Klutz Design מציגה מעמד לאוזניות
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46389
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
חברת Klutz Design מציגה את ה- CanCans, סטנד לאוזניות בשלל צבעים במחיר של 400 יורו.
הסטנד עשוי מעץ מלא, מצופה בצבע ליקר באיכות גבוהה והכל מעל רגל מתכת מסיבית. ה- CanCans מכיל זוג ידיות לתלייה של האוזניות והכבל הנלווה אשר מביאים את המוצר למשקל סופי של 2KG.
הסטנד עשוי מעץ מלא, מצופה בצבע ליקר באיכות גבוהה והכל מעל רגל מתכת מסיבית. ה- CanCans מכיל זוג ידיות לתלייה של האוזניות והכבל הנלווה אשר מביאים את המוצר למשקל סופי של 2KG.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אוריאל,
אני מבטיח לך שאם תוציא מוצר כזה לאור, גם אתה תקבל איזכור כאן בחדשות
אני מבטיח לך שאם תוציא מוצר כזה לאור, גם אתה תקבל איזכור כאן בחדשות
באמת ? אתה רציני? גם אני יכול להוציא מוצר שאין לו (כמעט) שום שימוש ולמכור אותו במכיר פסיכי ללא כל פרופורציה ותתן לי איזכור בפיקסלים???
אני הולך על זה!!!!
מחר תקבל את העיצוב החדש שלי לסטנד לשלטי המערכת שגם משפר את הסאונד בחלל ההאזנה וגם עוזר לפנג שוואי בחדר !!!
אני רק רוצה לציין מראש שזהו מוצר סופר היי אנד שיעלה כ40,000$ ,עשוי מפולימר אלסטי זוכר כך שיהיה אפשר לעצב אותו בדיוק לשלט של המזמין ,
כמובן שתהיה ממנו יציאה עם חיבור למיקרופון עבור מערכת רום קורקשן שתתקן את הפנג שוואי בחדר בהתאם למיקום הסטנד !
המוצר גם כולל תמיכה בWIFI עבור שדרוגי תכנה עתידיים ומכיל יציאת HDMI 1.4 כך שהוא מוכן לשידורי התלת מימד!
אני הולך על זה!!!!
מחר תקבל את העיצוב החדש שלי לסטנד לשלטי המערכת שגם משפר את הסאונד בחלל ההאזנה וגם עוזר לפנג שוואי בחדר !!!
אני רק רוצה לציין מראש שזהו מוצר סופר היי אנד שיעלה כ40,000$ ,עשוי מפולימר אלסטי זוכר כך שיהיה אפשר לעצב אותו בדיוק לשלט של המזמין ,
כמובן שתהיה ממנו יציאה עם חיבור למיקרופון עבור מערכת רום קורקשן שתתקן את הפנג שוואי בחדר בהתאם למיקום הסטנד !
המוצר גם כולל תמיכה בWIFI עבור שדרוגי תכנה עתידיים ומכיל יציאת HDMI 1.4 כך שהוא מוכן לשידורי התלת מימד!
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אוריאל,
ההבדל הוא שהם באמת הרימו מוצר ויש גם אנשים שקונים. המפרט של המוצר שלך בהחלט נראה מרשים, אבל כנראה שמעבר למפרט לא תהיה התקדמות מלבד הערות ציניות.
ההבדל הוא שהם באמת הרימו מוצר ויש גם אנשים שקונים. המפרט של המוצר שלך בהחלט נראה מרשים, אבל כנראה שמעבר למפרט לא תהיה התקדמות מלבד הערות ציניות.
1.הייתי רוצה להכיר מישהו שקנה את זה . . ברצינות עכשיו , מה ההגיון בלקנות מוצר כזה שהפעולה היחידה שהוא עושה היא בזמן שהמערכת כלל לא עובדת ,ולשלם עליו מחיר כזה? הרי אין כל הבדל בין זה לבין כל סטנד מעבר למראה , וגם את המראה הזה אפשר להשיג הרבה יותר בזול ...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אתה רציני ?אתה חושב שאין הבדל בין ביצועים בפועל של רכב במליון שקל לרכב של מאה אלף שקל ? ?איזה ביצועים בדיוק הסטנד הזה נותן?
רכב /שעון זה בדיוק כמו מערכת סראונד , היא נותנת תפוקה מסוימת וכל אחד מחליט אם שווה לו להשקיע בזה כסף או לא , פה אתה מדבר על מוצר
שלא נותן תפוקה יותר גדולה מסטנד לאוזניות ב100 שקל ...אין שום הבדל בתפוקה - רק בעיצוב וגם לזה אפשר להגיע ב100 שקל .
במקרה של רכב וגם במקרה של שעון יוקרה התשלום הגבוהה מתבסס על מגוון פרמטרים :
1.חומרים בשימוש
2.עמידות המוצר לאורך זמן
3.שירות ואחריות במידה של כשל
4.עלות הייצור והפיתוח
5.דיוק הייצור (זה בעצם מה שעולה הכי הרבה)
במקרה של הסטנד לאוזניות הזה החומר שבשימוש הוא סוג של פלסטיק (בדר"כ זול),הייצור הוא ידני ולכן יחסית זול והדיוק הוא נמוך (כי הייצור הוא ידני וזה-זול).המוצר הזה מצטיין (וגם זה עניין של טעם) אך ורק בפרמטר אחד - עיצוב , לא נעשתה פה שום עבודת פיתוח הנדסית , אין פה שום אינדיקציה לגבי
העמידות של המוצר וכמה זמן הוא יחזיק....
אני לא מבין איך אתם יכולים להשוות את זה לרכב במליון שקל..אגב זה המחיר בחו"ל , אם תלך לפי מחירי חו"ל ותחפש רכב במליון שקל תגלה
שאפילו מרצדס SLS AMG לא עולה ככה . . .
רכב /שעון זה בדיוק כמו מערכת סראונד , היא נותנת תפוקה מסוימת וכל אחד מחליט אם שווה לו להשקיע בזה כסף או לא , פה אתה מדבר על מוצר
שלא נותן תפוקה יותר גדולה מסטנד לאוזניות ב100 שקל ...אין שום הבדל בתפוקה - רק בעיצוב וגם לזה אפשר להגיע ב100 שקל .
במקרה של רכב וגם במקרה של שעון יוקרה התשלום הגבוהה מתבסס על מגוון פרמטרים :
1.חומרים בשימוש
2.עמידות המוצר לאורך זמן
3.שירות ואחריות במידה של כשל
4.עלות הייצור והפיתוח
5.דיוק הייצור (זה בעצם מה שעולה הכי הרבה)
במקרה של הסטנד לאוזניות הזה החומר שבשימוש הוא סוג של פלסטיק (בדר"כ זול),הייצור הוא ידני ולכן יחסית זול והדיוק הוא נמוך (כי הייצור הוא ידני וזה-זול).המוצר הזה מצטיין (וגם זה עניין של טעם) אך ורק בפרמטר אחד - עיצוב , לא נעשתה פה שום עבודת פיתוח הנדסית , אין פה שום אינדיקציה לגבי
העמידות של המוצר וכמה זמן הוא יחזיק....
אני לא מבין איך אתם יכולים להשוות את זה לרכב במליון שקל..אגב זה המחיר בחו"ל , אם תלך לפי מחירי חו"ל ותחפש רכב במליון שקל תגלה
שאפילו מרצדס SLS AMG לא עולה ככה . . .
אם היית יודע כמה קשה לתכנן שעון יוקרה ,שלא לדבר על להרכיב אותו לא היית אומר את זה . .MartinHSabag כתב:תחשוב על מה שאמרת בהיבט של שעוני יוקרה ותחזור ותגיד אם יש היגיון (גם אם הוא לא שלך) או לא....
תחשוב על שזה מנגנון סופר עדין שנמצא על היד שלך וסופג זעזועים רציניים ולא מטופל כמעט כלל ועדיין מחזיק
עשרות שנים ושומר לאורך כל הזמן על זה על דיוק כמעט מושלם . . בייצור המודרני אין כמעט שום דבר שמשתווה לזה
הבדל ביצועים? איפה בארץ אתה יכול לבחון ביצועים של רכב?
מי שקונה רכב בארץ קונה אותו בשביל להגיע מנקודה א' לנקודה ב', לנתונים על הנייר אין שום משמעות.
אנשים קונים רכבים במיליון ש"ח כח הם יכולים בדיוק כמו שיש אנשים שיקנו סטנד לאוזניות ב-400 יורו כי הם יכולים.
מי שקונה רכב בארץ קונה אותו בשביל להגיע מנקודה א' לנקודה ב', לנתונים על הנייר אין שום משמעות.
אנשים קונים רכבים במיליון ש"ח כח הם יכולים בדיוק כמו שיש אנשים שיקנו סטנד לאוזניות ב-400 יורו כי הם יכולים.
אלעד
זה שאתה יכול/לא יכול לבדוק ביצועים של רכב זה ממש לא משנה , הם קיימים וזו עובדה...אם אתה קונה רכב שאתה לא צריך שיהיה לך בכיף .אין שום שונה פה ממערכת סטריאו , מה שאמרת זהה לאימרה הבאה:Elad8 כתב:הבדל ביצועים? איפה בארץ אתה יכול לבחון ביצועים של רכב?
אנשים קונים רכבים במיליון ש"ח כח הם יכולים בדיוק כמו שיש אנשים שיקנו סטנד לאוזניות ב-400 יורו כי הם יכולים....
מי שקונה רמקולים קונה בשביל לשמוע מוסיקה/סרטים , אין משמעות להבדלים בין הרמקולים.
כולנו מן הסתם יודעים שזה לא נכון אחרת לא היתה הצדקה לאתר הזה.
אני מסכים שאנשים קונים כי הם יכולים , הנקודה שלי היא שיש הבדל עצום בין מוצר שעושה משהו למוצר שלא עושה שום
דבר.מוצר שעושה משהו אתה יכול להחליט אם הביצועים שלו שווים את ההשקעה שלך . במוצר שלא עושה כלום אין שום
דבר לבדוק...מה הוא כבר עושה ? ?
תסלח לי , אבל זה פשוט מגוחך.כמעט כל דבר אני מוכן לקבל אבל זה באמת הזוי.
אני יכול להכין לך את המוצר הזה , שיראה בדיוק (אבל בדיוק!!!) אותו דבר ב100-200 ש"ח ליחידה , אין סיכוי שמישהו יוכל להבדיל , אני אפילו יכול לדאוג שזה ישקול אותו דבר וירגיש אותו דבר .. בקיצור - אותו מוצר...אז כנראה שאין הצדקה למחיר.
לעומת זאת , אתה ממש לא יכול לייצר את הדגם היוקרתי ביותר של מרצדס ב100,000 ש"ח , ותסכים איתי - שגם בנאדם עיוור (לא רואה את המרצדס) וחרש (שלא שומע את המנוע) ירגיש הבדל בין נסיעה ברכב של 100,000 ש"ח לנסיעה ברכב של מליון ש"ח , גם אם הוא נוסע ב50 קמ"ש בתוך העיר...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אני מוכן להעמיד במבחן CASIO G-SHOCK מול איזה שעון יוקרה שאתה רוצה למבחן.אוריאל כתב:אם היית יודע כמה קשה לתכנן שעון יוקרה ,שלא לדבר על להרכיב אותו לא היית אומר את זה . .MartinHSabag כתב:תחשוב על מה שאמרת בהיבט של שעוני יוקרה ותחזור ותגיד אם יש היגיון (גם אם הוא לא שלך) או לא....
תחשוב על שזה מנגנון סופר עדין שנמצא על היד שלך וסופג זעזועים רציניים ולא מטופל כמעט כלל ועדיין מחזיק
עשרות שנים ושומר לאורך כל הזמן על זה על דיוק כמעט מושלם . . בייצור המודרני אין כמעט שום דבר שמשתווה לזה...
מבחינת דיוק, סביר להניח שה-CASIO יהיה יותר מדוייק מכל שעון מכאני.
מבחינת עמידות, אני גם חושב.
מבחינת פיצ'רים, אין מה לאמר.
ובפונקציה הבסיסית של לאמר את השעה - הוא עושה אותה עבודה בדיוק כמו פנראי ב-200,000$, אז למה ?
בקיצור, אתה לא לוקח פרמטר בסיסי שיש בתחביב הזה (וזה בסדר גמור אם אצלך הוא לא שיקול כלל) וזה מיצוב, מיתוג, PRIDE OF OWNERSHIP וכו'.
(אגב, השעון שלי הוא OMEGA).
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
גם החיקויים של השעונים היום הם ברמה כזו ש-99% מהאנשים לא יצליחו לשים לב להבדלים ועדיין יש מי שלא קונה אותם וקונה את האמיתי, לא ככה?אני יכול להכין לך את המוצר הזה , שיראה בדיוק (אבל בדיוק!!!) אותו דבר ב100-200 ש"ח ליחידה , אין סיכוי שמישהו יוכל להבדיל...
אתה פשוט מפספס את כל הפסיכולוגיה של הרכישה (תחום שנקרא "כלכלה התנהגותית") ואין פה שום עיניין לוגי או שיקול של ביצועים או עלות/תועלת.
ראשית לגבי כלכלה התנהגותית - אני מבין אותה מצוין .בדר"כ יש איזו נק' שבה יש איזון מקסימלי בין המחיר לתמורה וברגע שעוברים אותה היחס מחיר-תמורה עולה בצודה חדה מאוד , כלומר - אתה משלם הרבה ומקבל פחות עבור הכסף (באופן יחסי ,כמובן שריאלית אתה מקבל יותר).העניין הוא שבכל מקרה אתה מקבל איזושהיא תוספת ביצוע שהולכת ביחד עם היוקרה/מחיר/עיצוב/מותג בכדי להצדיק את מחירו הגבוהה (כמובן שזה לא באמת מצדיק ,אבל זה לפחות תירוץ למחיר). אתה לא יכול ברצינות לטעון כאן שאין הבדל בין מאזדה ליגואר למשל...MartinHSabag כתב:אני מוכן להעמיד במבחן CASIO G-SHOCK מול איזה שעון יוקרה שאתה רוצה למבחן.אוריאל כתב:אם היית יודע כמה קשה לתכנן שעון יוקרה ,שלא לדבר על להרכיב אותו לא היית אומר את זה . .MartinHSabag כתב:תחשוב על מה שאמרת בהיבט של שעוני יוקרה ותחזור ותגיד אם יש היגיון (גם אם הוא לא שלך) או לא....
עשרות שנים ושומר לאורך כל הזמן על זה על דיוק כמעט מושלם . . בייצור המודרני אין כמעט שום דבר שמשתווה לזה...
מבחינת דיוק, סביר להניח שה-CASIO יהיה יותר מדוייק מכל שעון מכאני.
מבחינת עמידות, אני גם חושב.
מבחינת פיצ'רים, אין מה לאמר.
ובפונקציה הבסיסית של לאמר את השעה - הוא עושה אותה עבודה בדיוק כמו פנראי ב-200,000$, אז למה ?
בקיצור, אתה לא לוקח פרמטר בסיסי שיש בתחביב הזה (וזה בסדר גמור אם אצלך הוא לא שיקול כלל) וזה מיצוב, מיתוג, PRIDE OF OWNERSHIP וכו'.
(אגב, השעון שלי הוא OMEGA)....
במקרה הזה שום דבר לא מגיע ביחד עם המחיר הגבוה שלא מגיע עם סטנד ב100 ש"ח ...אין שום הבדל...
לגבי שעונים אני באמת לא יודע איך להמחיש את זה אבל אתה טועה.
מכל בחינה (מלבד כיעור) כל G SHOCK יפסיד לכל שעון יוקרה.
מבחינת דיוק - יש לי שני G SHOCKים שאת שניהם אני צריך לכוון כל שנה מחדש כי הם סוטים ביותר מדקה בשנה.
מבחינת עמידות - אין בכלל מה להשוות , הG SHOCKים שיש לי אפילו לא שרדו את צה"ל ,אורך החיים הכולל שלהם מבחינת החומרים שמהם הם עשויים הוא אולי 5 שנים (וזה בנדיבות גדולה מאוד)...שעוני יוקרה מחזיקים עשרות שנים בתנאי קיצון כמו צלילה לעומק (לחץ אטמוספרי גבוה) , טיפוס הרים (לחץ נמוך) ,שינויי טמפ' קיצוניים ,קורוזיה וכו'...
מבחינת פיצ'רים - אולי וגם זה לא בטוח , בשעוני יוקרה יש סטופר , יש טיימר , יש איזור שני של שעה , יש תאריך...
לגבי הפונקציה הבסיסית אני לא הולך להתכווח איתך , שוב זה כמו להגיד שרמקול ב1000 שקל גם משמיע את אותם תדרים שרמקול ב100,000 שקל משמיע , אז למה להשקיע ברמקול יקר.
שוב , אני מבין את עניין היוקרה אבל תמיד היא באה עם ביצועים מתאימים (גם אם ביחס למחיר זו תוספת קטנה ביחס לאחרים , זו עדיין תוספת ואם תקנה אותה תהיה שונה מאחרים) , פה פשוט אין כלום , עיצוב( שכבר אמרתי שניתן להשיג בהרבה פחות כסף עיצוב זהה לחלוטין בכל פרמטר) וזהו.אין כלום חוץ מזה .
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
לא. לא תמיד יוקרה באה עם ביצועים.
יש אינסוף תחומים כאלה:
- בגדים
- תכשיטים
- נעליים
- משקפיים
וכו',
אני מדבר על מוצרים שאין הבדל ביצועי/איכות בנייה וכו' אלא רק מותג.
כן, יש אנשים שמוכנים לשלם יותר, הרבה יותר בשביל השם שיהיה מודבק על זה.
יש אינסוף תחומים כאלה:
- בגדים
- תכשיטים
- נעליים
- משקפיים
וכו',
אני מדבר על מוצרים שאין הבדל ביצועי/איכות בנייה וכו' אלא רק מותג.
כן, יש אנשים שמוכנים לשלם יותר, הרבה יותר בשביל השם שיהיה מודבק על זה.
מרטין
ביצועים נקבעים ע"י השימוש במוצר.מכל הדברים שרשמת אני מסכים רק לגבי ביגוד וגם זה לפעמים כן בא עם ביצועים טובים.
תכשיטים - בהחלט שמתווספים ביצועים עם יוקרה , לכל יהלום מצורפת תעודת גמולוג שמעידה על איכותו בפרמטרים שונים כמו שקיפות , צבע וכו'
בזהב אין לאן לעלות מעל 24 קראט אז זה לא חכמה אך במתכות אחרות ככל שתרצה מתכת יותר עמידה לשחיקה/קורוזיה וכו' תצטרך לשלם הרבה יותר על
היופי הזה
נעליים - אני לובש כבר 3 שנים נעליים של רוקפורט שעלו לי הרבה כסף כשקניתי אותן לאירוע מאוד מיוחד (החתונה שלי) ואני פשוט לא מוכן להחליף אותן בשום נעל כי הן פשוט כל כך נוחות שלא להאמין וגם פה עם המחיר הגיעו ביצועים עדיפים (נוחות , עמידות ,צבע - אני צובע אותן בערך פעם בחודשיים והן נשמרות כמו חדשות למרות שהן מעור - כבר 3 שנים)
משקפיים - לגבי ראיה אני לא יודע כי אין לי , לגבי משקפי שמש חד וחלק עם המחיר מגיעה גם איכות (סינון קרני שמש,הצללה שונה באיזורי ראיה שונים וכו')
בכל מקרה אין ספק שאתה צודק ושלא משלמים על ביצועים אלא על המותג , אבל תמיד יש תוספת ביצועים כדי שמי שרוצה לקנות יוכל לשכנע את עצמו
שהוא עושה את זה כי זה מוצר יותר טוב .במקרה הזה אין שום ביצוע בכלל שלא לומר תוספת ביצועים , הדבר היחיד שזה עושה זה להחזיק את האוזניה ,את זה אפשר גם לעשות עם מסמר בדיוק באותה הצורה ולא יהיה שום הבדל.
אני מבין שהדיון סטה ממסלולו ואנחנו לא נסכים על זה אז אני מאחל למי שיקנה שיהנה מהמוצר הזה ושיתחדש.
את הדיון בתהליכי ייצור/עיבוד של חומרים , מבחני ריסוק ועמידות וביצועי מנועים/חומרים אפשר להעביר לפורום אחר שם אני אשמח להמשיך
צהריים טובים לכולם

ביצועים נקבעים ע"י השימוש במוצר.מכל הדברים שרשמת אני מסכים רק לגבי ביגוד וגם זה לפעמים כן בא עם ביצועים טובים.
תכשיטים - בהחלט שמתווספים ביצועים עם יוקרה , לכל יהלום מצורפת תעודת גמולוג שמעידה על איכותו בפרמטרים שונים כמו שקיפות , צבע וכו'
בזהב אין לאן לעלות מעל 24 קראט אז זה לא חכמה אך במתכות אחרות ככל שתרצה מתכת יותר עמידה לשחיקה/קורוזיה וכו' תצטרך לשלם הרבה יותר על
היופי הזה
נעליים - אני לובש כבר 3 שנים נעליים של רוקפורט שעלו לי הרבה כסף כשקניתי אותן לאירוע מאוד מיוחד (החתונה שלי) ואני פשוט לא מוכן להחליף אותן בשום נעל כי הן פשוט כל כך נוחות שלא להאמין וגם פה עם המחיר הגיעו ביצועים עדיפים (נוחות , עמידות ,צבע - אני צובע אותן בערך פעם בחודשיים והן נשמרות כמו חדשות למרות שהן מעור - כבר 3 שנים)
משקפיים - לגבי ראיה אני לא יודע כי אין לי , לגבי משקפי שמש חד וחלק עם המחיר מגיעה גם איכות (סינון קרני שמש,הצללה שונה באיזורי ראיה שונים וכו')
בכל מקרה אין ספק שאתה צודק ושלא משלמים על ביצועים אלא על המותג , אבל תמיד יש תוספת ביצועים כדי שמי שרוצה לקנות יוכל לשכנע את עצמו
שהוא עושה את זה כי זה מוצר יותר טוב .במקרה הזה אין שום ביצוע בכלל שלא לומר תוספת ביצועים , הדבר היחיד שזה עושה זה להחזיק את האוזניה ,את זה אפשר גם לעשות עם מסמר בדיוק באותה הצורה ולא יהיה שום הבדל.
אני מבין שהדיון סטה ממסלולו ואנחנו לא נסכים על זה אז אני מאחל למי שיקנה שיהנה מהמוצר הזה ושיתחדש.
את הדיון בתהליכי ייצור/עיבוד של חומרים , מבחני ריסוק ועמידות וביצועי מנועים/חומרים אפשר להעביר לפורום אחר שם אני אשמח להמשיך
צהריים טובים לכולם
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
בקיצור, בוא נהייה פרקטיים:
באה חברה, עשתה פיתוח, עיצוב מוצר, מיתוג, שיווק, יח"צ, הפצה, לוגיסטיקה וכל מה שצריך וראתה שיש לה שוק והיא יכולה להרוויח.
אתה טוען שאתה יודע לעשות את זה יותר טוב (אותם יכולות או יותר בפחות כסף), יאללה, בוא תכין תוכנית עיסקית, אני מגייס לך כסף.
איך ?
באה חברה, עשתה פיתוח, עיצוב מוצר, מיתוג, שיווק, יח"צ, הפצה, לוגיסטיקה וכל מה שצריך וראתה שיש לה שוק והיא יכולה להרוויח.
אתה טוען שאתה יודע לעשות את זה יותר טוב (אותם יכולות או יותר בפחות כסף), יאללה, בוא תכין תוכנית עיסקית, אני מגייס לך כסף.
איך ?
בוא נהיה מדוייקים,אמרתי שאני יכול לתכנן ולעצב מוצר יותר טוב (קצת קשה לי להגדיר מה זה טוב מאחר והמוצר הזה לא עושה כלום ...איך אפשר למדוד אם הוא טוב ?) , זה כן.מיתוג,שיווק יח"צ תכניות עסקיות וכו' זה לא התחום שלי.זה אתה תעשה
אם אתה רציני בנושא הזה זה אפשרי.מן הסתם קח בחשבון שאם נפתח חברה זה לא יהיה כל כך כלכלי שהמוצר היחיד שלנו יהיה סטנד לאוזניות
אבל אני בטוח שנוכל לפתח שלל מוצרים שלא עושים כלום בדיוק כמו המוצר הזה ולמכור את כולם.
אך מכיוון שהשם שלי לא מצטלצל יפה באנגלית אז נצטרך לקרוא לחברה Martin&Nusbaum .דווקא נשמע מעולה , נוכל להגיד שאנחנו דנים/בריטים זה
תמיד עובד.
אם אתה רציני בנושא הזה זה אפשרי.מן הסתם קח בחשבון שאם נפתח חברה זה לא יהיה כל כך כלכלי שהמוצר היחיד שלנו יהיה סטנד לאוזניות
אבל אני בטוח שנוכל לפתח שלל מוצרים שלא עושים כלום בדיוק כמו המוצר הזה ולמכור את כולם.
אך מכיוון שהשם שלי לא מצטלצל יפה באנגלית אז נצטרך לקרוא לחברה Martin&Nusbaum .דווקא נשמע מעולה , נוכל להגיד שאנחנו דנים/בריטים זה
תמיד עובד.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: