דריל האנה תגלם שחקנית פורנו שוברת שיאים
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4026014,00.html
הבלונדינית האולטימטיבית לוהקה לסרט "Snuff", בו תגלם כוכבת שחוזרת מפרישה כדי עשות הבלתי יאומן ולקיים יחסי מין עם 600 גברים על סט קולנוע אחד.
בצעירותה היא הייתה לטעמי אחת הנשים היותר יפות על המסך.
הבלונדינית האולטימטיבית לוהקה לסרט "Snuff", בו תגלם כוכבת שחוזרת מפרישה כדי עשות הבלתי יאומן ולקיים יחסי מין עם 600 גברים על סט קולנוע אחד.
בצעירותה היא הייתה לטעמי אחת הנשים היותר יפות על המסך.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
ואתם יודעים שחסר לה חלק מאחת האצבעות ?
http://www.imdb.com/name/nm0000435/bioIs missing part of her left hand index finger. She sometimes uses a prosthetic finger in movies.
...
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46406
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
-
Huber
- חבר במועדון HT

למה? משנה לשנה הגבולות בין פורנו לקולנוע/טלוויזיה הולכים ומטשטשים. מי היה מאמין לפני 15-20 שנה שסידרה כמו ספרטקוס תאושר לשידור? בנוסף, זה לא הסרט הראשון המבוסס על תעשיית הפורנו שהגיע לאקרנים, ע"ע לילות בוגי ועוד.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Huber,
ספרטקוס משודרת במקור בכבלים, שם חוקי הרגולציה מאוד קלים, לכן אין פה שום תמיהה.
ספרטקוס משודרת במקור בכבלים, שם חוקי הרגולציה מאוד קלים, לכן אין פה שום תמיהה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
נראה לי הזוי כמו כל מני סרטים מופרעים אחרים על כוכבות קולנוע קטועות איברים וכו'.
האנה מעולם לא היתה ה-cup of tea שלי (גברית מדי...) ובגיל 52, ככל הנראה צריך להקצין את התפקידים בשביל שחקניות כיום.
האנה מעולם לא היתה ה-cup of tea שלי (גברית מדי...) ובגיל 52, ככל הנראה צריך להקצין את התפקידים בשביל שחקניות כיום.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
Huber
- חבר במועדון HT

זיו, תן לי שם של סידרה בכבלים מלפני 15-20 שנה שאפילו התקרבה לרמת הבוטות בסקס ואלימות.ziv_r כתב:Huber,
ספרטקוס משודרת במקור בכבלים, שם חוקי הרגולציה מאוד קלים, לכן אין פה שום תמיהה....
-
Huber
- חבר במועדון HT

ברור. כיום השיא של שחקנית בהוליווד מסתיים בערך בגיל 25. מגיל 30 ואילך שחקנית צרה להיות מאוד מפורסמת או מאוד איכותית בשביל לקבל תפקידים נחשבים. דריל האנה לא הייתה אף אחד מאלו.oferlaor כתב:ובגיל 52, ככל הנראה צריך להקצין את התפקידים בשביל שחקניות כיום....
-
Huber
- חבר במועדון HT

ללא ספק. משנה לשנה הרף עולה, דברים שאני רואה כיום בטלוויזיה ובקולנוע לא היו חולמים לשדר לפני 15-20 שנה. התפוז המכני למשל, היה סנסציה בזמנו, היום אני לא חושב שמישהו היה מתרגש ממנו ויש לא מעט דוגמאות נוספות.ziv_r כתב:או שאולי על מנת לעורר את הקהל כיום, צריך להיות יותר וולגארים....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מכיוון שאלימות יכולה לפעמים להיות עניין של טעם (מה יותר אלים, תצוגה של איבר קטוע או אונס?), אנחנו שמים את מבטחנו במדד אובייקטיבי.Huber כתב:זיו, תן לי שם של סידרה בכבלים מלפני 15-20 שנה שאפילו התקרבה לרמת הבוטות בסקס ואלימות....
סדרות וסרטים מדורגות על ידי מערכת מסודרת למדי אשר קובעת כללים מדוייקים כיצד תוכן מוגדר. מכיוון שהזכרת את ספרטקוס, אזי היא מדורגת כ TV-MA. אם נעשה חיפוש זריז, נמצא די הרבה סדרות אשר עומדות באותה שורה.
למדד TV-MA יש עוד תתי מדדים כמו TV-MA-V אשר מגיע לציין תכנים אלימים או TV-MA-S עבור שפה גסה או TV-MA-S עבור תכנים מיניים, אך סיווג פרטני כזה נדיר.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
המממ....
נו גם פמאלה אנדרסון (43) מחליפה את בר רפאלי...(25) ...
http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 09_1214335
אני מוכן להיות ה 72 של שתיהן (ואם אפשר ביחד)
נו גם פמאלה אנדרסון (43) מחליפה את בר רפאלי...(25) ...
http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 09_1214335
אני מוכן להיות ה 72 של שתיהן (ואם אפשר ביחד)
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אני רק מקווה שהוא יהיה יותר מעניין מלילות בוגי. אחד הסרטים היותר משעממים שאני זוכר, ובהתחשב בעובדה שהיו בו בערך שני פריימים בלי בחורות ערומות, זה אומר הרבה.Huber כתב:זה לא הסרט הראשון המבוסס על תעשיית הפורנו שהגיע לאקרנים, ע"ע לילות בוגי ועוד....
-
Huber
- חבר במועדון HT

למדתי משהו חדש, תודה.ziv_r כתב:מכיוון שאלימות יכולה לפעמים להיות עניין של טעם (מה יותר אלים, תצוגה של איבר קטוע או אונס?), אנחנו שמים את מבטחנו במדד אובייקטיבי.Huber כתב:זיו, תן לי שם של סידרה בכבלים מלפני 15-20 שנה שאפילו התקרבה לרמת הבוטות בסקס ואלימות....
סדרות וסרטים מדורגות על ידי מערכת מסודרת למדי אשר קובעת כללים מדוייקים כיצד תוכן מוגדר. מכיוון שהזכרת את ספרטקוס, אזי היא מדורגת כ TV-MA. אם נעשה חיפוש זריז, נמצא די הרבה סדרות אשר עומדות באותה שורה.
למדד TV-MA יש עוד תתי מדדים כמו TV-MA-V אשר מגיע לציין תכנים אלימים או TV-MA-S עבור שפה גסה או TV-MA-S עבור תכנים מיניים, אך סיווג פרטני כזה נדיר....
מתווך סקרנות דיפדפתי אחורה בזמן במיון לפי שנת שידור ואתה יודע מה שמתי לב מרפרוף מהיר? ככל שהתאריך הולך אחורה, כמות הסדרות שמקבלות ציון גבוה במדד הנ"ל הולך ויורד. מציונים של 8-9 לרב הסדרות בדפים הראשונים, הציונים הולכים ויורדים לכיוון ה 7-8 ומטה ככל שהולכים אחורה ולאט לאט אפילו נעים יותר ויותר לכיוון ה 6-7. אני לא אומר שלא היו סדרות של 9 אפילו, אבל התדירות שלהם הולכת ויורדת. אני בטוח שאם מישהו ישב ויעשה סטטיסטיקה מסודרת נראה שהמדד הזה מוכיח שעם חלוף השנים אחוז הסדרות שמקבלות ציון גבוה הולך ועולה, קרי הממוצע כיום יהיה הרבה יותר גבוה מהממוצע בעבר.
לגבי אוביקטיביות, יש דברים שרובנו יכולים להסכים עליהם. אין פה אף אחד שלא יסכים שנראה שהיוצרים של ספרטקוס מנסים לקבוע שיא חדש של כמות עירום, דם ואיברים קטועים לסידרה כלשהי. אני בטוח שכל אחד מאיתנו שנמצא בגילאי ה 30-40 ומעלה, אם יעצור רגע ויזכר בטלוויזיה של ילדותו יגיע למסקנה שאז לא היו תוכניות כ"כ אלימות/גרפיות כמו היום. להזכירכם, גדלנו על תוכניות כמו משפחת קוסבי, על טעם ועל ריח ועוד
ד"א, עצרתי לרגע לקרוא את מה שכתבתי ומי שלא מכיר אותי ויקרא את התגובה של יחשוב שאני איזשהו פוריטן מיובש. אז לשם הבהרה, אינני רואה שום דבר רע בעירום ואלימות בסדרות המיועדות לאנשים בוגרים בנפשם. להיפך
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 09/02/2011 16:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Huber
- חבר במועדון HT

עוד סיבה לא לזרוק כסף על יס. מה נתן ליס את הרשות להחליט בשבילי כלקוח איזה תוכניות לצזר ואילו לא? מביאים תוכנית למבוגרים? שדרו אותה בשעות היעודיות וחסל. אל תשדרו "חצאי תוכניות".amir073 כתב:בעניין ספרטקוס, יס מפרסמת שרק בוי.או.די תשודר הגרסה הבלתי מצונזרת. השאלה שלי היא האם מה ששודר בארה"ב (ומשם באינטרנט) זה הגרסה המלאה או שיש דברים שצונזרו. מישהו יודע?...
אני בספק אם מה שיש ברשת מצונזר, אם אני טועה אשמח לראות מה זה לא מצונזר