התחייבות הסתיימה ב- YES, מסרבים לתת הצעה טובה
שלום לכולם,
ההתחייבות שלי ל- YES מסתיימת בשבוע הבא, התקשרתי לקבל הצעה, אך ההצעה מאוד יקרה (מקשרי לקוחות).
ההצעה -
MaxTotalHD
YesMax רגיל (שנשאר מהתקופה הקודמת).
4 ממירים רגילים.
כל הערוצים+2 ערוצי פרמיום.
כל זה במחיר של כ- 307ש"ח לחודש.
רציתי להחליף בנוסף ממיר רגיל ל- HD, אך נאמר לי שאין להם (ולא ידוע מתי יחזור), וכשיחזור למלאי אז אני אוכל להזמין בתוספת כ- 10ש"ח.
כלומר סה"כ כ- 317ש"ח בהתחייבות ל- 18 חודשים.
לפי מה שאני רואה בסביבתי, ההצעה מאוד גבוהה. מה אתם אומרים ?
ההתחייבות שלי ל- YES מסתיימת בשבוע הבא, התקשרתי לקבל הצעה, אך ההצעה מאוד יקרה (מקשרי לקוחות).
ההצעה -
MaxTotalHD
4 ממירים רגילים.
רציתי להחליף בנוסף ממיר רגיל ל- HD, אך נאמר לי שאין להם (ולא ידוע מתי יחזור), וכשיחזור למלאי אז אני אוכל להזמין בתוספת כ- 10ש"ח.
לפי מה שאני רואה בסביבתי, ההצעה מאוד גבוהה. מה אתם אומרים ?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
קח בחשבון שיש לי 6 ממירים בבית . תבדוק מול החברה המתחרה מה הם מציעים לך באותו הסכום .liam כתב:שלום לכולם,
ההצעה -
MaxTotalHD
4 ממירים רגילים.
לפי מה שאני רואה בסביבתי, ההצעה מאוד גבוהה. מה אתם אומרים ?...
באתר כמה זה יש חבילה כזאת:
ב265ש"ח מקבלים ממיר MAXHD ארבעה ממירים רגילים את כל הערוצים ועוד ערוץ פרימיום אחד.
אני בטוח שאתה יכול להוריד אותם עוד, בסה"כ תגיד שאתה מתנתק אני מאמין שהם ימצאו לך "חבילה שאנחנו לא נותנים לכל אחד, אבל בגלל שאתה לקוח שלנו כבר כמה שנים, ואנחנו באמת באמת רוצים שתשאר אני אתן לך אותה"
ב265ש"ח מקבלים ממיר MAXHD ארבעה ממירים רגילים את כל הערוצים ועוד ערוץ פרימיום אחד.
אני בטוח שאתה יכול להוריד אותם עוד, בסה"כ תגיד שאתה מתנתק אני מאמין שהם ימצאו לך "חבילה שאנחנו לא נותנים לכל אחד, אבל בגלל שאתה לקוח שלנו כבר כמה שנים, ואנחנו באמת באמת רוצים שתשאר אני אתן לך אותה"
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
לי יש חבילה בהוט עם שני ממירי HD, 5 חבילות רגילות ב 189 ש"ח (3 שנים התחייבות).
הוספתי את חבילת ה HD (שכוללת את 5HD), ואני משלם 228 ש"ח לחודש.
להורים שלי יש יס: MAX HD + 5 ממריים רגילים + כל החבילות הרגילות + 5HD ב 285 ש"ח
(התחייבות 3 שנים).
ariel-ro, ערוץ פרמיום יכול להיות SPORT 5HD? אם כן, מבצע שווה
הוספתי את חבילת ה HD (שכוללת את 5HD), ואני משלם 228 ש"ח לחודש.
להורים שלי יש יס: MAX HD + 5 ממריים רגילים + כל החבילות הרגילות + 5HD ב 285 ש"ח
(התחייבות 3 שנים).
ariel-ro, ערוץ פרמיום יכול להיות SPORT 5HD? אם כן, מבצע שווה
מישהו נתקל בזה שאין ממירי HD רגילים ל -YES, אז האפשרות היחידה לראות HD זה לקנות את ה- MaxTotalHD ? נשמע לי הזוי לחלוטין, האם מנסים לדחוף בכוח את המכשיר היקר יותר (ואת ה- VOD על הדרך) ?
נראה כי כבר עדיף לעבור להוט, הפרש כזה גדול נראה לי מוגזם. מישהו הצליח להשיג מ- YES חבילה בתשלום סביר בזמן האחרון (בהתחייבות ל- 18 חודשים) ?
תודה על התגובות
נראה כי כבר עדיף לעבור להוט, הפרש כזה גדול נראה לי מוגזם. מישהו הצליח להשיג מ- YES חבילה בתשלום סביר בזמן האחרון (בהתחייבות ל- 18 חודשים) ?
תודה על התגובות
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15946
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
עשית טוב .liam כתב:טוב, התנתקתי מ- YES. חבל שהם לא מוכנים לבוא לקראת לקוחות ותיקים (מאז שהם קיימים), ולא נראה לי שאני מתכוון לחזור אליהם בעתיד בעקבות היחס הזה....
לא יכול להיות שהם ידחפו לנו מחירים מגוכחים כאלה.
שימו לב.
יש הבדל גדול בין 2 השחקניות בתחום הטלוויזיה הרב ערוצית בישראל, וההבדל ביניהם הוא ענק!
קשה לבצע השוואת מחירים אמיתית בין החברות בגלל שבעצם כל אחת מספקת משהו אחר לגמרי!!
יס תספק לך טכנולוגיה מתקדמת- hd אמיתי ואיכותי ותכנים איכותיים יותר שפונים לקהל מעט גבוהה יותר.
הוט תספק מחירים טובים- חבילות משתלמות של הכל כלול- אבל תכנים נמוכים יותר, טכנולוגיה פשוטה יותר, איכות תמונה לטעמי נוראית! ועוד גימיקים.
אתה בתור לקוח פשוט צריך להבין קודם מה העדפה שלך ומה אתה בעצם מחפש שחברת
הטלוויזיה תציע לך.
שים לב, מניסיון שלי כשמגיע הטכנאי לבוא לאסוף
את הציוד הישן- בדרך כלל הוא מביא איתו מבצעי שימור באמת טובים שעדיין לא קיבלת בשיחות הקודמות אם המוקדי שירות.
יש הבדל גדול בין 2 השחקניות בתחום הטלוויזיה הרב ערוצית בישראל, וההבדל ביניהם הוא ענק!
קשה לבצע השוואת מחירים אמיתית בין החברות בגלל שבעצם כל אחת מספקת משהו אחר לגמרי!!
יס תספק לך טכנולוגיה מתקדמת- hd אמיתי ואיכותי ותכנים איכותיים יותר שפונים לקהל מעט גבוהה יותר.
הוט תספק מחירים טובים- חבילות משתלמות של הכל כלול- אבל תכנים נמוכים יותר, טכנולוגיה פשוטה יותר, איכות תמונה לטעמי נוראית! ועוד גימיקים.
הטלוויזיה תציע לך.
את הציוד הישן- בדרך כלל הוא מביא איתו מבצעי שימור באמת טובים שעדיין לא קיבלת בשיחות הקודמות אם המוקדי שירות.
אם היית בקיא בפורום ,היית יודע שיש דווקא אכזבה מאיכות התמונה ב YES ,אין שום דבר מתקדם ב YES,eliel1010 כתב:שימו לב.
הטלוויזיה תציע לך.
את הציוד הישן- בדרך כלל הוא מביא איתו מבצעי שימור באמת טובים שעדיין לא קיבלת בשיחות הקודמות אם המוקדי שירות....
כאשר אתה צריך לחבר את הממיר לאינטרנט בכדי לראות VOD, אין שום אפשרות לקבל ממיר HD רגיל,
אז דלג כמה אשכולות קדימה ותקרא לבד על ה HD האמיתי של YES, מול ה HD המזויף של HOT .
תכנים נמוכים ,איך אתה קובע את זה ,יש לך נוסחה סודית שהמצאת ,פששש כל הכבוד .
שוב בפעם 1,000 ,אתם יכולים לנבוח על הוט ,אבל היא עוברת ומצליחה ואפילו ברבעון האחרון היא
בפלוס של מצטרפים חדשים במנויי טלוויזיה , שלא נדבר על 16 אלף מצטרפים חדשים באינטרנט רק ב 4 חודשים
וסה"כ 750 אלף מנויים באינטרנט וכ 895 אלף לקוחות בטלוויזיה .
נערך לאחרונה על ידי NEW_WAVE ב 22/03/2011 23:56, נערך 5 פעמים בסך הכל.
ההבדל לא כזה גדול כמו שאתה מתאר, סה"כ התכנים דומים ועכשיו גם ה- HD יהיה באיכות דומה (אחרי שיס ידחפו עוד כמה ערוצים על כל משיב). כפי שכתבתי ההצעה של הוט היא לפני התחייבות, מבחינתי אם אני מצליח לגרום להם להתחייב בכתב שאני מקבל את המקליט HD שיגיע עד סוף השנה (במקום המקליט הרגיל שכוללת ההצעה), אז גם אם אני אקבל מיס הצעה יותר טובה אני עדיין אעבור להוט.eliel1010 כתב:שימו לב.
הטלוויזיה תציע לך.
את הציוד הישן- בדרך כלל הוא מביא איתו מבצעי שימור באמת טובים שעדיין לא קיבלת בשיחות הקודמות אם המוקדי שירות....
הדבר היחיד שמרתיע אותי בהוט, זה השירות, אבל יש גבול לכל תעלול (ההפרש ההזוי שיס לוקחים בנוסף).
אני מקווה שאורנג' יזדרזו להקים את מערך הטלויזיה שלהם ואז אולי הצרכנים יקבלו שירות ומחירים נורמלים יותר בהשוואה להיום.
לאחר 3 שבועות של קיר אטום עברתי מיס לטריפל אני לא פרה עם ארנק
לאחר 3 שבועות של בכי תחנונים לחברת יס +בזק הגעתי להחלטה אסטרטגית שאני לא פרה חולבת עם ארנק
ועברתי לטריפל של הוט=החבילה שלי עם יס ובזק נגמרה.
כצרכן חשוב שכולם יבינו-הכסף אצלכם והחברות רוצות את הכסף.
מי שלא נותן שרות ראוי במחיר ראוי =שלום
ב2004 עזבתי את הוט=מאותה סיבה
ב2011 אני עוזב את יס+בזק=מאותה סיבה
תנו שרות+מחיר נבוא-לא תתנו נלך
תנו שרות+מחיר נבוא-לא תתנו נלך
Re: לאחר 3 שבועות של קיר אטום עברתי מיס לטריפל אני לא פרה עם ארנק
על מה היה ה"בכי תחנונים..." על שירות ?דג_שתקן כתב:לאחר 3 שבועות של בכי תחנונים לחברת יס +בזק הגעתי להחלטה אסטרטגית שאני לא פרה חולבת עם ארנק
תנו שרות+מחיר נבוא-לא תתנו נלך...
אני גם חושב לקחת כבר את הטריפל של הוט, בזק הבטיחו לי לפני שנה+ שתוך 3 חודשים ה- NGN מגיע אלי (אני עכשיו על 8 מגה וגר סמוך למרכזיה שלהם ברעננה), ומאז כל 3 חודשים, אומרים לי עוד 3 חודשים...
הטריפל שהוט הציעו לי זה עם חבילת 12 מגה (והמחיר בספקית לא משתנה משידרוג 8 ל- 12).