מהו נוהל המונדיאל האופטימלי לשמירה על נורת המקרן?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
מרטין,MartinHSabag כתב:שינויי הטמפרטורה, הם אלו שמקצרים את חיי הנורה.
קח אפילו נורת ליבון רגילה - כבה והדלק אותה לסירוגין ותראה מתי היא תישרף אל מול נורה שנשארה דלוקה כל הזמן....
הנ"ל ברור ומכאן השאלה שלי. ברור גם שלהשאיר את המקרן דולק כל חייו זה גם לא יאריך את חיי המנורה הקלנדריים, למרות שזה אופטימלי מבחינת שעות עבודה של הנורה.
1) כיבוי והדלקה גורמים לבלאי.
2) עצם זה שהנורה דולקת גורם לבלאי.
יוצא מכך שיש איזשהי תקופת זמן בין שימושים במקרן, שעד אליה עדיף לא לכבות, ומעליה כן לכבות.
השאלה היא אם מישהו קרא איזהשהו נתונים טכניים בנושא?
משה
מרטין מה לגבי עבודה עם המקרן מול (תרתי משמע) מזגן..?MartinHSabag כתב:שינויי הטמפרטורה, הם אלו שמקצרים את חיי הנורה.
קח אפילו נורת ליבון רגילה - כבה והדלק אותה לסירוגין ותראה מתי היא תישרף אל מול נורה שנשארה דלוקה כל הזמן....
אני חושב שגם פה יש נקודת ביניים אופטימלית, כי מצד אחד אתה מתאר מצב בו הפרשי הטמפרטורות יהיו גדולים יותר בהדלקה וכיבוי, ומצד שני, הטמפרטורה המקסימלית אליה יגיע המקרן במצב עבודה, תהיה נמוכה יותר.Nba כתב:מרטין מה לגבי עבודה עם המקרן מול (תרתי משמע) מזגן..?MartinHSabag כתב:שינויי הטמפרטורה, הם אלו שמקצרים את חיי הנורה.
קח אפילו נורת ליבון רגילה - כבה והדלק אותה לסירוגין ותראה מתי היא תישרף אל מול נורה שנשארה דלוקה כל הזמן.......
במקרה הזה אני בטוח שאי אפשר לתת תשובה מבוססת. במקרה של השאלה שלי, נראה לי שזה משהו שיצרני נורות אמורים לדעת להעריך.
משה
זה כמו שתשים מים חמים בצנצנת ותשים ביצה מהמקרר, היא תיסדק\תתפוצץ..
זה לא יכול לקרות גם פה?
זה לא יכול לקרות גם פה?
זה מזגן עילי, בסביבות 1.5 מטר ממנו, מצד אחד אני דואג למקרן, מצד שני אני לא יכול בלי מזגן.
אבל אני מכוון את התריס החשמלי שישאר למטה, שלא יגיע למקרן..
אבל אני מכוון את התריס החשמלי שישאר למטה, שלא יגיע למקרן..
אולי הנתון הבא רלוונטי: יש לנו בעבודה הרבה מקרנים בהרבה חדרי ישיבות שלעיתים קרובות אנשים ממש מקפיאים. המקרנים עובדים כמו סוסי עבודה.
בכל מקרה, המזגן והמקרן נועדו לשרת אותך, לא אתה אותם. אם טוב לך כך, אל תטריד את עצמך עם הדאגה הזו. הרי, לא תתחיל להזיז את המזגן או את המקרן.
בכל מקרה, המזגן והמקרן נועדו לשרת אותך, לא אתה אותם. אם טוב לך כך, אל תטריד את עצמך עם הדאגה הזו. הרי, לא תתחיל להזיז את המזגן או את המקרן.
משה
או להזיע חס וחלילה
אבל צודק...
אבל אם יקרה משהו למקרן זה מאוד מטריד...
למרות שזה כולה 1.5 כ"ס, וזה לא על המקסימום, אני מקווה זה בסדר..
אבל אם יקרה משהו למקרן זה מאוד מטריד...
למרות שזה כולה 1.5 כ"ס, וזה לא על המקסימום, אני מקווה זה בסדר..
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אני לא מכבה.moco כתב:במונדיאל יהיו הרבה מצבים של הפסקה בין חצי שעה לשעה ורבע בין משחקים (תלוי אם רוצים לראות רק את המשחק או גם מסביב).
לכבות את המקרן או לא?...
הדלקתי אתמול ב-17:45 (בתקווה מטופשת שערוץ 2 אכן ישדר את טקס הפתיחה ולא קישקושים ופירסומות...
היום הדלקתי ב-16:00 וגם אכבה בחצות
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אגב, אני מדליק את המקרן משהו כמו בין 4-8 פעמים ביום...
זה מזיק?
זה מזיק?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: