המלצה לסאב עד 4K
אם אין בעיה להזמין מחו"ל אפשר כמובן לקבל תמורה הרבה יותר גבוהה. אחד מהשניים יעשה יופי של עבודה:
http://www.epiksubwoofers.com/legend.html
http://www.rythmikaudio.com/FV12.html
http://www.epiksubwoofers.com/legend.html
http://www.rythmikaudio.com/FV12.html
תודה רבה על התגובות!
איזה סאב לדעתכם ישתלב בצורה הטובה ביותר?
אני שואל את השאלה הזו כי לפני המצב של הסט היה:
Cerwin Vega cl10
Klipsch rc10
Klipsch rb52
במצב הנוכחי, האחוריים הלכו קדימה ואותם החליפו אחוריים קטנים יותר. הרסיבר נשאר אותו אחד.
כאחד שאוהב באס אני נאלץ לוותר על הסרווין המדהים (אך לא מדוייק) ולכן אני מחפש סאב שיחליף את מקומם עם החבילה החדשה.
תודה
איזה סאב לדעתכם ישתלב בצורה הטובה ביותר?
אני שואל את השאלה הזו כי לפני המצב של הסט היה:
Cerwin Vega cl10
Klipsch rc10
Klipsch rb52
במצב הנוכחי, האחוריים הלכו קדימה ואותם החליפו אחוריים קטנים יותר. הרסיבר נשאר אותו אחד.
כאחד שאוהב באס אני נאלץ לוותר על הסרווין המדהים (אך לא מדוייק) ולכן אני מחפש סאב שיחליף את מקומם עם החבילה החדשה.
תודה
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אני הייתי הולך על קליפש היות וזה המרכיב העיקרי במערכת שלך. כרגיל (וגם בעקבות חלק מההמלצות לעיל), חשוב מאוד לזכור שההעדפות בתחום הסאונד הן מאוד אישיות, כך שמומלץ לך בחום רב לשמוע את הסאבים לפני שאתה בוחר...
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
למה אתה מתכוון בעוצמתי ודינאמי? זה לא דבר שהולך ביחד?zeev78 כתב:יש לך קליפש אז לך על קליפש אבל אם אתה רוצה יותר סאב יותר עוצמתי (אבל פחות דינאמי) אז תבדוק את הHRS10 של סאן פייר....
BreezeNET כתב:למה אתה מתכוון בעוצמתי ודינאמי? זה לא דבר שהולך ביחד?zeev78 כתב:יש לך קליפש אז לך על הקליפש אבל אם אתה רוצה יותר סאב יותר עוצמתי (אבל פחות דינאמי) אז תבדוק את הHRS10 של סאן פייר.......
לא, דינאמיות באה לידי ביטויי במהירות שבה הסאב מסוגל לייצר באס מבלי להישמע מגושם, עוצמה באה לידי ביטויי בתחושה שלך להרגיש את הבאס ולא רק לשמוע אותו (לדעתי). הHRS10 נותן לך להרגיש את הבאס יותר טוב מכל סאב אחר באותה קטגוריית מחיר בזכות הגברה של 1000 ואט, אלמנט שזז כמו בוכנה ודוחף אוויר וטווח תדרים שיורד עד 20 הרץ. חבל שהוא לא מדוייק כמו שאר הסאבים הטובים בתקציב שלו אבל אם הוא היה ככה אז אפשר היה להגיד שהוא הסאב המושלם וזה לא משהו שצריך לצפות לו במחירים האלה אלא בסאבים הרבה יותר יקרים. אני הייתי מוכן לטרייד אוף הזה בגלל שאני נהנה להרגיש את האוויר בפנים כל פעם שיש איזשהו פיצוץ או שכל הבית רועד בצורה מבהילה שיש רעידת אדמה בסרט. אפשר לקרוא לו סאב מעולה לסרטים, מי שאוהב לשמוע בעיקר מוזיקה עדיף שיקח סאב אחר רק צריך לדעת מה מפסידים כאשר מוותרים על הHRS לפני שעושים את הפשרה הזאת.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
חזרת ?טלוש כתב:שלום,
אשמח להמלצה לסאב שיוסף למערכת הבאה:
Nad T744
Klipsch RB51
Klipsch RC10
Klipsch S10
האפשרויות שחשבתי עליהן:
ASW610 B&W
Klipsch RW-10d
Velodyne CHT10
תודה...
הרבה זמן לא היית פעיל....שמח לראות אותך כאן שוב.
אני עד היום עם הכיולים שלך ל A650
וזה מה שנקרא: יש סאב טוב לקולנוע ביתי ויש סאב טוב למוסיקה.zeev78 כתב:BreezeNET כתב:למה אתה מתכוון בעוצמתי ודינאמי? זה לא דבר שהולך ביחד?zeev78 כתב:יש לך קליפש אז לך על הקליפש אבל אם אתה רוצה יותר סאב יותר עוצמתי (אבל פחות דינאמי) אז תבדוק את הHRS10 של סאן פייר.......
לא, דינאמיות באה לידי ביטויי במהירות שבה הסאב מסוגל לייצר באס מבלי להישמע מגושם, עוצמה באה לידי ביטויי בתחושה שלך להרגיש את הבאס ולא רק לשמוע אותו (לדעתי). הHRS10 נותן לך להרגיש את הבאס יותר טוב מכל סאב אחר באותה קטגוריית מחיר בזכות הגברה של 1000 ואט, אלמנט שזז כמו בוכנה ודוחף אוויר וטווח תדרים שיורד עד 20 הרץ. חבל שהוא לא מדוייק כמו שאר הסאבים הטובים בתקציב שלו אבל אם הוא היה ככה אז אפשר היה להגיד שהוא הסאב המושלם וזה לא משהו שצריך לצפות לו במחירים האלה אלא בסאבים הרבה יותר יקרים. אני הייתי מוכן לטרייד אוף הזה בגלל שאני נהנה להרגיש את האוויר בפנים כל פעם שיש איזשהו פיצוץ או שכל הבית רועד בצורה מבהילה שיש רעידת אדמה בסרט. אפשר לקרוא לו סאב מעולה לסרטים, מי שאוהב לשמוע בעיקר מוזיקה עדיף שיקח סאב אחר רק צריך לדעת מה מפסידים כאשר מוותרים על הHRS לפני שעושים את הפשרה הזאת....
לדוגמא, מפורומים רבים שאני קורא על הסאבים של SVS שהם מדהימים, הרבה אנשים שקנו את סאב הדגל טוענים שהוא מתאים יותר לקולנוע ביתי ופחות למוסיקה.
טוב ככל שהוא יהיה (יצא לי לשמוע רק את אחיו הגדול) סאב בגודל הזה (בתיבה סגורה) מאבד את "הגז" מתחתהHRS10 נותן לך להרגיש את הבאס יותר טוב מכל סאב אחר באותה קטגוריית מחיר בזכות הגברה של 1000 ואט, אלמנט שזז כמו בוכנה ודוחף אוויר וטווח תדרים שיורד עד 20 הרץ...
ל 30hz, זו פשוט עובדה ואין מה לעשות בנידון.
וזה מה שנקרא: אין כזה דבר!וזה מה שנקרא: יש סאב טוב לקולנוע ביתי ויש סאב טוב למוסיקה...
HazooM
מעניין שאתה מתייחס רק לשורה הראשונה שכתבתי...
I have a SB12-Plus in my office.
I found my friend's REL B3 in his home to be much more impressive.
אני יכול למלא כאן ציטוטים של בעלי SVS כולל ה ULTRA 13 שטוענים שהוא מתאים יותר לסרטים.
אגב, בקרוב אני מזמין אחד
אני יכול למלא כאן ציטוטים של בעלי SVS כולל ה ULTRA 13 שטוענים שהוא מתאים יותר לסרטים.
אגב, בקרוב אני מזמין אחד
וכמו הרבה אנשים גם הם מלאים בדיעות קדומות. אנשים פשוט לא מבינים איך סאבים "עובדים" ואיך צריךאני יכול למלא כאן ציטוטים של בעלי SVS כולל ה ULTRA 13 שטוענים שהוא מתאים יותר לסרטים...
לבצע השוואות בין דגמים כאלו ואחרים. הטענה הזו תקפה גם לרמקולים רגילים.
HAZOOM ידידי היקר -מדוע אתה כלכך נלחם בקונספט זה או אחר
שאם מישהו טוען שהסאב זה או אחר מתאים לליבו יותר בתצורת קב או בתצורת מוסיקה
שיבושם לו זה יותר עניין של טעם לפה או לשם
כי זה לא מדע מדוייק .....ולך תתווכח אם אוזן וטעם של אדם
כל וויכוח כזה נידון לכישלון
כמו הרבה דברים בתחום הזה שלנו......
סאב מסויים יכול להישמע למאזין א מעולה בקב וגרוע במוסיקה(הרבה צורך באינטראקציה וכיוונים מעייפים מול הקדמיים)
ואילו אחר ההיפך...-לך תוכיח .....
ויש לי הערכה לידע שלך בתחום
בקיצור אוזן אדם קובעת יותר מהידע שלו במקרה הזה......
שאם מישהו טוען שהסאב זה או אחר מתאים לליבו יותר בתצורת קב או בתצורת מוסיקה
שיבושם לו זה יותר עניין של טעם לפה או לשם
כי זה לא מדע מדוייק .....ולך תתווכח אם אוזן וטעם של אדם
כל וויכוח כזה נידון לכישלון
כמו הרבה דברים בתחום הזה שלנו......
סאב מסויים יכול להישמע למאזין א מעולה בקב וגרוע במוסיקה(הרבה צורך באינטראקציה וכיוונים מעייפים מול הקדמיים)
ואילו אחר ההיפך...-לך תוכיח .....
ויש לי הערכה לידע שלך בתחום
בקיצור אוזן אדם קובעת יותר מהידע שלו במקרה הזה......
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2492 פעמים
נו סוף סוף אתה עושה מהלך חיובי.yarino כתב:HazooM
אגב, בקרוב אני מזמין אחד...
אתה הולך על ה PB או ה PC ?
ההבדל במחיר לא גדול אבל ההבדל בהובלה פשוט ענקקקקקקק.
בנוסף שמעתי מחבר טוב שיש לו את ה PB13-ULTRA שיש תלונות רבות על ההגברה החדשה שלהם, בפורומים בחו"ל. עצתי לך תחרוש טוב טוב את הכתוב ותנסה לדלות את העיקר לגבי אמיתות הענין.
בהצלחה