שאלה ללקוחות YES בבתים פרטים
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
מנתקים את הכבל ומזיזים את הצלחת לכיוון אחר שלא תקלוט את הלוויין המתאים ....
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
הסרת הצלחת היא בתשלום 
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
אני מניח שתתבע ע"י yes עבור עלות הציוד אם יגרם לה נזק
בכל אופן זה מה שזכור לי שקראתי , שהסרת צלחת בבית פרטי היא בתשלום.
יתכן וזה השתנה.
בכל אופן זה מה שזכור לי שקראתי , שהסרת צלחת בבית פרטי היא בתשלום.
יתכן וזה השתנה.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
מה הצלחת מפריעה? מי שרוצה להוריד אותה שפשוט יזרוק לפח או שימסור למישהו. לדעתי ברוב המקרים היא גם ככה לא מעוגנת ופשוט מחוברת למשהו כבד.
מדובר בציוד שעולה בחנות 150 ש"ח ולהם בערך חצי מזה, רק עלויות השינוע לבדן לא מצדיקות את הפירוק שלה.
מדובר בציוד שעולה בחנות 150 ש"ח ולהם בערך חצי מזה, רק עלויות השינוע לבדן לא מצדיקות את הפירוק שלה.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
לא נוגעים בצלחת, לא מסובבים ולא מורידים ממנה חלקים, לפחות כך היה אצלי.
היה פה פעם דיון בנושא, ואם אני לא טועה, Yes/HOT מחוייבים להחזיר את המצב לקדמותו, ז"א, להסיר את כל התשתית שלהם, לרבות צלחות, חיווט וכו'...
ואם היית מחובר לפני השירות לאנטנה מרכזית או כל שירות אחר והם ניתקו אותך כדי לחבר את השירות שלהם, הם חייבים להחזיר את החיבורים הקודמים.
בפועל, מטעמים של חיסכון בזמן, ובגלל האפשרות שביום מן הימים שוב תחזור להשתמש בשירותים שלהם, הם לא מורידים כלום, אלא רק לוקחים את הממירים.
(שוב, אני מקווה שאני זוכר נכון, זה שווה בדיקה), אם תתעקש, הם יהיו חייבים לעבוד אצלך קשה מאד בזמן התנתקות.
היה פה פעם דיון בנושא, ואם אני לא טועה, Yes/HOT מחוייבים להחזיר את המצב לקדמותו, ז"א, להסיר את כל התשתית שלהם, לרבות צלחות, חיווט וכו'...
ואם היית מחובר לפני השירות לאנטנה מרכזית או כל שירות אחר והם ניתקו אותך כדי לחבר את השירות שלהם, הם חייבים להחזיר את החיבורים הקודמים.
בפועל, מטעמים של חיסכון בזמן, ובגלל האפשרות שביום מן הימים שוב תחזור להשתמש בשירותים שלהם, הם לא מורידים כלום, אלא רק לוקחים את הממירים.
(שוב, אני מקווה שאני זוכר נכון, זה שווה בדיקה), אם תתעקש, הם יהיו חייבים לעבוד אצלך קשה מאד בזמן התנתקות.