מחפש תוכנה לניגון FLACים בשילוב קל עם שלט MCE
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
מספר מאפיינים שחשובים לי:
תוכנה שתהיה קלה לשליטה באמצעות שלט ה-MCE. לאחר ניסיונות רבים, אני שוקל לוותר על הפובאר שאני פשוט לא מצליח לשלוט על הווליום שלו עם השלט. שתנגן FLAC. שתדע לעבוד עם ASIO4ALL. שבמעבר שיר, תציג את שם האמן והשיר שמבוצעים באותו רגע.
אשמח אם התוכנה תהיה חינימית, אבל לא קריטי.
פרסמתי בפורום הזה ולא בדיגיטלי בגלל הצורך להתאמה לשלט ה-MCE. במידה ולא מתאים, אשמח לתיקון.
תודה לעוזרים!
רן
תוכנה שתהיה קלה לשליטה באמצעות שלט ה-MCE. לאחר ניסיונות רבים, אני שוקל לוותר על הפובאר שאני פשוט לא מצליח לשלוט על הווליום שלו עם השלט. שתנגן FLAC. שתדע לעבוד עם ASIO4ALL. שבמעבר שיר, תציג את שם האמן והשיר שמבוצעים באותו רגע.
אשמח אם התוכנה תהיה חינימית, אבל לא קריטי.
פרסמתי בפורום הזה ולא בדיגיטלי בגלל הצורך להתאמה לשלט ה-MCE. במידה ולא מתאים, אשמח לתיקון.
תודה לעוזרים!
רן
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

up
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
המממ אצלי WMP מנגן FLAC, למה לא אצלך ?
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

windows media player?
האמת שלא ניסיתי את האחרון של ווינדוס 7, אבל זכרתי שהוא לא היה הכי נוח בעולם.
הוא עונה על כל הדרישות שהעליתי בהתחלה?
האמת שלא ניסיתי את האחרון של ווינדוס 7, אבל זכרתי שהוא לא היה הכי נוח בעולם.
הוא עונה על כל הדרישות שהעליתי בהתחלה?
תבדוק את Media Monkey
תוכנה מדהימה עמוסת פיצ'רים גם בגרסתה החינמית.
מנגנת FLAC, וגם עושה ריפ מ-CD ל- Flac.
על אפשרויות השליטה בה משלט תוכל לקרוא קצת כאן:
How to interface MediaMonkey with a remote
http://www.mediamonkey.com/support/inde ... icleid=120
תוכנה מדהימה עמוסת פיצ'רים גם בגרסתה החינמית.
מנגנת FLAC, וגם עושה ריפ מ-CD ל- Flac.
על אפשרויות השליטה בה משלט תוכל לקרוא קצת כאן:
How to interface MediaMonkey with a remote
http://www.mediamonkey.com/support/inde ... icleid=120
נערך לאחרונה על ידי Lee ב 01/06/2011 10:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

בהחלט. WMP עם שילוב FFDSHOW יודעת 99% מהדברים.
וכמובן שלטי MCE יודעים לעבוד איתה.
ללא קשר MPC גם יודעת לעשות זאת והיא תוכנת עצמאית ללא שום התקנה.
וכמובן שלטי MCE יודעים לעבוד איתה.
ללא קשר MPC גם יודעת לעשות זאת והיא תוכנת עצמאית ללא שום התקנה.
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

אהההה עצבים
הצלחתי סופסוף להגדיר מיוט. שמח וטוב לב, לחצתי על הכפתור. יש חיווי של מיוט, אבל ההשתקה לא מוחלטת. מה העניין פה לעזאזל?! בפובאר השתקה זו השתקה. (גם אם רק מהמקלדת
)
רעיונות למה זה קורה? עניין של התוכנה להערכתי..
הצלחתי סופסוף להגדיר מיוט. שמח וטוב לב, לחצתי על הכפתור. יש חיווי של מיוט, אבל ההשתקה לא מוחלטת. מה העניין פה לעזאזל?! בפובאר השתקה זו השתקה. (גם אם רק מהמקלדת
רעיונות למה זה קורה? עניין של התוכנה להערכתי..
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

לכמה רגעים היה מיוט מוחלט, ואח"כ זה נגמר. נראה לי שאני חייב לעבור שיר קדימה ואז ללחוץ מיוט, אחרת זה לא מוחלט.
מעבר לזה, הגדרתי גלובל הוטקיז בשביל לשלוט על הווליום. המיוט, ככה"נ, עובד. הוא גם מופיע בגלובל הוטקיז כ-שיפט Q.
ההגברה וההנמכה, לעומת זאת, משום מה מופיעים כ, לדוגמא:
HID Key (ID: 65535)
עוד דבר מעצבן - לווליום יש נטייה לקפוץ למעלה ולמטה עצמאית. אם הווליום בשיר עולה, הסקאלה של הווליום עולה. אם הווליום בשיר יורד, התוכנה מנמיכה את הווליום עוד יותר. בסופו של דבר התוכנה מנמיכה את הווליום לחלוטין.
מה, לעזאזל, הולך, פה?!!?!?!?
מעבר לזה, הגדרתי גלובל הוטקיז בשביל לשלוט על הווליום. המיוט, ככה"נ, עובד. הוא גם מופיע בגלובל הוטקיז כ-שיפט Q.
ההגברה וההנמכה, לעומת זאת, משום מה מופיעים כ, לדוגמא:
HID Key (ID: 65535)
עוד דבר מעצבן - לווליום יש נטייה לקפוץ למעלה ולמטה עצמאית. אם הווליום בשיר עולה, הסקאלה של הווליום עולה. אם הווליום בשיר יורד, התוכנה מנמיכה את הווליום עוד יותר. בסופו של דבר התוכנה מנמיכה את הווליום לחלוטין.
מה, לעזאזל, הולך, פה?!!?!?!?
- agent__smith
- חבר מכור קשה

עושה רושם שמאופשר עצלך VOLUME CONTROL כלשהוא.
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

אוקיי. רעיונות כלשהם איך לתפעל את העניין?
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

UP
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
על פניו נראה ש J-River עונה לצרכים שלך, אם כי לא בחינם. אתה יכול להוקיד גרסה לדמו כדי לבדוק את העיניין בעצמך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

האמת שהמדיה מאנקי נראה נהדר, אם רק תיפתר הבעיה של הווליום המשתולל.
יצא לי לעבוד עם ה-J-RIVER בעבר, לא מתתי על התוכנה. אם לא תהיה ברירה אחרת, אשקול לעבור אליה.
האמת? אם אפשר היה להגדיר את הכפתורים של הווינאמפ כמו שצריך, הייתי עובד איתה. פשוט מת על הממשק של התוכנה הזו. נוח שהכל מסודר לפי אמנים בתיקיות ולא ברשימה, יחד עם הפלאגאין של הליריקס..הבעיה היא שרוב השינויים שם מבוססים על לחצני החצים ולא ראיתי אופציה של גלובל קיז.
יצא לי לעבוד עם ה-J-RIVER בעבר, לא מתתי על התוכנה. אם לא תהיה ברירה אחרת, אשקול לעבור אליה.
האמת? אם אפשר היה להגדיר את הכפתורים של הווינאמפ כמו שצריך, הייתי עובד איתה. פשוט מת על הממשק של התוכנה הזו. נוח שהכל מסודר לפי אמנים בתיקיות ולא ברשימה, יחד עם הפלאגאין של הליריקס..הבעיה היא שרוב השינויים שם מבוססים על לחצני החצים ולא ראיתי אופציה של גלובל קיז.
אני שולט בוינאמפ עם שלט MCE בעזרת EventGhost. ממליץ.ran_carney כתב:האמת שהמדיה מאנקי נראה נהדר, אם רק תיפתר הבעיה של הווליום המשתולל.
האמת? אם אפשר היה להגדיר את הכפתורים של הווינאמפ כמו שצריך, הייתי עובד איתה. פשוט מת על הממשק של התוכנה הזו. נוח שהכל מסודר לפי אמנים בתיקיות ולא ברשימה, יחד עם הפלאגאין של הליריקס..הבעיה היא שרוב השינויים שם מבוססים על לחצני החצים ולא ראיתי אופציה של גלובל קיז....
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

Eventghost לא עובד אצלי. אני לא יכול ללמד את השלט באמצעות התוכנה, אלא רק לראות את הפעולות. אלא אם אני עושה משהו לא נכון. יש אצלי רק מקלט IR, ככה שאני לא יכול להחזיר אותות ובהתאם להלביש את הפקודה המתאימה.
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

זה מה שאני אומר
לא רואים בלוג שום דבר כשאני לוחץ על כפתורים בשלט.
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

ניסיתי כל מני, אבל אף אחד לא מתאים לשלט שיש לי, של האמה.
אני זוכר שאפשר להגדיר hotkeys ב winamp וזה מאפשר שליטה מסויימת עם שלט. אני עובד עם media portal ומאוד מרוצה. דורש קצת עבודה בהתחלה אבל אח"כ אין בעיה וקורא הכל. בעיה עיקרית מבחינתך, נכון גם לwinamp, אם אתה עובד עם דריבר ASIO אז אין שליטה בווליום. לא יודע אם זה נכון ב ASIO4ALL כי אצלי זה דרייבר שמגיע עם הכרטיס קול. עם איזו מערכת הפעלה אתה עובד?ran_carney כתב: האמת? אם אפשר היה להגדיר את הכפתורים של הווינאמפ כמו שצריך, הייתי עובד איתה. פשוט מת על הממשק של התוכנה הזו. נוח שהכל מסודר לפי אמנים בתיקיות ולא ברשימה, יחד עם הפלאגאין של הליריקס..הבעיה היא שרוב השינויים שם מבוססים על לחצני החצים ולא ראיתי אופציה של גלובל קיז....
כל יום לומדים משהו חדש