אני חושב שזאת בושה וחרפה שסוני מההתחלה לא תכננה את המכשיר ככה שאם הוא מתחמם יתר על המידה אז הוא אוטומטית נכבה ומונע את הנזק ומקסימום נותן לך הודעה שצריך לעשות תחזוקה לקונסולה...זה באמת אחד הדברים היותר מקוממים בכל הקטע הממוסחר הזה.
בכל אופן, הפתרון הוא אחד משניים.
לפתוח ולהחליף את המשחה הטרמית במשחה חדשה, מה שכנראה ימנע הווצרות של YLOD. בקיצור, טיפול מונע, אם זה לא קרה לכם עדיין, זה יקרה בעתיד כל עוד לא תחליפו את המשחה שבאה מהמפעל. פה יש מדריך סופר מדוייק בשבעה שלבים איך לפרק את הפס3 ולהחליף את המשחה הטרמית. כל דיכפין יכול לעשות את זה ומי שמרגיש שלא, פשוט שיפנה לחנות. אם הפס3 שלכם בן שנתיים-שלוש ומעלה זה מומלץ בחום. אגב זה לא רק מאריך את החיים של המכשיר בעוד שנתיים-שלוש זה גם מחזיר את הביצועים כמו ביום הראשון. הבחור בסרטון מסביר את זה הכי טוב: "הפס3 שלכם זה כמו פרארי, וגם פרארי צריכה החלפת שמן מדי פעם".
בקיצור זה האתר: http://fixmyplaystation.com/ <--
ההבדל היחיד בין הפס3 הסלים והפס3 הראשון זה שהסלים מתחמם הרבה פחות וכתוצאה מכך הפס3 כנראה יחזיק 5 שנים בלי YLOD ולא שנתיים-שלוש אם לא פחות כמו שקרה לאנשים עם הפס3 השמן.
הפתרון השני זה למכור את הפס3 הישן שלכם ולקנות סלים.
ההנחה שלי היא שסוני וגם מיקרוסופט חושבות שאם המכשירים שלהם יתקלקלו אחרי 5 שנים אז זה "בסדר" המכשיר עשה את שלו. אני חושב שהדבר הבסיסי שהם יכלו לעשות זה לתת לך סוג של הודעה על כך שהמכשיר צריך תחזוק מקצועי. הרי גם את המחשב פותחים מדי פעם כדי לנקות אחרת גם הוא יתחמם יתר על המידה וכו'.