כנראה שעם הזמן בא ה"שכל" - עובדה אצלי זה קרה.
אחרי 30 שנה בהוט ( לפני כ- 15 שנה עברתי ל YES ואחרי שנה חזרתי להוט), הגיע הזמן לקבל את ההחלטה לעזוב את החברה "הגריאטרית" הזאת שלא יודעים להשתנות ולהתקדם עם השיפורים הטכנולוגיים העכשווים.
האמת שאחת הסיבות לרביצה של בהוט היה השיגור האנלוגי של ערוצי הרדיו ישירות מהקיר לרסיבר, כי אשתי לא אהבה בזמנו ביאס את הצורך להפעיל את הממיר כדי לשמוע רדיו במערכת.
אך הרי הוט הולכים ומנתקים את השידור האנלוגי ברחבי הארץ ועוד מעט יגיעו גם אלי, בשרותי ה-= VOD שלהם ממילא לא השתמשתי - כך שהיתרון האחרון שהיה להם אצלי - ירד מהפרק ואין לי מה לעשות שם.
לאחר 30 שנה בהוט, הצלחתי להתנתק מהם במהלך תקופת ההתחיבות לטריפל עקב איכות לקוייה של האינטרנט 12M שלהם שבשלושת החודשים האחרונים המהירות הייתה נופלת כל פעם, מכה פעמים ביום, לפחות מ - 1 ולא יכולתי לעבוד באינטרנט.
כמובן שהניתוק לווה במכתביי הודעות מקדימות על כוונתי לתבוע אותם על נזיקין וההפרת חוזה -אך שלר=א הייתה תגובה נאותה ממם של שיחה לעניין עם מנהל בכיר באמת ולא זוטרים שמבלבלים את המוח, שלחתי להם פקס להודעת ניתוק מידית.
ואכן אתמול-הגיע טכנאי הוט ולקח את כל הציוד שלהם, כאשר בדף הפעולה של הוט כתוב במפורש:
" סיבת הניתוק: אינטרנט-תקלות חוזרות , טלוויזיה-תקלות חוזרות, טלפון- תקלות חוזרות".
כלומר אין מצב שהוט יגבו ממני את דמי הניתוק - כי הוא באשמתם, וגם ממילא ביטלתי מידית את הוראת הקבע ואת חשבונם בכרטיס האשראי שלי.
השידורים ב YES שאני זוכה להם מאתמול מרנינים אותי מחדש גם באיכות הוידאו וגם באיכות הסאונד ובעיקר המשחקים עם הממיר המקליט.
המאכזבת בגדול היא חברת בזק - זאת המציאה את הטלפון והייתה הראשונה שסיפקה תשתית לאינטרנ ט - וראו היא נשארה בגדול מאחור וזוחלת לאט לה עם אותם פקידים שעובדים שם 40 שנה ולא מסוגלים לעבוד ביכולות ובקצב הנדרש מרמת התחרות הגבוהה בתוק התקשורת המתחדש כל דקה.
איפה שר התקשורת , מר כחלון, שממונה על בזק ועושה רבות מול חברות הניידים ומול הוט ויאס.
מסתבר שעד היום חברת בזק לא הועילה להניח את התשתית של "האינטרנט המהיר" באזור מגורי ברמץת השרון ואני מרוחק 1000 מטר בלבד מהמרכזת הגדולה שלהם פה.
להפתעתי הרבה אני מסוגל היום לקבל מבזק מכסימום של 5M - שההיתי עד עכשיו בהוט ב- 12M.
ואולי- אם ירצה השם- הם יגיעו לביתי עם ה "אינטרנט המהיר" רק בעוד חודשיים או שלושה.
ביזיון אמיתי !!!! אני ממש רותח
"