אז איך קונים דירה בישראל ?
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אני רואה את הסרטון הזה שוב ושוב, מגרד בקרחת ופשוט לא מצליח להבין.
אני אפילו לא מצליח להסביר לעצמי מה פה לא בסדר.
באיזה שהוא קטע שומעים את השיר של נושאי המגבעת "הבא בתור הוא סוס" ואולי זה מה שבאמת מספר את הסיפור ..
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4041689,00.html
אני אפילו לא מצליח להסביר לעצמי מה פה לא בסדר.
באיזה שהוא קטע שומעים את השיר של נושאי המגבעת "הבא בתור הוא סוס" ואולי זה מה שבאמת מספר את הסיפור ..
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4041689,00.html
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

עזוב כסף, זה לא קשור לכסף.Elad8 כתב:איך בדיוק אנשים מצפים שהמחירים יירדו כאשר יש התנפלות כזו?...
העניין פה הוא ה"איך" לא ה"כמה", ואיזו מניפולציה עושים על האנשים בשביל לגרום להם להוציא את הכסף בלי לראות אפילו את החוזה ( ואני כבר לא מדבר על זה שאת החוזה צריך לקרוא עורך דין ..)
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
ליאור ראית בחדשות היום?
אחרי התשלום האישה שואלת "קומה שניה נכון" המוכרת עונה לה "לא קומה ראשונה אמרנו" אז "טוב לא משנה איזה קומה"
זה מדהים כמה טמטום.
אחרי התשלום האישה שואלת "קומה שניה נכון" המוכרת עונה לה "לא קומה ראשונה אמרנו" אז "טוב לא משנה איזה קומה"
זה מדהים כמה טמטום.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

ראיתי,mp3lll כתב:ליאור ראית בחדשות היום?
זה מדהים כמה טמטום....
ראיתי גם את זאת ש"זכתה" בשתי דירות.
תכלס, אנשים סתם כותבים צ'קים, זו למעשה אופציה לרכישה. אתה תמיד יכול להתחרט בשלב החוזה.
מקסימום אתה מפסיד כמה מאות שקלים ועם עורך דין טוב אתה גם לא תשלם כלום. העניין הוא ההתנפלות של האנשים מתוך המחשבה שכל דירה ש"אני" זוכה בה זו דירה אחת פחות ל"מישהו אחר".
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
כמה מאות שקלים? לפי הכתבה בחדשות היום כל מי שקנה התחייב לשלם 20,000 ש"ח כדמי רצינות, דמי ביטול = 50%.Lior_M כתב:
ראיתי,
תכלס, אנשים סתם כותבים צ'קים, זו למעשה אופציה לרכישה. אתה תמיד יכול להתחרט בשלב החוזה.
מקסימום אתה מפסיד כמה מאות שקלים ועם עורך דין טוב אתה גם לא תשלם כלום. העניין הוא ההתנפלות של האנשים מתוך המחשבה שכל דירה ש"אני" זוכה בה זו דירה אחת פחות ל"מישהו אחר"....
בעברית פשוטה - 10,000 ש"ח.
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

זה לא מדוייק.Itsik_G כתב:כמה מאות שקלים? לפי הכתבה בחדשות היום כל מי שקנה התחייב לשלם 20,000 ש"ח כדמי רצינות, דמי ביטול = 50%.Lior_M כתב:
ראיתי,
מקסימום אתה מפסיד כמה מאות שקלים ועם עורך דין טוב אתה גם לא תשלם כלום. העניין הוא ההתנפלות של האנשים מתוך המחשבה שכל דירה ש"אני" זוכה בה זו דירה אחת פחות ל"מישהו אחר"....
בעברית פשוטה - 10,000 ש"ח....
אתה משלם 20K זה נכון. פסיכולוגית ברגע שכבר הוצאת את הכסף רוב הסיכויים שלא תוותר ( האקט של ההתחיבות או התשלום הראשון הוא הכי קשה ולא משנה כמה הוא ). בסופו של דבר, אם מתגלים חילוקי דעות בשלב חתימת החוזה, אתה יכול להחליט שאתה לא חותם ( בעצת עורך דין ) ובדרך כלל אתה מקבל בחזרה את כל הכסף.
זה עדיין לא משנה, ככה לא קונים דירה..
ליאור
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
הכוונה לא הייתה לבימוי תאטרלי - יותר לבימוי ריאליטי...Nissim כתב:בהחלט אפשרי, ע"פ מקורות זרים, יש הרבה שחקנים בקהל.amiti כתב:האם יתכן שחברת גינדי "ביימה" את ההתנפלות? - כלומר יצרה תנאים בלתי אפשריים ואוירת שוק מכוונת כדי ליצור פרסום ולהגדיל את המכירות?......
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

ברור , א..ב בשיווק.. זה גם חלק מהמניפולציה ..amiti כתב:האם יתכן שחברת גינדי "ביימה" את ההתנפלות? - כלומר יצרה תנאים בלתי אפשריים ואוירת שוק מכוונת כדי ליצור פרסום ולהגדיל את המכירות?...
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
תציע לישראלים קצת "הנחה" והם באים כמו עדר... אני מכיר אנשים שקונים את כל האוכל ברשת אחת
ואז נוסעים לקצה השני של העיר בשביל לרכוש שני פריטים בכמה שקלים פחות.
ואז נוסעים לקצה השני של העיר בשביל לרכוש שני פריטים בכמה שקלים פחות.
אני לא מבין איך ניתן לקנות דירה בלי לראות תוכנית וכו' והכל עניין של דקות עם לחץ, כאשר אני רכשתי את הTV שלי שעלתה לי רק 4700 ש"ח בדקתי, ראיתי מפרט וכו' ורק אז החלטתי נכון שאפשר ברכישת TV או מערכת להיות יותר פזיזים אבל איך אפשר להיות פזיז ברכישת דירה??
מישהו יכול להסביר לי איך מדינה כמו שלנו שנמצאת
בחור התחת של העולם,שנמצאת באיום תמידי של טילים,
פיגועים,קיץ גהינום,ומה לא,מחירי הדיור הם הגבוהים בעולם?
חשבתי שתרבות העדר קיימת רק בקניונים,ברכישת רכבים,
אבל בדירות של 2-3 מיליון שח?
מ ט ו ר פ ים.
מ ט ו ר פ ים.
כי בדירה יש המון פינות שאפשר להציב TV, לא צריך להיות בררנים בקשר לזהsingera כתב:אני לא מבין איך ניתן לקנות דירה בלי לראות תוכנית וכו' והכל עניין של דקות עם לחץ, כאשר אני רכשתי את הTV שלי שעלתה לי רק 4700 ש"ח בדקתי, ראיתי מפרט וכו' ורק אז החלטתי נכון שאפשר ברכישת TV או מערכת להיות יותר פזיזים אבל איך אפשר להיות פזיז ברכישת דירה??...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
singera, יוצרים אצל אנשים את התחושה שעומדות בפניהם שתי בררות בלבד, או שירכשו דירה "על הנייר" בלי לראות את החוזה בכלל ושזו ההזדמנות האחרונה שלהם כי האלטרנטיבות הולכות להיות יקרות יותר או שהם לא יקנו בכלל דירה וישארו בשכירות/אצל ההורים. אם מצליחים ליצור את אווירת הלחץ המתאימה יש הרבה אנשים שמאבדים את הראש ומקבלים החלטות שבדיעבד מתבררות כאוויליות.
אל תהיה קשה מידי כלפיהם כי אין אף אחד שיכול לטעון שהוא תמיד קיבל החלטות נבונות ומחוכמות תחת לחץ.
אל תהיה קשה מידי כלפיהם כי אין אף אחד שיכול לטעון שהוא תמיד קיבל החלטות נבונות ומחוכמות תחת לחץ.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

מה זה קשור לאיום טילים ? ולפיגועים ? ומי אמר שמחירי הדיור פה הכי גבוהים ? גבוהים ביחס למה ?amitbak כתב:מישהו יכול להסביר לי איך מדינה כמו שלנו שנמצאת
מ ט ו ר פ ים....
בדקת כמה עולה נכס במליבו ? כמה עולה נכס בקלאבאסס ? אתה יודע מה המחירים בלונדון ?
ובלי קשר,
אילו חלופות יש לישראלי ? זה לא שאנחנו אזרחי העולם ויכולים לחיות איפה שבא לנו ..
המחיר נקבע לפי היצע וביקוש של ישראלים בישראל. כשיש יותר ביקוש מהיצע יש לחץ כלפי מעלה על המחירים ..
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי