yes streamer יש חדש?
-
guyyg
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 585
מישהו מצטרף לניסוי או מישהו שמע משהו חדש בנושא, ההשקה אמורה להיות בסוף ספטמבר הקרוב
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78959
- שם מלא: עפר לאור
- rony1234
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 673
שלא תחשוב ביכלל שתיראה איכות HD כמו בסטרימר הרגיל, אתה תיראה בדיוק באותה הרמה העלובה של מה שיס משדר ביעני HD. HD מתואם .
- ben_shap2
-
- חבר פעיל

- תגובות: 88
למה שזה יהיה קשור לעזאזל?!rony1234 כתב:שלא תחשוב ביכלל שתיראה איכות HD כמו בסטרימר הרגיל, אתה תיראה בדיוק באותה הרמה העלובה של מה שיס משדר ביעני HD. HD מתואם ....
סטרימר לא אמור לעשות "קידוד מחדש" של המידע שגם ככה יש לך על המחשב, ואני לא רואה שום סיבה, בניגוד לשידור על הלווין עצמו, ל"דחיסה" מסוימת של קבצים...רשת ביתית קווית היא לרוב 100מביט...
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
rony1234 כתב:שלא תחשוב ביכלל שתיראה איכות HD כמו בסטרימר הרגיל, אתה תיראה בדיוק באותה הרמה העלובה של מה שיס משדר ביעני HD. HD מתואם ....
אלעד
- rony1234
-
- חבר פעיל במיוחד

ניראה לך שיס תאפשר שידור טוב יותר דרך הסטרימר שלה יותר המשידורים שלה? ממש לא , כך הצרכן יראה את ההבדלים הגדולים בין השידורים, והמבין יבין , אני כבר עברתי הרבה ,הרבה.
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
אתה מתעקש להמשיך ולעשות צחוק מעצמך. שיהיה לך לבריאות.
אלעד
- zori
-
- חבר פעיל

- תגובות: 61
הוא צודק
גם יס כנראה לא יאפשרו לראות דרך הסטרימר סדרות של הוט.
הם עובדים עכשיו על תוכנה שברגע שאתה רואה עספור דרך הסטרימר זה יפסיק את השידור באמצע, ויראה פרסומת של קרן פלס.

גם יס כנראה לא יאפשרו לראות דרך הסטרימר סדרות של הוט.
הם עובדים עכשיו על תוכנה שברגע שאתה רואה עספור דרך הסטרימר זה יפסיק את השידור באמצע, ויראה פרסומת של קרן פלס.
- ray1
-
- חבר פעיל

- תגובות: 70
זה כבר נהיה מגוחך .עוד אין גירסה מגובשת אפילו ביס וכבר יש ליצנים שיודעים כמה זה יהיה רע .rony1234 כתב:ניראה לך שיס תאפשר שידור טוב יותר דרך הסטרימר שלה יותר המשידורים שלה? ממש לא , כך הצרכן יראה את ההבדלים הגדולים בין השידורים, והמבין יבין , אני כבר עברתי הרבה ,הרבה....
- רוביןהוד
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
שווה לתחת.תוקע את הממיר כבד רצח ולא קורא חלק גדול מהתכנים
- rony1234
-
- חבר פעיל במיוחד

אז עכשיו אתם רואים שזה בלוף אחד גדול , כמו כל יס , בלוף אחד גדול, וזה עוד אומר אחד שיש לו את גירסת הניסנים של יס, רק סטרימר שקונים+סרטים של HD אמיתי ולא מזויפים כמו שחברת יס המהוללת , רק אז נהנים מצפיה אמיתית , ושאף אחד לא יקרה לי לייצן בבקשה, כי את האמת על יס אני כבר יודע.
- gogo8989
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
רגע אז ההקשה לא נדחית נכון?!
- rony1234
-
- חבר פעיל במיוחד

עם תקלות גדולות כאלו , מה ניראה לך?
-
guyyg
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 585
כמה שטויות במקום אחד!!! תעשו טובה מי שלא מבין שלא ידבר אתם סתם עושים צחוק מעצמכם
- elor-bj
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 149
guyyg כתב:כמה שטויות במקום אחד!!! תעשו טובה מי שלא מבין שלא ידבר אתם סתם עושים צחוק מעצמכם...
- rony1234
-
- חבר פעיל במיוחד

- זורו44
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
כל ישראל אחיםrony1234 כתב:![]()
![]()
אני חייב להגיד שאני איתך...
...