לאורך זמן. אם אני לא טועה 720P זה פי 16 רזולוציה ממה שיש לנו כרגע ב SGS2 .
עבורי לפחות,עם כל המפרטים המפוצצים שכבר יצאו ב 2011 ,ובטח לאלו שיצאו בשנים הקרובות,הכי מעניין יהיה לראות איך תהיה ההתמודדות של הסוללה עם אותם מפרטים.
לא יודע מה עם האגו והפרסום שלכם,אבל בשבילי ה SGS2 הוא יותר ממספק.כאמור,לפחות לשנתיים-שלוש הקרובות..
לגבי הסוללה.כמובן שהיא תשודרג ( יחסית) אבל אני די פסימי ביכולת שלה להתמודד עם זמן מסך באיכות 720P לאורך זמן. אם אני לא טועה 720P זה פי 16 רזולוציה ממה שיש לנו כרגע ב SGS2 .
עבורי לפחות,עם כל המפרטים המפוצצים שכבר יצאו ב 2011 ,ובטח לאלו שיצאו בשנים הקרובות,הכי מעניין יהיה לראות איך תהיה ההתמודדות של הסוללה עם אותם מפרטים.