אז איך קונים דירה בישראל ?

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
Itsik_G
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #21 

singera כתב:אני לא מבין איך ניתן לקנות דירה בלי לראות תוכנית וכו' והכל עניין של דקות עם לחץ, כאשר אני רכשתי את הTV שלי שעלתה לי רק 4700 ש"ח בדקתי, ראיתי מפרט וכו' ורק אז החלטתי נכון שאפשר ברכישת TV או מערכת להיות יותר פזיזים אבל איך אפשר להיות פזיז ברכישת דירה??
...
בכתבה בערוץ 10 דווקא הביאו כמה קולות יותר שפויים, אנשים שלא היו מוכנים לחתום בלחץ הזה. אחת המרואיינות שם אפילו אמרה ש"לוקח לה יותר זמן לבחור עגבניות למטבוחה ממה שנתנו לה לבחור דירה".

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי
נתן תודות: 342 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #22 

עם סגולה, אומרים עלינו.
עם נבון, חכם, שמישהו בחר בנו מכל העמים..
נכון, יש בינינו גאונים, ועליהם כולנו נשענים, אבל בממוצע, אנחנו המדינה המערבית עם העם הכי מטומטם שמישהו יכל להמציא...
תקנו אותי אם אני טועה, אבל לא היינו ככה..
אנחנו מתדרדרים מרגע לדודלי...
...

Lior_M פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8136
נתן תודות: 420 פעמים
קיבל תודות: 475 פעמים

שליחה #23 

Giliboy כתב:עם סגולה, אומרים עלינו.
נכון, יש בינינו גאונים, ועליהם כולנו נשענים, אבל בממוצע, אנחנו המדינה המערבית עם העם הכי מטומטם שמישהו יכל להמציא...
...
אז מה גבר, עם סגולה, עם הבחירה .. מתחזקים אהה ? :lol:
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #24 

...
לא כל כך - יש לי קולגה במילאנו, הוא משלם שכירות על 4 חדרים 200 יורו לחודש, כן, 2000 יורו. בניו יורק זה הרבה יותר גרוע.
את הדירה שלי קניתי בפוקס במודיעין לפני 4 או 5 שנים. פוקס כי היום אני לא יכול לקנות אותה. השכנים שלי משלמים שכירות שגבוהה ב40 אחוזים מהמשכנתא שלי.
אנחנו זוג צעיר (יחסית) ואני רואה עוד כאלו, רק שלא היה להם הזדמנות או שכל לקנות לפני ארבע או חמש שנים. כואב לי הלב. המדינה צריכה להציף במכרזים דירות של שלושה חדרים, לתת תמריצים לקבלנים, אבל לא עושים את זה. דירת שלושה חדרים במליון פלוס זה לא ריאלי, ואני אפילו לא רוצה לחשוב על ארבעה חדרים.

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי
נתן תודות: 342 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #25 

TANDBERG כתב:
...
לא כל כך - יש לי קולגה במילאנו, הוא משלם שכירות על 4 חדרים 200 יורו לחודש, כן, 2000 יורו. בניו יורק זה הרבה יותר גרוע.
את הדירה שלי קניתי בפוקס במודיעין לפני 4 או 5 שנים. פוקס כי היום אני לא יכול לקנות אותה. השכנים שלי משלמים שכירות שגבוהה ב40 אחוזים מהמשכנתא שלי.
אנחנו זוג צעיר (יחסית) ואני רואה עוד כאלו, רק שלא היה להם הזדמנות או שכל לקנות לפני ארבע או חמש שנים. כואב לי הלב. המדינה צריכה להציף במכרזים דירות של שלושה חדרים, לתת תמריצים לקבלנים, אבל לא עושים את זה. דירת שלושה חדרים במליון פלוס זה לא ריאלי, ואני אפילו לא רוצה לחשוב על ארבעה חדרים.
...
בעיקרון אני התייחסתי לאופן בו התנהל השוק לגבי המכירה של גינדי.
מי מוכן לשלם על שכירות, כמה ולמה, זה כבר משהו אישי שלא ניתן לשפוט לגביו.
כל אחד והסיבות שלו..
...

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #26 

amiti כתב:האם יתכן שחברת גינדי "ביימה" את ההתנפלות? - כלומר יצרה תנאים בלתי אפשריים ואוירת שוק מכוונת כדי ליצור פרסום ולהגדיל את המכירות?
...
הם עשו את זה כמה פעמים :lol:
יש להם קהל לקוחות מכך שהם רשמו קבוצות רכישה בעבר , כך שהם יודעים שהאנשים האלו רוצים לקנות . מבחינת הקונים אם נותנים להם הנחה מספקת , זה בהחלט יכול להיות ההבדל אם אתה קונה או לא . ולכן אני מניח שזה ריאליטי

וקצת עובדות חיים, אם הדירה עולה 1M , אתה צריך הון עצמי של 400K , אם היא עולה 1.2 אתה צריך 480K , אם אין לך עכשיו 480, אלא רק 400 , זה כבר באמת לא ממש משנה לך אם תקבל קומה ראשונה או שניה . כי עד שתשיג את ה80K שחסרים לך , אתה עלול להשאר בלי דירה , ועם כסף בבנק שנאכל ע"י השכירויות

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”