אז ככה
תכננתי קומבינת חיבורים שמה שהיא תעשה זה תחבר את כל הקונסולות בחדר + המחשב לאותם הרמקולים.
הקומבינה עובדת
פירוט על הקומבינה:
הלפטופ מוציא סאונד אנלוגי דרך כרטיס קול שמחובר בחיבור USB . הכרטיס קול מוציא סאונד דרך כבל בננות אדום לבן. בצד הראשוון של הכבל הכבל מתחבר לכרטיס קול ישירות דרך חיבורי בננות בלי מתאם ובצידו ההשני של הכבל הכבל מחובר למתאם שחור שנראה ככה:

הכבל מתחבר לצד של המתאם איפה שיש בו שתי כניסות אוזניות אז הכבל הזה מחובר לאחת הכניסות של האוזניות דרך מתאם חיבור של בננות -> אוזניות
במקביל הטלוויזיה מחוברת לכניסת אוזניות השנייה שבמתאם הזה דרך כבל אוזניות שבשתי הצדדים שלו יש חיבור אוזניות. צד אחד של הכבל מחובר לכניסת אוזניות של הטלוויזיה וצידו השני מחובר לכניסת אוזניות השנייה במתאם.
המתאם מחובר דרך צידו השני ישירות לרמקולים דרך מתאם שני של בננות -> אוזניות.
כך הצלחתי לחבר את הכל לרמקולים.
ה PS3 וה XBOX 360 מחוברים לרמקולים דרך הטלוויזיה וה PC מחובר בנפרד
הבעיה:
הפרעת סאונד מהמחשב כאשר שתי חיבורי האוזניות מחוברים למתאם.
כאשר המחשב שולח אות VGA ולטוויזיה במצב שבו מחוברים למתאם גם הטלוויזיה עצמה וגם המחשב אז נוצרת הפרעת סאונד שקשורה באות הכבל של ה VGA .
כאשר רק המחשב מחובר למתאם בלי הטלוויזיה אז אין הפרעת סאונד.
ההפרעת סאונד משנה את הצליל שלה בהתאם למה שאני מראה על הטלוויזיה מהמחשב.
כלומר אם למשל אני אשים צבעים כהים על המסך אז ההפרעת סאונד תהיה טיפה חזקה יותר ואם אני אחליף תמונה לתמונה עם צבעים בהירים אז ההפרעת סאטנד תהיה חלשה יותר
השאלה שלי היא האם יש דרך לפתור את ההפרעת סאונד הזאת מבלי להחליף את כבל ה VGA לכבל HDMI (כי אין לי את האפשרות הזאת מאחר שהמחשב לא תומך בזה) ולהשאיר את המצב שהגעתי אליו שהכל יהיה מחובר לאותם הרמקולים?