קובצי APE
-
efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
שלום
יש לי הרבה קבצי APE עם קובצי ה CUE שלה אבל foobar ו monkeys לא מצליחים לפתוח אותם. יש שיטות נוספות ? את אחד הקבצים הצלתי לפתוח לאחר המרה ל wav אבל על השאר זה לא עובד. אני מצליח לנגן אותם רק כקובץ בודד.
יש לי הרבה קבצי APE עם קובצי ה CUE שלה אבל foobar ו monkeys לא מצליחים לפתוח אותם. יש שיטות נוספות ? את אחד הקבצים הצלתי לפתוח לאחר המרה ל wav אבל על השאר זה לא עובד. אני מצליח לנגן אותם רק כקובץ בודד.
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
אם יש לך קובץ CUE תקין , תפתח את FOOBAR עם הקובץ CUE ואז תראה את רשימת השירים . יש גם תוכנה שמקבלת קבצי CUE , ונותנת לך קבצי שיר יחידים ע"פ הקובץ CUE . היא נקראת Medieval CUE Splitter
- ey_cat
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 891
foobar אמור להתמודד עם קבצים אלו.
בצע edit לאחד מקבצי ה-CUE. ודא שהפורמט (שם הקובץ) של הקובץ הרשום שם הוא APE ולא משהו אחר. אם רשום משהו אחר, שנה אותו ל-APE ונסה שוב.
בצע edit לאחד מקבצי ה-CUE. ודא שהפורמט (שם הקובץ) של הקובץ הרשום שם הוא APE ולא משהו אחר. אם רשום משהו אחר, שנה אותו ל-APE ונסה שוב.
The future ain`t what it used to be
- agent__smith
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
בcue רשום רק הרשימה של השירים. לfoobar צריך להוסיף ape plugin על מנת שידע לקרוא ape
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- ey_cat
-
- חבר פעיל במיוחד

צודק בקשר ל- plugin (נזכרתי שביצעתי את זה דיי מזמן). אבל על מנת לפתוח את קובץ ה-CUE כמו שצריך אני עדיין טוען שיש שם את שם הקובץ שצריך להתאים.agent__smith כתב:בcue רשום רק הרשימה של השירים. לfoobar צריך להוסיף ape plugin על מנת שידע לקרוא ape...
-
efi1965
-
- חבר ותיק

תודה רבה, Medieval CUE Splitter פתרה את הבעיה של החלוקהtruejoker כתב:אם יש לך קובץ CUE תקין , תפתח את FOOBAR עם הקובץ CUE ואז תראה את רשימת השירים . יש גם תוכנה שמקבלת קבצי CUE , ונותנת לך קבצי שיר יחידים ע"פ הקובץ CUE . היא נקראת Medieval CUE Splitter...
אבל לפני זה נאלצתי לשנות את קבצי ה cue, הנתונים היו שגויים
תודה לכל העונים
- amiti
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1184
-
efi1965
-
- חבר ותיק

אני אבדוק גם אותה
בכל מקרה סוף סוף מוסיקה איכותית, פעם ראשונה שאני שומע את הרמקולים כמו שצריך
בכל מקרה סוף סוף מוסיקה איכותית, פעם ראשונה שאני שומע את הרמקולים כמו שצריך
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
במה היא יותר טובה? כלומר אני אבדוק אותה , אבל אם אפשר תקציר מנהלים קטןamiti כתב:לפיצול קובצי cue קיימת תוכנה מומלצת יותר : cuetools...
- CRAZYDIAMOND
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
תנסה את התוכנה הזאת:
Medieval CUE Splitter
גם אני נתקלתי בבעיות דומות לשלך והתוכנה הזאת עזרה לי.
Medieval CUE Splitter
גם אני נתקלתי בבעיות דומות לשלך והתוכנה הזאת עזרה לי.
- sagyle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
יש לי בעיה שנדמה לי שהיא דומה. חלק מהאלבומים בפורמט APE לא נפתחים כרשימת שירים אלא כשיר אחד ארוך. כשאני גורר את ה cue ישירות הוא כן מחלק את זה לפי השירים. יש למישהו מושג ממה זה נובע? (מצטער אם אני גונב ת'רד)
- ey_cat
-
- חבר פעיל במיוחד

השתמשת ב- CUETOOLS ?sagyle כתב:יש לי בעיה שנדמה לי שהיא דומה. חלק מהאלבומים בפורמט APE לא נפתחים כרשימת שירים אלא כשיר אחד ארוך. כשאני גורר את ה cue ישירות הוא כן מחלק את זה לפי השירים. יש למישהו מושג ממה זה נובע? (מצטער אם אני גונב ת'רד)...
- sagyle
-
- חבר ותיק

לא מכיר את התוכנה
- agent__smith
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
לאן אתה גורר את הCUE ?
פתח את הCUE עם NOTEPAD ותראה שזה רק רשימה של שירים , חלק מהתוכנות יודעות לקרוא אותו ולהשמיע בהתאמה, וחלק אחר יודעת לפצל את הקובץ הארוך לחלקיו כמו התוכנות שהוזכרו לעיל.
פתח את הCUE עם NOTEPAD ותראה שזה רק רשימה של שירים , חלק מהתוכנות יודעות לקרוא אותו ולהשמיע בהתאמה, וחלק אחר יודעת לפצל את הקובץ הארוך לחלקיו כמו התוכנות שהוזכרו לעיל.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- sagyle
-
- חבר ותיק

גורר אותו ל foobar
דרך התפריט של foobar הוא קולט אותו רק כשיר אחד באורך של דיסק מלא. כשאני גורר את הcue ישירות לתוכנה הוא מחלק בצורה טובה
דרך התפריט של foobar הוא קולט אותו רק כשיר אחד באורך של דיסק מלא. כשאני גורר את הcue ישירות לתוכנה הוא מחלק בצורה טובה
-
efi1965
-
- חבר ותיק

לפי הנסיון "המועט" שלי יש צורך לפתוח חלק מקבצי ה cue ולערוך אותם דרך notepad