אין מה לעשות, הוט מתקדמת בהרבה על בזק בנושא האינטרנט. חברת החשמל תעלה על שניהם ביום שתתחיל למקור חבילות. תמיד תגיע טכנולוגיה מתקדמת יותר שתאפיל על מתחרותיה.
אני גר בהרצליה ומעבר לניתוקים נדירים אני לא חווה בעיות עם הוט ואני מדבר על 4 דירות שונות.
עברתי ל - YES אחרי 17 שנה בערוצי זהב+הוט-אבל מאוכזב מהאינטרנט של בזק
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
חבל שאתה צודק אבל המציאות חזקה יותר מכל דבר.kingikra כתב:אין מה לעשות, הוט מתקדמת בהרבה על בזק בנושא האינטרנט. חברת החשמל תעלה על שניהם ביום שתתחיל למקור חבילות. תמיד תגיע טכנולוגיה מתקדמת יותר שתאפיל על מתחרותיה.
אני גר בהרצליה ומעבר לניתוקים נדירים אני לא חווה בעיות עם הוט ואני מדבר על 4 דירות שונות....
בושה לחברת התקשורת "בזק" שבמקום לרוץ קדימה ולהתמודד עם השיפור של הוט בנושא האינטרנט, הם נשארו רחוק אחורה.
איך זה ששר התקשורת הפעיל כל כך מול חברות התקשורת והתוכן האחרות, לא מנער את הנהלת בזק ומפטר את כולם על המחדל התפקודי הזה - הוא צועק מעל כל במה, שחייבים להפעיל אינטרנט מהיר באמת בישראל, בעוד שהחברה שנמצאת באחריותו הישירה שלו מפשלת ככה ובעיר מרכזית כזאת כמו רמת השרון אין אפשרות במרץ 2011 לקבל אינטרנט "מהיר" של 10M ולהסתפק במהירות 5M כאלו אנו 5 שנים אחורה.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אבל אתה שוכח את העובדה שזה פאקינג שתי טכנולוגיות שונות לגמרי VDSL2 נגד Docsis 3 של הוט , תהליך שידרוג התשתית הוא בעצמו שונה ובגלל הטכנולגויה שעליה מבוססת הרשת אצל בזק התהליך הרבה יותר ארוך .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
אוקי לא ידעתי אבל שיכנעת אותי - האם זה פוטר את בזק מלעשות הכל ולעמוד בתחרות - מה זה בסופו של דבר מעניין אותי כלקוח - טכנולוגיה אחרת -= אז שיועילו בטובם וימצאו את הפתרון ויעניקו לנו שרותי תקשורת של שנת 2011 ולא של שנת 2000.IamEzio כתב:אבל אתה שוכח את העובדה שזה **** שתי טכנולוגיות שונות לגמרי VDSL2 נגד Docsis 3 של הוט , תהליך שידרוג התשתית הוא בעצמו שונה ובגלל הטכנולגויה שעליה מבוססת הרשת אצל בזק התהליך הרבה יותר ארוך ....