rony1234 כתב:שלא תחשוב ביכלל שתיראה איכות HD כמו בסטרימר הרגיל, אתה תיראה בדיוק באותה הרמה העלובה של מה שיס משדר ביעני HD. HD מתואם .
...
למה שזה יהיה קשור לעזאזל?!
סטרימר לא אמור לעשות "קידוד מחדש" של המידע שגם ככה יש לך על המחשב, ואני לא רואה שום סיבה, בניגוד לשידור על הלווין עצמו, ל"דחיסה" מסוימת של קבצים...רשת ביתית קווית היא לרוב 100מביט...
ניראה לך שיס תאפשר שידור טוב יותר דרך הסטרימר שלה יותר המשידורים שלה? ממש לא , כך הצרכן יראה את ההבדלים הגדולים בין השידורים, והמבין יבין , אני כבר עברתי הרבה ,הרבה.
הוא צודק
גם יס כנראה לא יאפשרו לראות דרך הסטרימר סדרות של הוט.
הם עובדים עכשיו על תוכנה שברגע שאתה רואה עספור דרך הסטרימר זה יפסיק את השידור באמצע, ויראה פרסומת של קרן פלס.
rony1234 כתב:ניראה לך שיס תאפשר שידור טוב יותר דרך הסטרימר שלה יותר המשידורים שלה? ממש לא , כך הצרכן יראה את ההבדלים הגדולים בין השידורים, והמבין יבין , אני כבר עברתי הרבה ,הרבה.
...
זה כבר נהיה מגוחך .עוד אין גירסה מגובשת אפילו ביס וכבר יש ליצנים שיודעים כמה זה יהיה רע .
אז עכשיו אתם רואים שזה בלוף אחד גדול , כמו כל יס , בלוף אחד גדול, וזה עוד אומר אחד שיש לו את גירסת הניסנים של יס, רק סטרימר שקונים+סרטים של HD אמיתי ולא מזויפים כמו שחברת יס המהוללת , רק אז נהנים מצפיה אמיתית , ושאף אחד לא יקרה לי לייצן בבקשה, כי את האמת על יס אני כבר יודע.
אחי אני חושב שהם טועים בענק! כי אם YES הבטיחו באוקטובר זה ייצא באוקטובר אחרת הם לא יעמדו במילה שלהם [אגב,רק שתדע אצלי אוקטובר אצלי נחשב עד היום האחרון 23:00] אם אחרי התאריך הזה זה ייצא אז הם יצאו שקרנים... שיהיה אחלה של יום!