מה עושים כשאין מטחנה?
שלום לכולם
כשקניתי מכונה קניתי יחד איתה קילו מחולק לרבעים טחון.
כרגע אין לי תקציב לקנות מטחנה והמליצו לי להקפיא את שקיות הקפה.
הדבר התברר כטעות מפני שיותר מחצי קילו של הקפה התקלקל.
מה עושה מי שיש לו מכונה ואין לו מטחנה?
יש לי רק שני בתי קפה באיזור שלי שמוכרים 200 גרם קפה טחון ב30 שקלים,מעבר למחיר הגבוה לא תהיה לי את האופציה לגוון.
קחו בחשבון שהאופציה של לבקש מהם פעם בשבוע לטחון לי את הקפה לא מקובלת עליהם.
תודה, אביב.
כשקניתי מכונה קניתי יחד איתה קילו מחולק לרבעים טחון.
כרגע אין לי תקציב לקנות מטחנה והמליצו לי להקפיא את שקיות הקפה.
הדבר התברר כטעות מפני שיותר מחצי קילו של הקפה התקלקל.
מה עושה מי שיש לו מכונה ואין לו מטחנה?
יש לי רק שני בתי קפה באיזור שלי שמוכרים 200 גרם קפה טחון ב30 שקלים,מעבר למחיר הגבוה לא תהיה לי את האופציה לגוון.
קחו בחשבון שהאופציה של לבקש מהם פעם בשבוע לטחון לי את הקפה לא מקובלת עליהם.
תודה, אביב.
מטחנות זולות מיד 2 זה להערכתי מתחיל ב400 שקלים וזה גם כן בעייתי כרגע בהתחשב בזה שאני רוצה לקנות דוחסן נורמלי.
אני שותה בערך בין 200 ל250 גרם בשבוע כרגע נראה שהאופציה היחידה עד שאחסוך למטחנה היא לקנות כל שבוע קפה טחון.
אני שותה בערך בין 200 ל250 גרם בשבוע כרגע נראה שהאופציה היחידה עד שאחסוך למטחנה היא לקנות כל שבוע קפה טחון.
זה הכי טוב מבחינתך כרגע,לרכוש את הכמות השבועית אחת לשבוע,ושיטחנו לך על המקום.avivv כתב:מטחנות זולות מיד 2 זה להערכתי מתחיל ב400 שקלים וזה גם כן בעייתי כרגע בהתחשב בזה שאני רוצה לקנות דוחסן נורמלי.
אני שותה בערך בין 200 ל250 גרם בשבוע כרגע נראה שהאופציה היחידה עד שאחסוך למטחנה היא לקנות כל שבוע קפה טחון....
- blinkybill
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 282
- נתן תודות: 20 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
אין מנוס מלקנות מטחנה, עדיף לך לדחוס עם כוס (או כל דבר אחר בקוטר 58ממ') מאשר לשתות קפה שנטחן לפני שבוע...
קופסאות ואקום עולות כחצי מחיר של מטחנה זולה ולא שוות אפילו רבע ממנה..
תשקיע 600-700 ש"ח באסקסו יד2 ותרגיש מיד בהבדל באיכות הקפה..
אם אתה מאחסן קפה טחון במקפיא אתה אמור לסגור אותו בקופסא או שקית אטומה ולא לפתוח עד שהוא מגיע להפשרה מלאה בטמפ' החדר.
קופסאות ואקום עולות כחצי מחיר של מטחנה זולה ולא שוות אפילו רבע ממנה..
תשקיע 600-700 ש"ח באסקסו יד2 ותרגיש מיד בהבדל באיכות הקפה..
אם אתה מאחסן קפה טחון במקפיא אתה אמור לסגור אותו בקופסא או שקית אטומה ולא לפתוח עד שהוא מגיע להפשרה מלאה בטמפ' החדר.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: