מחפש תוכנה לניגון FLACים בשילוב קל עם שלט MCE
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
win 7 (X64)
האמת שכן, אני עובד עם דרייבר ASIO4ALL, ומעוניין לשלוט בווליום מהתוכנה, משום שאני משתמש ב-VALAB DAC ורוטל 875. אף אחד מהם לא עובד עם שלט והדרך היחידה שאני מצאתי היא להגדיר ווליום מאסטר ברסיבר ולאחר מכן לעבוד עם התוכנה.
האמת שכן, אני עובד עם דרייבר ASIO4ALL, ומעוניין לשלוט בווליום מהתוכנה, משום שאני משתמש ב-VALAB DAC ורוטל 875. אף אחד מהם לא עובד עם שלט והדרך היחידה שאני מצאתי היא להגדיר ווליום מאסטר ברסיבר ולאחר מכן לעבוד עם התוכנה.
אם זה WIN7 אולי שווה לך לבדוק את XMBC אם תוסף WASPI אני לא מכיר אישית אבל לפי ההסברים המלומדים בפורומים זה אמור להיות כמו ASIO ולעקוף את מערכת ההפעלה. במקרה כזה XMBC ואולי גם MP (למרות שאני לא יודע אם יש לה תוסף WASPI) תוכל לשלוט על כל הקבצים של ויהיה לך גם ווליום.
כל יום לומדים משהו חדש
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

לא יודע מה עניין ה-V2 המדובר. הלינק שצורף שם כבר לא עובד.
זה השלט שלי:
http://www.google.co.il/imgres?imgurl=h ... 24&bih=901
הגדרתי הוט-קיז בפובאר, התוכנה מגיבה להם - אבל כשאני מגדיר את הכפתורים האלו בשלט - לא קורה כלום.
זה השלט שלי:
הגדרתי הוט-קיז בפובאר, התוכנה מגיבה להם - אבל כשאני מגדיר את הכפתורים האלו בשלט - לא קורה כלום.
והגדרת hotkeys ב winamp? את זה בדקת?ran_carney כתב:לא יודע מה עניין ה-V2 המדובר. הלינק שצורף שם כבר לא עובד.
זה השלט שלי:
הגדרתי הוט-קיז בפובאר, התוכנה מגיבה להם - אבל כשאני מגדיר את הכפתורים האלו בשלט - לא קורה כלום....
כל יום לומדים משהו חדש
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

לא הולך. מעבר לזה שבווינאמפ ספציפית, כפתורי ה"שיר הבא" וכו' מתוכננים על כפתורים אחרים מהסטנדרטיים - שאליהם הפובאר וה-MPC-HC מגיבים.
לא ברור לי, את ה hotkeys של ווינאמפ אפשר לתכנת\להגדיר לא חייבים להישאר אם אפשרויות הברירת מחדל. זה כל הרעיון.ran_carney כתב:לא הולך. מעבר לזה שבווינאמפ ספציפית, כפתורי ה"שיר הבא" וכו' מתוכננים על כפתורים אחרים מהסטנדרטיים - שאליהם הפובאר וה-MPC-HC מגיבים....
כל יום לומדים משהו חדש
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

אופניק, יש לי את התוכנה הזו. היא לא עובדת אצלי, או שאני מפספס משהו.
גובר, אכן - ההוטקיז אמורים לפתור את הבעיה הזו. העניין הוא שהוטקיז יש גם בפובאר, אבל הם לא עובדים עם השלט (לא בפובאר ולא בווינאמפ), למרות שתפעול שלהם דרך המקלדת דווקא כן עובד.
מתחילים להבין למה אני כל כך מתוסל?
גובר, אכן - ההוטקיז אמורים לפתור את הבעיה הזו. העניין הוא שהוטקיז יש גם בפובאר, אבל הם לא עובדים עם השלט (לא בפובאר ולא בווינאמפ), למרות שתפעול שלהם דרך המקלדת דווקא כן עובד.
מתחילים להבין למה אני כל כך מתוסל?
הייתי מנסה XMBC עם WASPI זה חינם ואם זה יעבוד אז זו אחלה תוכנה עם המון אפשרויות ויכולות (וגם ממשק גרפי מגניב). יש גם EVENTGHOST כדי להתאים בדיוק את השלט לXMBC אבל לא ניסיתי אז אני לא יכול להעיד.
רק בשביל ההבהרה; אם אתה מגדיר בוויאמפ כפתור PLAY ולוחץ בזמן המוגד על PLAY בשלט הוא לא מראה איזה HOTKEY חדש התקבל ושואל האם לשמור אותו? הכפתורים בשלט אמורים להיות פקודות של קיצורי דרך במקלדת עד כמה שאני זוכר. אם PLAY בHOTKEY הרגיל של ווינאמפ זה לדומא cntr+p אז בשלט זו יכול להיות השילוב alt+7 (סתם דוגמאות שהמצאתי) ואז אתה מלמד את התוכנה ש alt+7 זה מעכשיו PLAY. איזה שלב מהתהליך לא עובד?
רק בשביל ההבהרה; אם אתה מגדיר בוויאמפ כפתור PLAY ולוחץ בזמן המוגד על PLAY בשלט הוא לא מראה איזה HOTKEY חדש התקבל ושואל האם לשמור אותו? הכפתורים בשלט אמורים להיות פקודות של קיצורי דרך במקלדת עד כמה שאני זוכר. אם PLAY בHOTKEY הרגיל של ווינאמפ זה לדומא cntr+p אז בשלט זו יכול להיות השילוב alt+7 (סתם דוגמאות שהמצאתי) ואז אתה מלמד את התוכנה ש alt+7 זה מעכשיו PLAY. איזה שלב מהתהליך לא עובד?
כל יום לומדים משהו חדש
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

אתה תותח, אתה יודע את זה? (זה לא גורע מחוסר היכולת המשווע שלי, כמובן). באף שלב לא עברה במוחי המחשבה לנסות ללחוץ ישירות על השלט, אלא רק על הכפתורים במקלדת ולאחר מכן להגדיר אותם כקיצורי דרך בשלט.
הפובאר עדיין מאוד עקשן ולא מגיב לרוב הכפתורים, אבל גם עליו לחיצה ישירה עם השלט עושה את הטריק.
מזל שלא ויתרת
תודה רבה רבה!
הפובאר עדיין מאוד עקשן ולא מגיב לרוב הכפתורים, אבל גם עליו לחיצה ישירה עם השלט עושה את הטריק.
מזל שלא ויתרת
תודה רבה רבה!