Xtreamer Pro תומך ב-3D?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
HomerSimpson פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5

שליחה

היי :)

אני שוקל לרכוש אקסטרימר פרו ורציתי לדעת - האם הוא תומך בתלת מימד? [הכוונה היא לא ל-Anaglyph 3D (אדום/ציאן), שניתן לניגון ללא צורך בתמיכה מיוחדת, אלא ל-3D מסוג Full-SBS או Half-SBS.]
אני יודע שהוא תומך בניגון בלו-רייז מלאים (BluRay BD ISO), אז גם ה-SBS-ים כלולים בתמיכה הזו?

תודה רבה מראש! :)

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46457

שליחה

התמיכה של ה- Xtreamer Pro בריפים של Blu-ray טעונה שיפור לעומת מכשירים מתחרים מתוצרת Popcorn Hour, BOXEE BOX, Dune & TViX. רשמתי על כך בביקורת שערכתי לסטרימר: האם ה Xtreamer Pro יכול לשמש עבור ריפים של כותרי Blu-ray?

לגבי תלת מימד, קיימת תמיכה רק ב- Half-SBS מכיוון שזוהי תמונה 1080p לכל דבר. ל- Popcorn Hour & BOXEE BOX יש תמיכה טובה יותר על ידי זיהוי אוטומטי של הקובץ לפי סיומת בשם וגם תפריטים וכתוביות בתלת מימד.

HomerSimpson פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

אתה יכול להמליץ לי על סטרימר עם יכולות דומות לאקסטרימר פרו שתומך גם ב-3D Full-SBS, באותו טווח המחירים של האקסטרימר פרו?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

כיום רק HTPC יכול לתמוך ב- FULL-SBS, אך העלות שלו גבוהה יותר.
יותר הגיוני שתדבוק בכותרי Blu-ray 3D מאשר בגרסאות FULL-SBS.

HomerSimpson פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

אם כך, אתה יכול להמליץ לי על סטרימר עם יכולות דומות לאקסטרימר פרו שתומך בצורה טובה בכותרי BluRay (כולל 3D, כמובן) מלאים, באותו טווח המחירים של האקסטרימר פרו?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

קח את התשובה הקודמת שלי, תצליב אותה עם הביקורות שיש בדביק ואני מאמין שתגיע בעצמך להחלטה איזהו הסטרימר המתאים ביותר עבורך.

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”