מהו נוהל המונדיאל האופטימלי לשמירה על נורת המקרן?
- amnonzarchi
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 40
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני מבין שלשעתיים שלוש לא שווה לכבות
אבל כשזה מגיע לארבע חמש שעות שהמקרן עובד סתם
זה ניראה לא הגיוני לא לכבות
אבל כשזה מגיע לארבע חמש שעות שהמקרן עובד סתם
זה ניראה לא הגיוני לא לכבות
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35100
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
מה אם אתה מדליק את המקרן לשלושה משחקים תדליק ותכבה אותו 3 פעמים?moco כתב:amnonzarchi,
אני שאלתי את השאלה המקורית והנה הסיכום שלי:
1) לאף אחד פה אין מושג.
2) ייתכן ולאף אחד בעולם אין מושג.
החלטתי לעצמי ללכת על 30 דקות. למה? אין לי מושג...
חסכת פה מקסימום שעתיים מנורה (מה לא תראה את התקציר...)
לדעתי לא שווה לכבות
למה? ככה נראה לי...
א) בסצנריו שתיארת אין חצי שעה בינהם בגלל השידורים שמסביב למשחק.
ב) בעקבות ניסיון לא טוב בשבת, החלטתי שאני משתמש במקרן רק למשחקים מענינים במיוחד. פשוט אני חוטף כאב ראש מלצפות בחושך כל כך הרבה זמן, וגם אי אפשר לקרוא תוך כדי.
בכל אופן מכיוון שכאמור אף אחד לא יודע איפה נקודת האיזון, אז אנחנו לא יודעים עם השעתיים מנורה הנחסכות שהזכרת שוות את הכיבוי/הדלקה או לא. הרי בגלל זה העליתי את השאלה מלכתחילה.
ב) בעקבות ניסיון לא טוב בשבת, החלטתי שאני משתמש במקרן רק למשחקים מענינים במיוחד. פשוט אני חוטף כאב ראש מלצפות בחושך כל כך הרבה זמן, וגם אי אפשר לקרוא תוך כדי.
בכל אופן מכיוון שכאמור אף אחד לא יודע איפה נקודת האיזון, אז אנחנו לא יודעים עם השעתיים מנורה הנחסכות שהזכרת שוות את הכיבוי/הדלקה או לא. הרי בגלל זה העליתי את השאלה מלכתחילה.
משה
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35100
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אצלי, על מנת למנוע הפרדת כוחות (אחד בסלון ואחד בחדר שינה) שמנו מנורת לילה קטנה לקריאה.moco כתב:א) בסצנריו שתיארת אין חצי שעה בינהם בגלל השידורים שמסביב למשחק.
בכל אופן מכיוון שכאמור אף אחד לא יודע איפה נקודת האיזון, אז אנחנו לא יודעים עם השעתיים מנורה הנחסכות שהזכרת שוות את הכיבוי/הדלקה או לא. הרי בגלל זה העליתי את השאלה מלכתחילה....
קצת לא נוח לי וקצת לא נוח לה אבל יש שלום בית...
לגבי החלק השני - כל אחד עושה מה שנראה לו וזהו...