MartinHSabag כתב:זה בדיוק כמו שאני אגיד שאני מכין המבורגר יותר טעים משל מקדונלדס אז אני לא מבין איך מישהו אוכל שם בכלל...שיעור ראשון במבוא למכינה של קייטנת קיץ של קורס שיווק.....
...
זה לא בדיוק.
בדיוק אותו דבר היה אם העלות של המבורגר במקדונלדס היה חורגת מכל פרופורציה כמו במקרה הנ"ל.
למשל:אם המבורגר במקדולס היה עולה 1000 שקל לא היית הולך לאכול שם מן הסתם..וזה בכלל לא משנה אם ההמבורגר שלך טעים יותר/פחות.
המצב הזה זהה ,בלי קשר ליכולת שלי לתכנן מוצר עדיף בפחות כסף , לא הייתי קונה ב400 יורו (לפני מסים) מחזיק אוזניות שנותן אותה תפוקה כמו מחזיק הרבה יותר זול בעשירית מחיר . . .
אני רק רוצה להסב את תשומת הלב של שמתדינים לכך שהמוצר הנ"ל כן עושה עבודה, והנה דוגמה אישית שבא להדגים איזה.
יש לי שתי זוגות של אוזניות DT770 ו-DT880 אם לא נתייחס לסאונד של האוזניות הן זהות לחלוטין מביחינת החומרים והמבנה שלהן. שתי האוזניות נמצאות אצלי כחמש שנים (רכשתי את 770 שלוש חודשים אחרי 880) ושתיהם נמצאות בשימוש יומיומי זהה. ה-880 אצלי וה-770 אצל אבא שלי. ואכשיו להבדל העיקרי, האוזניות שלי נתלות על מעמד לאוזניות ז"א אם הן לא על הראש שלי הן על המעמד. אבא שלי לעומת זאת מקפל את הכבל של האוזניות ומכניס אותן לארון ז"א אם הן לא על הראש שלו הן בארון. שתי הזוגות כפי שהבנתם שמורות בקנאות כמו שאוהבים לרשום בלוחות, ומבחינה פונקציאונליות הן עובדות בצורה מושלמת. אבל מבחינה חיצונית אלו שתי אוזניות שונות לגמרי ה770 נראות כאילו עברו מלחמה רצועת הראש כבר בלוייה לגמרי והפדים שחוקים והספוג בתוכם כבר לא ספוגי כמו שהיה פעם. נכון באוזניות שלי אין שום בעיה להחליף את החלקים האלו (כ-250 ש"ח לפדים ועוד כ-250 ש"ח לרצועת ראש). מה שאני רוצה להגיד זה שסטנד לאוזניות שומר על האוזניות שלנו לאורך זמן.
אבל בשורה התחתונה לדעתי המחיר של הסטנד המדובר בהחלט מוגזם.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.
^-^אין ספק שאתה צודק אבל הדיון לא היה על זה , אלא על כך שהסטנד הזה לא עושה שום דבר שסטנד ב100 שקל לא עושה.
אגב אני לא יודע מה אבא שלך עושה אבל אני שומר את הDT880 שלי בקופסאת המתכת שאיתה הם הגיעו ויש לי אותן
כבר 4-5 שנים והן נשמרו מצוין.