Nuova simonelli oscar ?
-
amiir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 196
אהלן, שוקל לשדרג את הסילביה לאוסקר. נכון שהיא לא מנירוסטה ולא יפה כמו הרוקט,ויביאמה ונמצאת בתחתית הקטגוריה הזו, אבל רציתי לשאול על איכות המכונה והרכיבים וכמובן על איכות האספרסו עצמו, הראש התרמוסיפוני עובד או שצריך לעשות temp surd כמו לסילביה?
- noam
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1425
קשה לי להאמין שתקבל הבדל משמעותי
- detailer
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1217
גם לי קשה להאמין שתוציא קפה טוב יותר מהאוסקר (במידה ואתה יודע איך להשתמש בסילביה).
מה שכן, באוסקר קל יותר להוציא מספר כוסות ברצף ואין צורך להמתין (כמו בסילביה) בין חליטה להקצפה.
מה שכן, באוסקר קל יותר להוציא מספר כוסות ברצף ואין צורך להמתין (כמו בסילביה) בין חליטה להקצפה.
- eliel1010
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1559
לדעתי שדרוג לא משמעותי בכלל.. חוץ מהנוחות כנראה שלא תרגיש בהבדלים בכוס (להפך, יש שסבורים שהסילביה תוציא אספרסו טוב יותר)
עדיף להמשיך להתמקצע על הסילביה וכאשר יגיע הרגע שבאמת דגדוג השדרוג יתחיל אז זה יהיה הסימן שלך לעבור לליגה של הגדולים - E61 וכדומה..
עדיף להמשיך להתמקצע על הסילביה וכאשר יגיע הרגע שבאמת דגדוג השדרוג יתחיל אז זה יהיה הסימן שלך לעבור לליגה של הגדולים - E61 וכדומה..
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
לא צריך לעשות גלישת טמפ' עם האוסקר והיא תהיה לך הרבה יותר נוחה מהסילביה, בגלל ההקצפה במקביל.
לגבי איכות הקפה - גם אני מצטרף לניחוש של החבר'ה כאן, למרות שעדיין לא עשינו ניסוי בפועל (כי אנחנו חבורת עצלנים שלא מרימים את הכפפה שאורי מקסטלו זרק לעברנו).
מבחינת אמינות, לדעתי האוסקר עדיפה. היא בנויה לתלפיות ומשתמשים בה בפיצוציות. הסילביה גם אמינה יחסית, אבל היא מכונה ביתית, בניגוד לאוסקר שהיא חצי-תעשייתית (ולכן גם העיצוב שלה הוא כזה).
לגבי איכות הקפה - גם אני מצטרף לניחוש של החבר'ה כאן, למרות שעדיין לא עשינו ניסוי בפועל (כי אנחנו חבורת עצלנים שלא מרימים את הכפפה שאורי מקסטלו זרק לעברנו).
מבחינת אמינות, לדעתי האוסקר עדיפה. היא בנויה לתלפיות ומשתמשים בה בפיצוציות. הסילביה גם אמינה יחסית, אבל היא מכונה ביתית, בניגוד לאוסקר שהיא חצי-תעשייתית (ולכן גם העיצוב שלה הוא כזה).
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- דבוטאנט
-
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
לא צריך גלישת טמפרטורה אבל צריך לעשות קולינג-פלאש. זאת לא מכונה של שגר ושכח.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

נכון. וגם כשמפעילים אותה, אחרי שהיא מתחממת, חייבים לשחרר קיטור דרך הסטימר ולהמתין עד שגוף החימום מתחמם מחדש (ענין של שניות עד חצי דקה).
- benk
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 443
אפשר להוסיף בקלות שסתום אנטי וואקום ולפתור את העניין הזהmoti_r כתב:נכון. וגם כשמפעילים אותה, אחרי שהיא מתחממת, חייבים לשחרר קיטור דרך הסטימר ולהמתין עד שגוף החימום מתחמם מחדש (ענין של שניות עד חצי דקה)....
מניסיון אישי של שימוש מזה 3 שנים, אני יכול להעיד על נוחות השימוש באוסקר, עוצמת הקיטור האדירה, וגם איכות האספרסו טובה
- כפיר_ש
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
לדעתי מהסילביה כדאי ללכת לכיוון E61 וגם לשדרג את הנוחות וגם את הקפה (וגם את המראה
)
אפשר גם לקנות מיד שניה ...
אפשר גם לקנות מיד שניה ...
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

benk, תגדיר "בקלות"...
נראה לי שההגדרה הכי נכונה ל-"בקלות" היא "כמה זה עולה לי במעבדה"
נראה לי שההגדרה הכי נכונה ל-"בקלות" היא "כמה זה עולה לי במעבדה"
- benk
-
- חבר פעיל מאוד

חלקים:moti_r כתב:benk, תגדיר "בקלות"...
נראה לי שההגדרה הכי נכונה ל-"בקלות" היא "כמה זה עולה לי במעבדה"...
50 שח שובר וואקום
מפצל T 1/4 ומתאמים כ 30 שח
לגבי עבודה - זו פעולה פשוטה שעשיתי לבד, ולא רק אני. אפשר לראות במדריך של יונתן לניקוי השובר וואקום את פעולת הפירוק. במקום להחזיר למקום את השובר וואקום מתקינים את ה T שבקצהו האחד השובר וואקום, ואת צינורית הנחושת מקופפים קלות כדי שיתאים ליציאה החדשה מה T.
מי שחושש לעשות זאת לבד יכול לשלם למעבדה כ 180 שח על העבודה הזו
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

זה אומר שענין כזה במעבדה יעלה 250 ש"ח בערך.
נקודה לקחת בחשבון למי שקונה אוסקר ומעוניין בשדרוג הזה.
- benk
-
- חבר פעיל מאוד

אם כבר משדרגים אוסקר, כדאי באותה הזדמנות להוסיף גם OPV
- danimili
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1214
- docfeelgood
-