קודם כל, לא הייתי כ"כ בטוח שיחליפו לך אותה באחריות - ממעט הניסיון שיש לי באלקטרוניקה נראה לי שמאוד קל לעלות על זה שנכנס זרם ממקום שלא אמור להיכנס.
דבר שני, אני די משוכנע שיש לא מעט טכנאים / עובדי מעבדה / יבואנים שקוראים פה את הפורום...
דבר אחרון - "דולרים בודדים"? אני לא מאמין שבעלות הזו תמצא משהו, אבל אולי יהיה כאן מישהו שמכיר.
אין לי ממה לדאוג
יחליפו לי על בטוח ואל תשאלו למה כי זה לא המקום הנכון לכתוב את זה
אני חוזר שוב
אם תמליצו לי על מיקסר זול שבחול עולה כמה דולרים בודדים אז אני אזמין אותו בכיף.
אני לא רוצה משהו שצריך כל פעם להחליף איתו את הערוצים כי התרגלתי כבר לנוחיות ששומעים הכל במקביל בלי שטויות.
אני לא אשקיע 500 שקל על זה כי זה לא שווה לי
שאני אומר כמה דולרים בודדים אז אני מתכוון מקסימום ל 50 דולר
אני מתאר לעצמי..
אולי יש דרך לכבות את הכרטיס קול מבלי לנתק אותו מהמחשב שזה יהיה דרך תוכנה?
יהיה עדיף משהו כזה
כל מה שצריך לעשות כדי שלא תהיה ירידה בווליום ובאיכות הצליל זה שהמחשב לא ייתן הספק לכרטיס קול ואני יודע לעשות את זה רק על ידי ניתוק כבל ה USB שלו
אולי אפשר לעשות את זה מלוח הבקרה של המחשב?
gil900 כתב:אני מתאר לעצמי..
אולי יש דרך לכבות את הכרטיס קול מבלי לנתק אותו מהמחשב שזה יהיה דרך תוכנה?
יהיה עדיף משהו כזה
כל מה שצריך לעשות כדי שלא תהיה ירידה בווליום ובאיכות הצליל זה שהמחשב לא ייתן הספק לכרטיס קול ואני יודע לעשות את זה רק על ידי ניתוק כבל ה USB שלו
אולי אפשר לעשות את זה מלוח הבקרה של המחשב?
...
אתה עדיין מסרב לקבל דעות מקצועיות...
בהצלחה בניסוי לכבות את הכרטיסים ומשחק ב"קומבינה".
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT
אבל לפי אוריאל זה בסדר לא?
אם הוא שמח אז מה שעשיתי טוב לא?
אני מעדיף את הדעה המקצועית שלכם
חשבתי על צירוף מתגים לקומבינה בין הכרטיס קול לקומבינה ובין הטלוויזיה לקומבינה
חשבתי לחבר שתי מתגים שמתג אחד יכבה את החיבור של המחשב ומתג שני יכבה את החיבור של הטלוויזיה וככה זה יהיה תקני אם אני אשתמש במתגים
וזה גם יהיה זול וגם יאפשר לי לעשות מדי פעם שאשמע את הכל במקביל אך רק במקרים הנדירים שבהם יהיה לי באמת צורך בזה ואז לפחות רוב הזמן אני לא אסכן את הרכיבים.
הרעיון טוב?
אם כן אז כמה עולים מתגים כאלה ואיך קוראים להם?
עריכה:
אני מעדיף יותר מחלישי סאונד(ממתגים עם אפשרות לשלוט על הווליום) כי לפי מה שהבנתי אפשר ככה להחליש את הזרם בחיבורים ובמקום זה להגביר כמה שיותר ברמקולים ואז זה יהיה הרבה פחות מסוכן.
אבל אם אני טועה אז אני מעדיף מתגים רגילים על החיבורים.
אני מנסה להתאים את הקומבינה כמה שיותר לתקנים שלכם.. לא רוצה לעזוב משהו שעושה עבדה של מיקסר שעולה הרבה כסף.
או שבמקום כל זה תמליצו לי על מיקסר סאונד זול שעולה בסביבות ה 50 דולר בהזמנה מחול
אתה צודק , תוסיף עוד כמה מתגים ועוד כמה כפתורים , אולי אפילו איזו אנטנה באמצע שתוכל גם תוך כדי לקלוט רדיו....
נו באמת , עוד לא הבנת שהכיוון שלך צריך להיות כמה ש פ ח ו ת כבלים וכפתורים ומפצלים/מאחדים ??
מאחר ואתה יותר עקשן מקדאפי עשיתי בשבילך את העבודה , בבקשה : http://www.kilombo.co.il/default.asp?ca ... 87223E31AA}
האמת שחשבתי שאולי אתה רוצה לפרסם איזה חנות או משהו..
חשבתי שזה לא חוקי להביא לינקים לקנייה מהארץ אלה רק מחול כי אם זה מהארץ אז זה פרסום ובגלל זה חשבתי שיביאו לי מאיביי אם מביאים
חוץ מזה רק ביקשתי
וכן זה היה מסובך כי אני לא הייתי יודע איך קוראים לדבר הזה בכלל..