וואלה? מעניין מה קורה שם...תלונות רבות על ההגברה החדשה שלהם, בפורומים בחו"ל...
המלצה לסאב עד 4K
אתה מוזמן אלי הביתה אם אם אתה רוצה בשביל לראות כמה "גז" יש לסאב הזה (זו פשוט עובדה בשטח ואין מה לעשות בנידוןHazooM כתב:טוב ככל שהוא יהיה (יצא לי לשמוע רק את אחיו הגדול) סאב בגודל הזה (בתיבה סגורה) מאבד את "הגז" מתחתהHRS10 נותן לך להרגיש את הבאס יותר טוב מכל סאב אחר באותה קטגוריית מחיר בזכות הגברה של 1000 ואט, אלמנט שזז כמו בוכנה ודוחף אוויר וטווח תדרים שיורד עד 20 הרץ...
ל 30hz, זו פשוט עובדה ואין מה לעשות בנידון.
וזה מה שנקרא: אין כזה דבר!וזה מה שנקרא: יש סאב טוב לקולנוע ביתי ויש סאב טוב למוסיקה......
יואב,istarmini כתב:נו סוף סוף אתה עושה מהלך חיובי.yarino כתב:HazooM
מעניין שאתה מתייחס רק לשורה הראשונה שכתבתי...
I have a SB12-Plus in my office.
I found my friend's REL B3 in his home to be much more impressive.
אני יכול למלא כאן ציטוטים של בעלי SVS כולל ה ULTRA 13 שטוענים שהוא מתאים יותר לסרטים.
אגב, בקרוב אני מזמין אחד...
אתה הולך על ה PB או ה PC ?
ההבדל במחיר לא גדול אבל ההבדל בהובלה פשוט ענקקקקקקק.![]()
בנוסף שמעתי מחבר טוב שיש לו את ה PB13-ULTRA שיש תלונות רבות על ההגברה החדשה שלהם, בפורומים בחו"ל. עצתי לך תחרוש טוב טוב את הכתוב ותנסה לדלות את העיקר לגבי אמיתות הענין.
בהצלחה...
נראה לי שבשלב זה אני אסתפק ב SB12-NSD ...עד שנבנה בית ללא שכנים עם מרתף, מה שכמעט קרה לפני שלוש שנים אבל אישתי לבסוף הטילה וטו
אם סאב הדגל של היצרן (שעולה פי כמה, יותר גדול, וכולל מגבר ודרייברים יותר רציניים) לא עושה את זה מה גורםבשביל לראות כמה "גז" יש לסאב הזה (זו פשוט עובדה בשטח ואין מה לעשות בנידון)...
לך לחשוב שה hrs10 כן עושה את זה?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
ממה שהבנתי לא מדובר על מגבר בעייתי מבחינת תקלות/אמינות.HazooM כתב:וואלה? מעניין מה קורה שם...תלונות רבות על ההגברה החדשה שלהם, בפורומים בחו"ל......
מדובר על חוסר שביעות רצון למול הדגם הקודם.
מי? מה? למה? וכמה? אין לי מושג.
העובדה שיש לי אותו בביתHazooM כתב:אם סאב הדגל של היצרן (שעולה פי כמה, יותר גדול, וכולל מגבר ודרייברים יותר רציניים) לא עושה את זה מה גורםבשביל לראות כמה "גז" יש לסאב הזה (זו פשוט עובדה בשטח ואין מה לעשות בנידון)...
לך לחשוב שה hrs10 כן עושה את זה?...