עירום/סקס לא מבטיח איכות. ע"ע כל סירטי הפורנו ה"עלילתיים". עירום/סקס יכול להוסיף לתוכן איכותי, לא להחליף אותו.Malcontent כתב:אני רק מקווה שהוא יהיה יותר מעניין מלילות בוגי. אחד הסרטים היותר משעממים שאני זוכר, ובהתחשב בעובדה שהיו בו בערך שני פריימים בלי בחורות ערומות, זה אומר הרבה.Huber כתב:זה לא הסרט הראשון המבוסס על תעשיית הפורנו שהגיע לאקרנים, ע"ע לילות בוגי ועוד.......
דריל האנה תגלם שחקנית פורנו שוברת שיאים
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73386
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
-
Huber
- חבר במועדון HT

אני מבולבל, עברנו לדבר על חדר המיטות או שעדיין מדברים על סדרות טלוויזיה/סרטים?

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
-
Huber
- חבר במועדון HT

במקרה הפרטי שלי, אשתי שתזכה למצוות (ואני מדבר על מצוות פרו ורבו למקרה שיש ספק). בהחלט איכות 
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
זה עוד כלום, למי שראה את MISFITS, יש עוד הרבה מקום לבוטות בטלויזיה הבריטית בטלויזיה האמריקאית לא תעבור גם לא בערוץ כבלים נידח.
כשהיא הייתה הרבה יותר צעירה, היא נראתה הרבה פחות גבריתoferlaor כתב:נראה לי הזוי כמו כל מני סרטים מופרעים אחרים על כוכבות קולנוע קטועות איברים וכו'.
האנה מעולם לא היתה ה-cup of tea שלי (גברית מדי...) ובגיל 52, ככל הנראה צריך להקצין את התפקידים בשביל שחקניות כיום....
[/img]- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מאוד אהבתי אותה בBlade Runner
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
עניין הבוטות והמוסריות באמת הולך ונהיה מוזר יותר ויותר - למשל, אתמול ראינו (אשתי ואני) את הפרק השני של הספרטקוס החדש.
בפרק היו שתי סצנות, מקבילות, שאמורות להיות קשות ועצובות: הראשונה בה אדם הורג בלית ברירה את חברו הטוב, והשני בו אשה וחבר בוגדים בלית ברירה בבעל וחבר.
אחרי הפרק גילינו להפתעתנו שסצנת הבגידה השפיעה עלינו הרבה יותר מהמוות, למרות שמבחינה "אתית" גרידא - הרי שמוות, ועוד הריגת חבר, אמורה להיות קשה יותר מבגידה מינית....
הגענו למסקנה שהסדרה, או אולי הטלוויזיה בכלל, הביאה אותנו למצב מוזר של קהות חושים ורגשות בכל הנוגע למוות ואלימות. מה שהיא עדיין לא עשתה בקשר לענייני נאמנות ויחסי אישות.
וואו....אני קודח על הבוקר....
בפרק היו שתי סצנות, מקבילות, שאמורות להיות קשות ועצובות: הראשונה בה אדם הורג בלית ברירה את חברו הטוב, והשני בו אשה וחבר בוגדים בלית ברירה בבעל וחבר.
אחרי הפרק גילינו להפתעתנו שסצנת הבגידה השפיעה עלינו הרבה יותר מהמוות, למרות שמבחינה "אתית" גרידא - הרי שמוות, ועוד הריגת חבר, אמורה להיות קשה יותר מבגידה מינית....
הגענו למסקנה שהסדרה, או אולי הטלוויזיה בכלל, הביאה אותנו למצב מוזר של קהות חושים ורגשות בכל הנוגע למוות ואלימות. מה שהיא עדיין לא עשתה בקשר לענייני נאמנות ויחסי אישות.
וואו....אני קודח על הבוקר....
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני בטוח שכולכם תגלו עניין רב בעובדה ששיא העולם בקיום יחסי מין שייך לגברת Lisa Sparxxx שקיימה ביום אחד יחסים עם 919 גברים. האירוע המכונן הזה התרחש בשנת 2004 במסגרת תחרות ה Annual World Gangbang Championship בקונגרס ה Eroticon.
ביוצעיה המדהימים של אותה גברת שברו את השיא הקודם משנת 2003 שעמד על 759 כך שיהיה מאוד קשה לבוא ולטעון שדאריל האנה עומדת לפרוץ גבולות חדשים באותו סרט.
ביוצעיה המדהימים של אותה גברת שברו את השיא הקודם משנת 2003 שעמד על 759 כך שיהיה מאוד קשה לבוא ולטעון שדאריל האנה עומדת לפרוץ גבולות חדשים באותו סרט.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.