קובצי APE
-
efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
שלום
יש לי הרבה קבצי APE עם קובצי ה CUE שלה אבל foobar ו monkeys לא מצליחים לפתוח אותם. יש שיטות נוספות ? את אחד הקבצים הצלתי לפתוח לאחר המרה ל wav אבל על השאר זה לא עובד. אני מצליח לנגן אותם רק כקובץ בודד.
יש לי הרבה קבצי APE עם קובצי ה CUE שלה אבל foobar ו monkeys לא מצליחים לפתוח אותם. יש שיטות נוספות ? את אחד הקבצים הצלתי לפתוח לאחר המרה ל wav אבל על השאר זה לא עובד. אני מצליח לנגן אותם רק כקובץ בודד.
- ey_cat
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 891
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 7 פעמים
foobar אמור להתמודד עם קבצים אלו.
בצע edit לאחד מקבצי ה-CUE. ודא שהפורמט (שם הקובץ) של הקובץ הרשום שם הוא APE ולא משהו אחר. אם רשום משהו אחר, שנה אותו ל-APE ונסה שוב.
בצע edit לאחד מקבצי ה-CUE. ודא שהפורמט (שם הקובץ) של הקובץ הרשום שם הוא APE ולא משהו אחר. אם רשום משהו אחר, שנה אותו ל-APE ונסה שוב.
The future ain`t what it used to be
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
בcue רשום רק הרשימה של השירים. לfoobar צריך להוסיף ape plugin על מנת שידע לקרוא ape
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- ey_cat
- חבר פעיל במיוחד

צודק בקשר ל- plugin (נזכרתי שביצעתי את זה דיי מזמן). אבל על מנת לפתוח את קובץ ה-CUE כמו שצריך אני עדיין טוען שיש שם את שם הקובץ שצריך להתאים.agent__smith כתב:בcue רשום רק הרשימה של השירים. לfoobar צריך להוסיף ape plugin על מנת שידע לקרוא ape...
-
efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
תודה רבה, Medieval CUE Splitter פתרה את הבעיה של החלוקהtruejoker כתב:אם יש לך קובץ CUE תקין , תפתח את FOOBAR עם הקובץ CUE ואז תראה את רשימת השירים . יש גם תוכנה שמקבלת קבצי CUE , ונותנת לך קבצי שיר יחידים ע"פ הקובץ CUE . היא נקראת Medieval CUE Splitter...
אבל לפני זה נאלצתי לשנות את קבצי ה cue, הנתונים היו שגויים
תודה לכל העונים
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
תנסה את התוכנה הזאת:
Medieval CUE Splitter
גם אני נתקלתי בבעיות דומות לשלך והתוכנה הזאת עזרה לי.
Medieval CUE Splitter
גם אני נתקלתי בבעיות דומות לשלך והתוכנה הזאת עזרה לי.
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
יש לי בעיה שנדמה לי שהיא דומה. חלק מהאלבומים בפורמט APE לא נפתחים כרשימת שירים אלא כשיר אחד ארוך. כשאני גורר את ה cue ישירות הוא כן מחלק את זה לפי השירים. יש למישהו מושג ממה זה נובע? (מצטער אם אני גונב ת'רד)
- ey_cat
- חבר פעיל במיוחד

השתמשת ב- CUETOOLS ?sagyle כתב:יש לי בעיה שנדמה לי שהיא דומה. חלק מהאלבומים בפורמט APE לא נפתחים כרשימת שירים אלא כשיר אחד ארוך. כשאני גורר את ה cue ישירות הוא כן מחלק את זה לפי השירים. יש למישהו מושג ממה זה נובע? (מצטער אם אני גונב ת'רד)...
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
לאן אתה גורר את הCUE ?
פתח את הCUE עם NOTEPAD ותראה שזה רק רשימה של שירים , חלק מהתוכנות יודעות לקרוא אותו ולהשמיע בהתאמה, וחלק אחר יודעת לפצל את הקובץ הארוך לחלקיו כמו התוכנות שהוזכרו לעיל.
פתח את הCUE עם NOTEPAD ותראה שזה רק רשימה של שירים , חלק מהתוכנות יודעות לקרוא אותו ולהשמיע בהתאמה, וחלק אחר יודעת לפצל את הקובץ הארוך לחלקיו כמו התוכנות שהוזכרו לעיל.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!