Nuova simonelli oscar ?
אהלן, שוקל לשדרג את הסילביה לאוסקר. נכון שהיא לא מנירוסטה ולא יפה כמו הרוקט,ויביאמה ונמצאת בתחתית הקטגוריה הזו, אבל רציתי לשאול על איכות המכונה והרכיבים וכמובן על איכות האספרסו עצמו, הראש התרמוסיפוני עובד או שצריך לעשות temp surd כמו לסילביה?
לדעתי שדרוג לא משמעותי בכלל.. חוץ מהנוחות כנראה שלא תרגיש בהבדלים בכוס (להפך, יש שסבורים שהסילביה תוציא אספרסו טוב יותר)
עדיף להמשיך להתמקצע על הסילביה וכאשר יגיע הרגע שבאמת דגדוג השדרוג יתחיל אז זה יהיה הסימן שלך לעבור לליגה של הגדולים - E61 וכדומה..
עדיף להמשיך להתמקצע על הסילביה וכאשר יגיע הרגע שבאמת דגדוג השדרוג יתחיל אז זה יהיה הסימן שלך לעבור לליגה של הגדולים - E61 וכדומה..
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
לא צריך לעשות גלישת טמפ' עם האוסקר והיא תהיה לך הרבה יותר נוחה מהסילביה, בגלל ההקצפה במקביל.
לגבי איכות הקפה - גם אני מצטרף לניחוש של החבר'ה כאן, למרות שעדיין לא עשינו ניסוי בפועל (כי אנחנו חבורת עצלנים שלא מרימים את הכפפה שאורי מקסטלו זרק לעברנו).
מבחינת אמינות, לדעתי האוסקר עדיפה. היא בנויה לתלפיות ומשתמשים בה בפיצוציות. הסילביה גם אמינה יחסית, אבל היא מכונה ביתית, בניגוד לאוסקר שהיא חצי-תעשייתית (ולכן גם העיצוב שלה הוא כזה).
לגבי איכות הקפה - גם אני מצטרף לניחוש של החבר'ה כאן, למרות שעדיין לא עשינו ניסוי בפועל (כי אנחנו חבורת עצלנים שלא מרימים את הכפפה שאורי מקסטלו זרק לעברנו).
מבחינת אמינות, לדעתי האוסקר עדיפה. היא בנויה לתלפיות ומשתמשים בה בפיצוציות. הסילביה גם אמינה יחסית, אבל היא מכונה ביתית, בניגוד לאוסקר שהיא חצי-תעשייתית (ולכן גם העיצוב שלה הוא כזה).
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
לא צריך גלישת טמפרטורה אבל צריך לעשות קולינג-פלאש. זאת לא מכונה של שגר ושכח.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
אפשר להוסיף בקלות שסתום אנטי וואקום ולפתור את העניין הזהmoti_r כתב:נכון. וגם כשמפעילים אותה, אחרי שהיא מתחממת, חייבים לשחרר קיטור דרך הסטימר ולהמתין עד שגוף החימום מתחמם מחדש (ענין של שניות עד חצי דקה)....
מניסיון אישי של שימוש מזה 3 שנים, אני יכול להעיד על נוחות השימוש באוסקר, עוצמת הקיטור האדירה, וגם איכות האספרסו טובה
חלקים:moti_r כתב:benk, תגדיר "בקלות"...
נראה לי שההגדרה הכי נכונה ל-"בקלות" היא "כמה זה עולה לי במעבדה"...
50 שח שובר וואקום
מפצל T 1/4 ומתאמים כ 30 שח
לגבי עבודה - זו פעולה פשוטה שעשיתי לבד, ולא רק אני. אפשר לראות במדריך של יונתן לניקוי השובר וואקום את פעולת הפירוק. במקום להחזיר למקום את השובר וואקום מתקינים את ה T שבקצהו האחד השובר וואקום, ואת צינורית הנחושת מקופפים קלות כדי שיתאים ליציאה החדשה מה T.
מי שחושש לעשות זאת לבד יכול לשלם למעבדה כ 180 שח על העבודה הזו
- docfeelgood
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
רוץ על זה
אחלה מחיר
אחלה מחיר