יוסי הרי מבצע בדיקה עמוקה של המוצר ובאותה הזדמנות גם מסביר כיצד לכייל סאב וופר.
XTZ 99 W12.18 ICE - הסאב הסקנדינבי.

קודם כל, שאפו על הבדיקה - אני חייב להודות שביליתי לפחות שעתיים אתמול בכיול מחדש של הסאב שלי בזכותךyosihary כתב:ישנם סרטים, שהמו"ל הוסיף בתוספות כיול של AV - דומה לדיסק אוויה, או DVD ESSENTIALS.
מצאתי זאת ב:
בסרט Wall E בדיסק הבלו ריי
ב- DVD של מלחמת הכוכבים לפחות בסרט הראשון "אימת הפנטום". ואשר לא נקנה בארץ
בבדיקת השמע מקבלים סאונד לכיול כל הרמקולים.
בהצלחה....

אאל"ט אזי כן.epony כתב:קודם כל, שאפו על הבדיקה - אני חייב להודות שביליתי לפחות שעתיים אתמול בכיול מחדש של הסאב שלי בזכותךyosihary כתב:ישנם סרטים, שהמו"ל הוסיף בתוספות כיול של AV - דומה לדיסק אוויה, או DVD ESSENTIALS.
מצאתי זאת ב:
בסרט Wall E בדיסק הבלו ריי
ב- DVD של מלחמת הכוכבים לפחות בסרט הראשון "אימת הפנטום". ואשר לא נקנה בארץ
בבדיקת השמע מקבלים סאונד לכיול כל הרמקולים.
בהצלחה....![]()
שנית, לפחות לגבי ה-DVD של מלחמת הכוכבים שציינת לעיל - האם אתה מתכוון ל-THX Optimizer, או לבדיקה אחרת, יותר ספציפית..?...

על המחמאות ועל כך שסחב את המפלצת לרחוב וסידר אותה מאחור...oferlaor כתב:סקירה מצויינת, תודה יוסי!!...

שולח מסרliran96 כתב:סקירה מצוינת![]()
טוב לדעת שהסאב שלי נותן בראש לסאבים סקנדינבים![]()
בתור בעלים של Epos els אני בקלות יכול לומר שהוא סאב איכותי ביותר למוזיקה, אני משתמש בו בחדר קטן מאוד עם סוג מדפיים (epos es11) והתוספת שלו חיונית..
אשמח לסקירה קטנה על האפוס והצעות לכיוון ולמיקום, כרגע מפאת חוסר מקום הוא נמצא קרוב מאוד אליי וככה הוא נשמע במיטבו, למרות שאני מרגיש שמשהו חסר בדיוק שלו כנראה בגלל אקוסטיקת החדר הגרועה,
הכיוונים שלו הם: 20-80 הרץ, 0 בפאזה, וטיפה מתחת לחצי ווליום...
אשמח להצעות ולעזרה (ואולי אפילו לבחינה)...

בהקשר לציטוט הנ"ל מתוך המאמר....אני בהחלט מסכים שהגדרת הרמקולים הקדמיים כSmall יתנו תוצאות טובות יותר גם אם מדובר ברמקולים רצפתיים."אני - עם רמקולים מדפיים של אפוס (דרייבר של 6.5") - מעדיף לשנות את הגדרת הכיול של הרמקולים הללו ל-Small ואז הרסיבר מחלק את הצלילים בין ההגברה הראשית לסאב. אני קובע את הנקודה הזו (Cross Over) ברסיבר ל-150Hz ואת כפתור התדר בסאב למקסימום"....