יס והוט מפצות את עצמן על איסור ההתחייבות: נגבה "דמי התקנה“
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
הבעיה שלהם ממילא מול מנויים חדשים ולא עם מנויים ישנים שההתחייבות שלהם עדיין תקפה.
זה היה ברור שזה יקרה. אין לחברות יכולת לוותר על ההכנסות הללו שכרגע קריטיות למימון הממירים המקליטים.
הטעות כאן היתה בנסיון לבטל את הקנס לחלוטין במקום לפקח עליו ולדאוג שיהיה זעום ומוגבל.
זה היה ברור שזה יקרה. אין לחברות יכולת לוותר על ההכנסות הללו שכרגע קריטיות למימון הממירים המקליטים.
הטעות כאן היתה בנסיון לבטל את הקנס לחלוטין במקום לפקח עליו ולדאוג שיהיה זעום ומוגבל.
אפשר להבין אותם ,כל ההצעות הפופוליסטיות של שרים וחברי הכנסת עולים לנו ביוקר בסוף .אי אפשר לצפות מחברה שמשקיעה בציוד ,התקנה ,שירות טכני וטלפוני ותחזוקה להפסיד בסוף את הלקוח ולא להרוויח מההשקעה .
אם באמת רוצים להוזיל שיתנו להם להכניס פרסומות תמורת התחייבות להוזלה .
אם באמת רוצים להוזיל שיתנו להם להכניס פרסומות תמורת התחייבות להוזלה .
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
בארה"ב בחברות הכבלים והלוויין יש דבר כזה בכלל התחייבות? דמי התקנה? ואין שם רגולטור המכריח אותם לעשות את זה, יש פשוט תחרות אמיתית ללא קרטל.
ואיך דמי ההתקנה פתאום קפצו מ-100 שקל ל-299 שקל? בבקשה, עוד טייקונים שמגלמים "הפסדים".
שיפסיקו לבכות שהם מפסידים. הם מרוויחים יפה מאוד לאחרונה.
למרבה הצער, הרגולטור כנראה צריך לעגן גם את העניין הזה מתישהו.
ואיך דמי ההתקנה פתאום קפצו מ-100 שקל ל-299 שקל? בבקשה, עוד טייקונים שמגלמים "הפסדים".
שיפסיקו לבכות שהם מפסידים. הם מרוויחים יפה מאוד לאחרונה.
למרבה הצער, הרגולטור כנראה צריך לעגן גם את העניין הזה מתישהו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
[quote="ray1"]אפשר להבין אותם ,כל ההצעות הפופוליסטיות של שרים וחברי הכנסת עולים לנו ביוקר בסוף .אי אפשר לצפות מחברה שמשקיעה בציוד ,התקנה ,שירות טכני וטלפוני ותחזוקה להפסיד בסוף את הלקוח ולא להרוויח מההשקעה .
אם באמת רוצים להוזיל שיתנו להם להכניס פרסומות תמורת התחייבות להוזלה .[/quote]
ברור. אחרי כל הציוד שהם הכניסו לבית שלי אני גם חושב שכשאני מתנתק אני אתן להם את הבית שלי ואעזוב לי ואחפש מקום אחר לגור בו. חבל שינתקו הכל בשביל להתקין למישהו אחר, שכבר ישאר שם...
אם הם רוצים שאנשים לא יתנתקו הם צריכים לתת תמורה. יש הרבה דברים שהוט עושים בסדר, ויש מגמה של שיפור סך הכל. אבל אם הם פוחדים שיעזבו אותם (כמו שתחרות צריכה להתנהל!) הם צריכים להשקיע בצרכן. זה לא משנה כמה הדשא של השכן ירוק , העיקר שהם יגרמו לי לחשוב ששלי הכי ירוק.
PIXIES, באמריקה המצב כמו פה (אם לא יותר גרוע) בדי הרבה דברים בתחום התקשורת, אינטרנט וטלויזיה. אתה בסך הכל לא שומע על זה. באמריקה יש אזורים עם מונופול (לא קרטל) וכל פעם שמישהו מקומי מנסה להתחרות גוררים אותו לבית משפט מחוזי. גם שם לא פשוט בכלל.
Timewarner cable, cablevision, comcast
בעלות מונופולים בכל מיני טריטוריות. גם שם יש התחייבויות (עם אותם הטריקים כמו פה, גם מצד הלקוחות על התנתקות והתחברות על שם בן זוג בשביל מבצעי מצטרף חדש), סיפורי אימה על השירות מכל ספקית תקשורת כלשהי וכו' וכו'. אני לא אתפלא אם גם בסקנדינביה, יפן ודרום קוריאה יש סיפורי זוועה שאנחנו לא שומעים עליהם. באמריקה לפחות קל מאוד לקרוא על העצבים של אנשים על חברות הלווין והכבלים (וסלולר, ואינטרנט, וטלפוניה). פה נתתי רק שמות של חברות בארה"ב אבל בקנדה המצב אפילו יותר גרוע.
החברות היו לא יעילות ובתמורה בזזו את הלקוחות. עכשיו כשמגינים על הצרכן הן חייבות להתייעל וזה אומר תקופה של הפסדים וניסיונות בזיזה חדשים. מתישהו הם יקלטו שהכי טוב זה להקדים את שר התקשורת ולהשתפר לבד ומהר.
אם באמת רוצים להוזיל שיתנו להם להכניס פרסומות תמורת התחייבות להוזלה .[/quote]
ברור. אחרי כל הציוד שהם הכניסו לבית שלי אני גם חושב שכשאני מתנתק אני אתן להם את הבית שלי ואעזוב לי ואחפש מקום אחר לגור בו. חבל שינתקו הכל בשביל להתקין למישהו אחר, שכבר ישאר שם...
אם הם רוצים שאנשים לא יתנתקו הם צריכים לתת תמורה. יש הרבה דברים שהוט עושים בסדר, ויש מגמה של שיפור סך הכל. אבל אם הם פוחדים שיעזבו אותם (כמו שתחרות צריכה להתנהל!) הם צריכים להשקיע בצרכן. זה לא משנה כמה הדשא של השכן ירוק , העיקר שהם יגרמו לי לחשוב ששלי הכי ירוק.
PIXIES, באמריקה המצב כמו פה (אם לא יותר גרוע) בדי הרבה דברים בתחום התקשורת, אינטרנט וטלויזיה. אתה בסך הכל לא שומע על זה. באמריקה יש אזורים עם מונופול (לא קרטל) וכל פעם שמישהו מקומי מנסה להתחרות גוררים אותו לבית משפט מחוזי. גם שם לא פשוט בכלל.
Timewarner cable, cablevision, comcast
בעלות מונופולים בכל מיני טריטוריות. גם שם יש התחייבויות (עם אותם הטריקים כמו פה, גם מצד הלקוחות על התנתקות והתחברות על שם בן זוג בשביל מבצעי מצטרף חדש), סיפורי אימה על השירות מכל ספקית תקשורת כלשהי וכו' וכו'. אני לא אתפלא אם גם בסקנדינביה, יפן ודרום קוריאה יש סיפורי זוועה שאנחנו לא שומעים עליהם. באמריקה לפחות קל מאוד לקרוא על העצבים של אנשים על חברות הלווין והכבלים (וסלולר, ואינטרנט, וטלפוניה). פה נתתי רק שמות של חברות בארה"ב אבל בקנדה המצב אפילו יותר גרוע.
החברות היו לא יעילות ובתמורה בזזו את הלקוחות. עכשיו כשמגינים על הצרכן הן חייבות להתייעל וזה אומר תקופה של הפסדים וניסיונות בזיזה חדשים. מתישהו הם יקלטו שהכי טוב זה להקדים את שר התקשורת ולהשתפר לבד ומהר.
אף אחד לא מחויב להתחבר ליס או להוט .
אני לא יודע איזה קרטל בוחר להיות כל כך תחרותי שגורם לשתי החברות הפסדים .
מי שבוחר להשוות אותנו לארה"ב שישווה את גודל השוק ,מגבלות רגולטוריות והתוכן .בסה"כ שתי החברות מביאות תוכן מוביל בעולם ,בטכנולוגיות הכי מתקדמות ,בשוק מאוד קטן ומאוד תחרותי ובנוסף אינספור מחחויביות רגולטוריות שעולות הון לחברות(תבדקו אם בארה"ב מחייבים אותם לשים כתוביות באנגלית לתוכניות באנגלית וכמה הם משלמים על הרישיון ואם יש שם פרסומות ) ומה לעשות שהחברות בכל זאת רוצות להגיע לרווחים .
אני לא מכיר מישהו שציפה שפלאפון או סלקום יבואו אליו הביתה לתקן את המכשיר ללא תמורה למרות שאתם משלמים על תחזוקה או שיתקינו לכם מזגן חינם למרות שיש לכם חוזה שירות .גם על התמי 4 שהתקנתי לאחרונה משלמים על התקנה ככה שזה לא כזה מופרך .
אני לא יודע איזה קרטל בוחר להיות כל כך תחרותי שגורם לשתי החברות הפסדים .
מי שבוחר להשוות אותנו לארה"ב שישווה את גודל השוק ,מגבלות רגולטוריות והתוכן .בסה"כ שתי החברות מביאות תוכן מוביל בעולם ,בטכנולוגיות הכי מתקדמות ,בשוק מאוד קטן ומאוד תחרותי ובנוסף אינספור מחחויביות רגולטוריות שעולות הון לחברות(תבדקו אם בארה"ב מחייבים אותם לשים כתוביות באנגלית לתוכניות באנגלית וכמה הם משלמים על הרישיון ואם יש שם פרסומות ) ומה לעשות שהחברות בכל זאת רוצות להגיע לרווחים .
אני לא מכיר מישהו שציפה שפלאפון או סלקום יבואו אליו הביתה לתקן את המכשיר ללא תמורה למרות שאתם משלמים על תחזוקה או שיתקינו לכם מזגן חינם למרות שיש לכם חוזה שירות .גם על התמי 4 שהתקנתי לאחרונה משלמים על התקנה ככה שזה לא כזה מופרך .
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
סך הכל למידע כללי למי שמזמין טכנאי פרטי להתקנה וחיווט:
שקע טלוויזיה=כולל השחלה \כבל חיצוני פלוס חיווט ציוד קצה נע בין 400 ל600 שקלים ליחדה.
שקע אינטרננט=השחלה וחיווט \חצוני כנ"ל.
המחירים לא כוללים מע"מ ותוספות כמו תעלות פלסטיק וחציבה\מתיחה .
שקע טלוויזיה=כולל השחלה \כבל חיצוני פלוס חיווט ציוד קצה נע בין 400 ל600 שקלים ליחדה.
שקע אינטרננט=השחלה וחיווט \חצוני כנ"ל.
המחירים לא כוללים מע"מ ותוספות כמו תעלות פלסטיק וחציבה\מתיחה .
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
Mp3iii
העניין הוא שהתבטאויות כאלה לא רק שאינן מוסיפות כבוד לכותביהן אלא שהן נוגדות את חוקי האתר. נשמח אם תערוך ותתבטא באופן יותק קורקטי.
העניין הוא שהתבטאויות כאלה לא רק שאינן מוסיפות כבוד לכותביהן אלא שהן נוגדות את חוקי האתר. נשמח אם תערוך ותתבטא באופן יותק קורקטי.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
בהחלט בעשור הקודם שנתתי שרות גם להוט\יס זה כלל השחלות ותעלות במחיר מחירון מלא להוט.\יס.
ללקוח שהכין תשתית עצמית פנימית על ידיי חשמלאי ומה שנשאר להשחיל כבל שילם מחיר מלא נוסף לפי ההתקשרות עם הוט\יס=99-149 שח לנקודה.הלקוח משלם מחיר סמלי ולא את העלות המלאה לחברות.
ללקוח שהכין תשתית עצמית פנימית על ידיי חשמלאי ומה שנשאר להשחיל כבל שילם מחיר מלא נוסף לפי ההתקשרות עם הוט\יס=99-149 שח לנקודה.הלקוח משלם מחיר סמלי ולא את העלות המלאה לחברות.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אחלה פיתרון, עם פיתרונות כאלה אתה לא תהיה מחובר לאף שירות.mp3lll כתב:אפשר להיות חכם ומראש לא להתחבר להוט.
אם מישהו מספיק טיפש לעשות את זזה בעיה שלו, שישלם!...
ד"א, לפי דבריך, הרוב בישראל טיפשים.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73402
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
AviBiton - המין האנושי ברובו טיפש. הכלל הזה הוכיח את עצמו אינסוף פעמים לאורך ההיסטוריה. ולא, אני לא מוציא את עצמי מהכלל.
אני מסכים למסקנה הזו.AviBiton כתב:אחלה פיתרון, עם פיתרונות כאלה אתה לא תהיה מחובר לאף שירות.mp3lll כתב:אפשר להיות חכם ומראש לא להתחבר להוט.
אם מישהו מספיק טיפש לעשות את זזה בעיה שלו, שישלם!...
ד"א, לפי דבריך, הרוב בישראל טיפשים....