Xtreamer Pro תומך ב-3D?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
HomerSimpson פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי :)

אני שוקל לרכוש אקסטרימר פרו ורציתי לדעת - האם הוא תומך בתלת מימד? [הכוונה היא לא ל-Anaglyph 3D (אדום/ציאן), שניתן לניגון ללא צורך בתמיכה מיוחדת, אלא ל-3D מסוג Full-SBS או Half-SBS.]
אני יודע שהוא תומך בניגון בלו-רייז מלאים (BluRay BD ISO), אז גם ה-SBS-ים כלולים בתמיכה הזו?

תודה רבה מראש! :)

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46365
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #2 

התמיכה של ה- Xtreamer Pro בריפים של Blu-ray טעונה שיפור לעומת מכשירים מתחרים מתוצרת Popcorn Hour, BOXEE BOX, Dune & TViX. רשמתי על כך בביקורת שערכתי לסטרימר: האם ה Xtreamer Pro יכול לשמש עבור ריפים של כותרי Blu-ray?

לגבי תלת מימד, קיימת תמיכה רק ב- Half-SBS מכיוון שזוהי תמונה 1080p לכל דבר. ל- Popcorn Hour & BOXEE BOX יש תמיכה טובה יותר על ידי זיהוי אוטומטי של הקובץ לפי סיומת בשם וגם תפריטים וכתוביות בתלת מימד.

HomerSimpson פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אתה יכול להמליץ לי על סטרימר עם יכולות דומות לאקסטרימר פרו שתומך גם ב-3D Full-SBS, באותו טווח המחירים של האקסטרימר פרו?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #4 

כיום רק HTPC יכול לתמוך ב- FULL-SBS, אך העלות שלו גבוהה יותר.
יותר הגיוני שתדבוק בכותרי Blu-ray 3D מאשר בגרסאות FULL-SBS.

HomerSimpson פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

אם כך, אתה יכול להמליץ לי על סטרימר עם יכולות דומות לאקסטרימר פרו שתומך בצורה טובה בכותרי BluRay (כולל 3D, כמובן) מלאים, באותו טווח המחירים של האקסטרימר פרו?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #6 

קח את התשובה הקודמת שלי, תצליב אותה עם הביקורות שיש בדביק ואני מאמין שתגיע בעצמך להחלטה איזהו הסטרימר המתאים ביותר עבורך.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”